Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגשתי תביעה קטנה נגד תאגיד.

היום התקשרו מבית המשפט לעדכן אותי שלא הצליחו למסור את כתב התביעה ושעלי לבצע זאת ידנית, ולשם כך עלי להגיע קודם פיזית לבית המשפט לקבל טופס הזמנה לדין, למסור לנתבע ולהחזיר אישור.

השאלות שלי הן כאלה:

1. האם לא ניתן להפיק את ההזמנה לדין באינטרנט? הזוי שעלי להגיע פיזית לבית המשפט רק כדי לקחת מסמך שקיים במערכת.

2. למי צריך/אפשר למסור את התביעה? זו חברה גדולה. עלי לאתר את המחלקה המשפטית? את משרד עו״ד שמייצג את החברה? על פקיד שיסכים לקבל ולחתום מספיק? ואם לא אמצא פקיד כזה?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

טוב, אחרי חפירה נראה שאין אפשרות ליעל את הענין, פשוט הזוי שאין אפשרות להוריד את כתב התביעה וטופס אישור מסירה מהרשת. הליך מסורבל ומיותר שספר מעודד נתבעים פשוט להתחמק מקבלת דואר רשום.

הצליחו ליאש אותי, עכשיו צריך ללחפור ולמצוא טופס ביטול תביעה.

למי שמתעניין (מתוך אתר הרשות השופטת):

״אם הנתבע לא קיבל את כתב התביעה, על לתובע לבצע מסירה אישית: אם עלה מהבירור שהנתבע לא קיבל את כתב התביעה ואת ההזמנה לדיון, התובע נדרש לגשת למזכירות בית המשפט ולקבל לידיו את כתב התביעה בצירוף אישור מסירה עליו מצוין כי אין לשלוח בדואר ישראל לצורך מסירה אישית.
...
מסירה אישית לחברה: אם הנתבעת היא חברה, יש למסור את כתב התביעה ואת ההזמנה לדיון במשרד הרשום של החברה המעודכן במרשם החברות. יש לציין באישור המסירה את שם המקבל. ניתן לבצע מסירה לחברה גם באמצעות מסירת המסמכים לדירקטור הרשום על פי מרשם רשם החברות. יש להחתים את מי שמוסרים לו את כתב התביעה ואת ההזמנה לדיון על אישור המסירה במקום המיועד לכך. יש להציג את תדפיס מרשם החברות בדיון.״

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

יש חברות שעושות את זה. אמנם מייקר את הנושא אבל לפחות חוסך זמן.

אולי כדאי להעזר בשירות של החברות האלה.

פורסם

אבדוק כמה זה עולה, אבל לדעתי עדיין אצטרך ללכת לבית המשפט כדי לקבל לידי את כתב התביעה לצורך המסירה.

הסכום לא גדול, זו היתה יותר תביעה של עקרון, אבל אם מערכת המשפט שלנו לא מסוגלת למסור כתב תביעה לכתובת הרשומה ברשם החברות עבור תאגיד קמעוני גדול וידוע שלו סניפים כמעט בכל קניון, כנראה אוותר.

וכתב התביעה כבר נשלח, אולי אוכל לבקש לשנות בהמשך, אין לי מושג.

פורסם

השאלה אם אתה בטוח שפרטי הנתבע נכונים (מדובר באחריות שלך). תבעתי בעבר חברה גדולה והם דווקא כן אספו את כתב התביעה אבל לא הגישו כתב הגנה. ניצחתי במשפט אבל כשבאתי לפתוח תיק בהוצל"פ אמרו לי שטעיתי בח.פ והם לא יכולים לפתוח בגלל זה תיק. בדיעבד הבנתי שבגלל הטעות הזאת הם לא הגיבו למרות ששלחתי לכתובת הנכונה

פורסם

לא צריך לשלוח ביטול

לא תעשי כלום התביעה תתבטל מחוסר מעש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מניחה כך גם, שהרי אם אין מסירה אין תביעה אבל הפקידה שהתקשרה אמרה שצריך, אז שלחתי פקס (כן כן, פקס, כמו בימי הביניים).

• תוכן חדש...