Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 45K, איך קיה פורטה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שמכרתי I25 2010, אני מוכן לעבור לקטגוריית המשפחתית.

צריכת דלק פחות חשוב כיוון שאני לא אסע בו המון, כמה פעמים בשנה לחופשות וכו אך לא הרבה, אני מניח סביבות ה10K בשנה פחות או יותר.

בטיחות חשוב לי כמובן, כמו שכולם יגידו, חשוב לי שהרכב יסחוב ושאני לא אצתרך לשחק כל הזמן עם הגז בכדי לגרום לו ליסוע כמו שצריך. מערכת מולטימדיה/שמע מובנה זה בונוס בשבילי. מזגן שמספק, אמינות, חשוב לי שהרכב יהיה מאוד אמין.

מקום ל3 מבוגרים מאחור + מקום בבאג' גם חשוב לנסיעות החופשה.

בהתחלה התקציב היה 60K ומאוד רציתי ללכת על קורולה או אוקטביה אך לאחר שהורדנו תקציב, אני לא רואה את הרכבים האלה בשנתונים המתקדמים יותר שאני רוצה, אני מעוניין ב2014 ומעלה, לא רוצה לשדרג מ2010 ל2012 לדוגמא.

*אוטומט.

איך הקיה פורטה בקטגוריה?, חשבתי ללכת עליה כיוון שמבין כל הרכבים שראיתי, היא באה עם שנתון גבוהה ואני רואה שדי הרבה ממליצים עליה, רוצה להיות סגור בבדיקות שלי ביד2 וכו..

תודה! 

• תוכן חדש...