Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום.

קיבלתי דו"ח תעבורה/חניה מאת פקח המועצה - שבו היה רשום כתובת המצאות/חניית הרכב. 

אולם, מתברר ששם הרחוב השתנה תקופת מה לפני ביצוע העבירה, אבל פקח המועצה (כנראה מתוך הרגל - או חוסר ידיעה) רשם את שם הרחוב הישן.

אציין גם שמצאתי מסמך פרוטוקול של ישיבת המועצה ובו החלטת ועדת שמות רחובות - עם שם החדש לרחוב. תאריך ישיבת המועצה הינה שנתיים לפני ביצוע העבירת חניה.

האם יש לי עילה לביטול הדו"ח בטענה שלא הוכן כראוי או שנפל פגם בעבודתו של הפקח?

יש לציין שיש צילום של הרכב המתעד את מקום ביצוע עבירת החניה.

כמו כן, האם יש התיישנות בנושא דוח חניה.

אגב, תחילה לא שילמתי את הדו"ח כי חשבתי שהוא לא צודק, ורק לאחר עיקול על חשבון הבנק שלי (וכפל קנס) - נאלצתי לשלם את הדו"ח.

אשמח לעצתכם המלומדת.

תודה

"אני שאלה"

פורסם

לפות"ש- תנסה לחשוב האם שינוי בשם של הרחוב, משפיע בצורה כלשהוא על מהות העבירה שמיוחסת לך. האם שונו הסדרי תנועה בעקבות שינוי השם? אם לא, הרי שמדובר בשינוי פרט טכני ולא מעבר לכך. התיישנות דו"ח חניה - הדו"ח אמור להגיע אלייך תוך שנה מיום ביצוע העבירה.

בכל מקרה ,אם כבר שילמת את הדו"ח, יהיה מאוד קשה עד בלתי אפשרי לעשות משהו בנידון.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...