Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה על התגובה. 

כולם אומרים סומפי, אני פשוט רוצה להבין למה והאם זה מצדיק פער שכזה במחיר. 

נ.ב

כששיפצתי לפני כמעט עשור כולם אמרו לי "ברזים רק גרוהה". אני בינתיים מרוצה מאוד מאלו של חמת שעלו חצי. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

כל תחליף אחר לסומפי, שנתקלתי בו עד היום (בין את זה סיני עלום שם לסיני ממותג של מגוון יצרנים מוכרים), החזיק שנים רבות בלי שום בעיה.

שים את הזול עם 5 שנים אחריות, מרב הסיכויים שיחזיק כפול מזה בלי בעיה.

איציק

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני והשכן עשינו ביחד כמעט הכל (חלונות, שער, תריס חניה) הוא שם הכל סומפי ואני תחליפיים עד עכשיו היחיד שנזקק לשירות זה הוא בגלל השלטים היקרים שלהם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

רק מעדכן שבסוף הלכתי על פלמט והיום התקנתי.

הזמנתי במקור 40 ק"ג, התקשרו אחרי שעתיים ואמרו שאין ולכן שולחים לי באותו מחיר את ה 60 ק"ג.

המנוע מסיבי מאוד, הרבה יותר מהאיטלקי שהיה שם קודם. 

רוב העבודה הקשה היא על הקיר, צריך אצבעות גמישות.

בכל אופן כרגע זה מורכב, אעדכן אם יהיה מה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 22.12.2021 בשעה 11:29, natco כתב:

לפי כל מה שאתה מתאר, זה נשמע כמו מנוע שסיים את חייו.

אבל אני מומחה קטן בעניין, בטח שבהתכתבות.

בכל מקרה, כשקרה אצלי דבר דומה, נעזרתי באתר הזה, שהוא ממש ONE STOP SHOP, עבור הנושא הזה.

יש שם סרטון הסבר על איך מחליפים מנוע (הקישור מוביל לאיזור הזה באתר. הסרטון בתחתית הדף), אחרי זה יש שם קובץ שניתן להוריד כדי למצוא איזה מנוע אתה צריך לפי גודל התריס שברשותך, ולבסוף, יש להם חנות מקוונת, שתמכור לך את המנוע המתאים ותביא לך אותו עד הבית.

אני קניתי אצלם מנוע (אמנם לתריס קטן יותר משל ויטרינת סלון) לפני 5 שנים, והוא עדיין עובד מעולה.

זה לא סומפי או מנוע ממותג אחר.

לדעתי, מההיכרות הוירטואלית איתך, (שרשורי השיפוץ והטיפול העצמי שהעלית כאן בעבר) לתקן את התריס זה כמו חטיף לפני ארוחת בוקר בשבילך.

אני רוצה לחזור ולהודות לך על המידע המועיל, עזרת לי מאוד.

כשיא החורף והקור מאחורינו - בשבוע שעבר הזמנתי מנוע מפלמט (האתר שהמלצת עליו).

לא הייתי סגור על איזה מנוע אני צריך בודאות, בגלל הפרשי המחיר הזניחים יחסית וחוסר במלאי של מנוע המתאים ל40 ק"ג, הזמנתי לבסוף את המנוע של ה 60 ק"ג.

המנוע הגיע היום עם שליח.

התריס החשמלי שהושאר  לאחרונה כשהוא פתוח לגמרי, מיאן לרדת. לאחר קצת עזרה וטלטולים הוא הצליח לקרטע מעט ולהוריד את התריס.

היה צורך בקצת התאמות וארגון מחדש של חיבורי החשמל. קצת סבלנות וגם זה היה מאחורי.
המנוע החדש הורכב, חבלי התריס חוברו והכל עובד כמו שצריך.
כבר לא צריך לשחק עם מתג ההפעלה (למטה ולמעלה לסירוגין) כדי להתניע תזוזה.
הצלחתי לכוון את נקודת העצירה העליונה של התריס לפי סרטון ההוראות שבאתר שלהם. לצערי לא הצלחתי לכוון את נקודת העצירה התחתונה משום מה.
מחר אצור איתם קשר ואני מאמין שגם זה יסודר.

המון תודה וחג שמח

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...