Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחי האודיו.

יש לי בהולנד פיאט בראבו 2007 עם רדיו דיסק מקורי. אני מעוניין להחליף אותו במערכת מולטימדיה עם קאר פליי. ניסיתי לקנות אחת מהמערכות הזולות האוניברסליות שמציעים ברשת ולחבר עם החיבור המקורי, לצערי העניין לא צלח והמערכת לא נדלקה, נאלצתי להחזיר אותה למוכר.

ההיצע בהולנד יחסית מוגבל, שוק האפטר מרקט די מצומצם וגם עניין ההתקנה לוקה בחסר (מעט מאוד מתקינים ומי שכן מתקין יש לו תור לחודשיים קדימה). בנוסף לכל הסיפור אני גם לא מחפש להשקיע הרבה במערכת, סביבות ה200 יורו פחות או יותר.

אחרי לא מעט חיפושים אני קצת תקוע. לא בטוח איזה מערכת לקנות, מה היא צריכה לכלול מבחינת חיבורים ואיך לחבר את כל העניין.

גם סרטונים ביוטיוב לא בדיוק עוזרים כי אני לא מצליח להבין איזה מערכות הם מתקינים שם (רוב הסרטונים זה בערך ״קח את הכבל שיש לך, חבר למערכת והנה זה עובד״ מה שבפירוש לא קרה אצלי)

אשמח לכל עזרה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...