Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעתיק את תגובתי משרשור אחר בו הועלתה הכתבה:

מישהו חשב אחרת? המשטרה כרגע בקרב מאסף על מאות מיליוני שקלים שהושקעו במערכת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה עלה כבר? פיספסתי.

ברור שהמשטרה נלחמת, אם כי גם הכתבה נשמעת מעט מונפצת, מאות אלפי שקלים כדי להביא עד לארץ... כשכותבים סכומים כאלה לא מוגדרים זה תמיד גורם לי לחשוב שזה הרבה פחות מהתחושה שמנסים להעביר (מה גם שמאות אלפי שקלים זה טווח די רחב)

פורסם

לא כשרשור עצמאי אלא כהמשך לשרשור קיים:

כשמביאים עד מומחה למדינה אחרת - הסכומים יכולים להתחיל ב-30 אלף שקל (לעדות של ישיבה אחת) ויכולים להגיע להרבה יותר.

צריך לזכור שכשמביאים עד למדינה אחרת - צריכים גם לשלם לו שכר טרחה, שהוא נתון למו"מ בין הצד שמביא את אותו עד, לבין העד עצמו, העד עצמו יכול לדרוש גם בעצמו סכומים של 6 ספרות לא כולל האירוח.

כמובן שגם צריך לשכן אותו איפשהו (גם נתון למו"מ מה רמת השיכון - דיוויד אינטרקונטיננטל או דירת Airbnb, כשהסטנדרט הוא חדר במלון עסקי רגיל), צריך להאכיל אותו, צריך להסיע אותו (במקרה כאן מדברים על ב"ש, חיפה, אשדוד).

אם יש מרווח בדיונים (וזה לא נדיר מרווחים של שבועיים-שלושה) - בזמן הזה הוא "יושב ומחכה", בטן-גב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איזה יופי, מנסים להכשיר את הטכנולוגיה של שנת 2005 לאכיפת מהירות לכלי רכב עם חתימה מגנטית שונה לחלוטין ב 2021. בשעה שאין ממש שינוי לגבי כלי הרכב מונעי ICE, לא בטוח שמישהו כאן בארץ חשב מה קורה/יקרה עם כלי הרכב החשמליים ומידת השפעתם על דיוק הקריאה של לולאות החישה.  נניח שאני עומד בפקק בעת עומס עם רכב חשמלי מצוייד בסוללה גדולה פיזית שמכסה בכל שיטחה את שטח החישה של הלולאה בכביש. האם השדה המגנטי הנמצא כ 15-17 ס"מ מעל הלולאה לא ישנה את ההתנהגות שלה כאשר רכב אחר יחלוף מעליה?  מה יקרה אחר כך? האם השדה השיורי "ינטרל" את החישה? האם התנהגות החישן תשתנה לרעה ותתקבלנה התראות מהירות גבוהה מהסף עבור כל כלי הרכב שיחלפו מאותו הרגע מעל אותן לולאות חישה? 

אני מניח שיקום מישהו ויניח את הנושא לפתחו של בית משפט למשל וימשיך להטיל ספק באמינות המערכת. הרי מעכשיו יהיה צורך לשנות את כל תהליך המדידה ולהתאימו למצב החדש. 

בהצלחה למתמודדים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...