Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. 

אני נוהג ברכב חברה שבשימוש בלעדי שלי. ניסיתי  לפנות לחברת הליסינג לגבי פרטי המבוטח בביטוח המקיף אבל הנציג בטלפון טען שכל מה שרשום בתעודה זה : "7".

לכן, החלטתי לשאול גם כאן, בתקווה שמישהו מכם יידע: 

ביטוח מקיף על רכב חברה אמור להיות רשום על שמי ? והאם ההשלכות  מתאונה עם נזק הן כמו בביטוח על רכב פרטי ?

שבוע טוב 

פורסם

לרוב חברות הליסינג אין ביטוח מקיף וצד ג'. יש להן רק ביטוח חובה. בחברות ליסינג הקטנות יש להן מקיף לרכבים.

לגבי מי רשאי לנהוג ברכב? זה תלוי מה שצויין בהסכם בין החברה שלך לחברת הליסינג.

יש כאלה שזה כולל נהג חדש ויש כאלה שזה בתוספת תשלום. יש כאלה שיש ביטוח לכולם ללא צורך בעדכון ויש כאלה שצריך לעדכן את הנהגים בחברת הליסינג.

בקיצור, את השאלה הזאת תפנה למי שאחראי על ההסכם או מנהל את צי הרכב בחברתך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

רכב ליסינג חברה הוא לא על שמך וגם הביטוח (אם קיים) לא אמור להיות על שמך.

מבחינתך את הרכב קיבלת ממקום העבודה ולכן אתה צריך לשאול את המעסיק מי רשאי לנהוג ברכב ומה הנוהל של השתתפות עצמית במקרה של תאונה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...