Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום למעלה אני יחסית ילד קטן (14) ואני רוצה לקחת את מקצוע מכונאות ברצינות אין לי מאיפה או ממי לילמוד ברצינות אז ניסיתי לחפש ומצאתי פורום של מכוניות אז בבקשה יש בצד את מספר האיסיקו והמסנגר או שתתנו לי אתר כי אני באמת וברציונת רוצה ללמוד זה נושא שמאוד מעניין אותי אבל אני לא מבין ממש , אז בבקשה ממישהו שילמד אותי אפילו רק את הבסיס כי אני רוצה להתייחס לנושא הזה מאוד רציני ואפילו לשקיע בו בתור מקצוע.

אז בבקשה ממישהו אני מבקש.

מי שמסכים שיגיב.

פורסם

גם לי הנושא מאוד מעניין ואני לומד הרבה מרגע לרגע פה ובפורומים אחרים , אני ישלח לך במסר עוד שני פורומי פרוקיט מצולמים שלומדים מהם הרבה אם רוצים ,

אני בן 16 ו8 חודשים כולה עם רישיון ל50 סמק קטנוע , והכול אני כבר עושה לבד , בתחילת החודש עשיתי אוברול לבד למנוע 2 פעימות , שכנובן לא משתווה למנוע 4 פעימות כי יש לעשות בו תזמון , ואשמח אם ייתנו קישור לכיצד מבצעים בדיוק או יסבירו פה אגב ,

אני יודע בכללי איך עושים אבל מעניין אותי בפרטים הטכניים ללמוד ,

טיפלתי כמובן כבר בקרבורטור ,

ברכב של ההורים הכול אני עושה ואני לא מגזים , מחר אני יחליף שמן מנוע ופילטר לאוטו , כל דבר אני לומד ועושה ,

אם מעניין אותך יש ספרי היינס שהם מסבירים כיצד לעשות הכול וישנם לכל דגם מכונית או אופנוע אבל קשה להשיג את כל הדגמים באינטרנט והם למכירה אגב באינטרנט.

תתחיל לעזור לאבא שלך בטיפולים של האוטו במידה והוא עושה אותם ,

תחליף מנורה באוטו אם צריך , תחליף מצבר שיהיה צריך הרבה דברים מתחילים מקטן ,

ותאמין לי פעם שהייתי בגילך ככה בגיל 12 אפילו , אבא שלי קנה כבל טלפון שהיינו אמורים אני ואחי להעביר לחדר עם אבא , ובסוף העברנו שהוא היה בעבודה וככה למדנו , אומנם הוא עזר לנו עם השפכטל ולמדנו גם את זה , כל צבע שצריך בבית אני עושה כבר אבא שלי לא עושה כלום , תתחיל גם אתה במה שאתה יודע ותקרא ברשת מה שאתה לא יודע , יש לי מליון דוגמאות שאין לי כוח לפרט ,בהצלחה.

פורסם

לפי דעתי תתחיל בקטן- מנוע 2 פעימות של חרמש/משור/מפוח

תקרא עליהם הרבה תעשה הרבה חיפושים בגוגל

תמצא פרטים על המנוע ותנסה לפרק ולהרכיב

אחרי שתידע טוב אפשר לעבור למכסחת 4 פעימות

זאת ההתחלה לדעתי

אם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא לאי סי קיו שלי 441148 אין לי בעיה לעזור

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אפשר אתר עם הסבר כיצד מתזמנים במדויק מנוע 4 פעימות?

הרכבה אני יודע הכול הכול , אני רוצה להבין כיצד מתזמנים ולמה צריך שימסים ופילרים. זה מאוד מעניין אותי האמת אז בבקשה.

ואם למישהו יש אתר עם ספר רכב לטיפולים כלומר היינס של כריזמה להורדה שיישלח לי בבקשה את האתר , לא מצאתי ספר שלם אלא רק כריכה באימיול.

פורסם

הפורום זה הוא מאוחד, כולנו למען כולם...

אין צורך לפרסם את אותה ההודעה, באותו הלשון בשני מקומות...

אנא, קרא את חוקי הפורום...

לימודים פוריים!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

וובקשה תכתבו עם ניקוד, יצאה לי כמעט הנשמה כשקראתי את ההודעות שלכם.

תקראו קבוע בפורומים, תקראו ספרות מקצועית.

לילד בן ה 14- תבקש מההורים או שתנסה לבד לברר על בית ספר עם מגמת מכונאות

למי שכתב את ההודעה שגרמה כמעט למותי- תנסה למצוא עבודה בתור עוזר מכונאי. ככה אני למדתי את הבסיס(וקצת יותר).

פורסם

בהתחלה תתחיל לחפש פו שמות של חלקים ותתרגם אותם לאנגלית ותחפש תמונות של החלקים בעזרת אתר מתאים מורפיקס יעשה את העבודה אחרכך תחפש ספרים על מכונאות ותתחיל להתעמק בעיקרון הבסיסי ואז מגיע השלב המעשי מחפשים מנוע רצוי של מכסחת או חרמש ומתחילים מהדברים הכי בסיסים לגרום למנוע לעבוד [לרוב זה לא משהו כל כך רציני] ועם המנוע מת אז לפרק לא בצורה ערבית כמובן שלחלק המעשי צריך את הידע הטאורתי וכלים ומקום מסודר שבו אפשר לעבוד ולהבטח את המנוע וצריך גם זמן

לגבי מערכות ההגה הבלם והעברת הכוח קצת יותר קשה ללמוד לבד וגם זה מערכות קריטיות יותר עם אתה רוצה עוד עצות יש פו מספיק צעירים כמוך שלמדו ולמדים את הנושאים

• תוכן חדש...