Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטיילת באילת וחניה

SurfHigh
שימו לב! השרשור הזה בן 1332 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שאלת בזק, 

איפה הכי נוח לחנות כדי ללכת רגלית בטיילת באילת? 

זה לא חייב להיות על הטיילת, מעדיף לא להיתקע בפקק בכניסה או ביציאה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מגיע בימים שמגיעים בהם אורחים לבתי מלון,אז בחניה של אחד מהמלונות.

(זה קטע מגעיל קצת אבל חניה חינם ולפעמים גם מקורה).

אם לא,אז יש מלא מקומות חניה בתשלום בסביבה הקרובה.

אם אתה רוצה בכל זאת חניה חינם-מאחורי אסטרל נירוונה היה פעם מגרש חניה ציבורית חינמי,מאמין שהוא שם גם היום.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליד מג'יק פאלס יש מגרש חנייה (חול)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסוף חניתי ליד קניון מול הים. 

לא חיפשתי חניה חינמית, רק נוחה, וזה באמת הכי נוח שם. כשיצאנו כבר עמדו מכוניות וחיכו שחניות יתפנו. 

תודה למגיבים. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בד"כ משאיר את האוטו ליד המלון והולך ברגל עד הטיילת. אחרי 4-5 שעות נהיגה מעדיף לנוח מזה.

אם הבית מלון אפילו במרכז העיר, זה עניין של 800 מטר הליכה בד"כ, וגם אין בעיה אם אתה רוצה לשתות. במקרה הכי גרוע לוקחים מונית בחזור.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, vadim6385 כתב:

אני בד"כ משאיר את האוטו ליד המלון והולך ברגל עד הטיילת. אחרי 4-5 שעות נהיגה מעדיף לנוח מזה.

אם הבית מלון אפילו במרכז העיר, זה עניין של 800 מטר הליכה בד"כ, וגם אין בעיה אם אתה רוצה לשתות. במקרה הכי גרוע לוקחים מונית בחזור.

יש בתי מלון בחלק הדרומי של העיר (פרימה מיוזיק / יו קורל / קלאב אין)

ליעד

2007 TOYOTA Corolla 1.6L Runx

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שלא ידעתי את זה.

אני תמיד הולך למשהו קרוב למרכז העיר, שזה 15 דק הליכה מהטיילת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

האמת שלא ידעתי את זה.

אני תמיד הולך למשהו קרוב למרכז העיר, שזה 15 דק הליכה מהטיילת

דוגמה קיצונית הנסיכה ז"ל

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני די מחבב את 'ישרוטל ים סוף', עוד מהימים שהוא היה 'אמבסדור'. 

במשך, כ-12 שנים נסעתי פעם בחודש לאילת ובערך 90% מהלינות היו שם (תעשו חשבון לבד כמה זה יוצא... יותר מידי).

כיוון שהנסיעות היו נסיעות עבודה והסדר הלינה הוא חצי פנסיון, המדד מבחינתי זה הארוחות (לצערי כשהיה 'אמבסדור' הוא היה מוצלח יותר). 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, Potato כתב:

דוגמה קיצונית הנסיכה ז"ל

אחת לתקופה פותחים את המלון. לא בטוח מה קורה עם המלון אחרי הקורונה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי לאן אתה רוצה להגיע בטיילת.

אם אתה רוצה לקניון הים האדום - אז החניה שמולו, או החניה שליד מלון הים האדום, או החניה שממול ליד הכניסה האחורית של קלאב הוטל, אמריקן דיוטי ספורט, פיצה מטר וכו'.

אם אתה רוצה לטיילת עצמה אז שלושת החניות האלה עדיין תופסות, אבל יש גם את החניה (הקטנה) ליד אסטרל מאריס, ואחריה אחת מעט גדולה יותר ליד סוליי בוטיק, ואם אלה מלאות אז במעגל תנועה פונים ימינה לרחוב תרשיש ומחפשים בו חנייה.

בד"כ אפשר למצוא באחד מאלה מקום חנייה כלשהו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...