Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אנחנו זוג לקראת התרחבות המשפחה ואנחנו מעוניינים לקנות רכב חדש שישרת אותנו לשבע השנים הקרובות (פלוס מינוס).

אנחנו רוצים רכב שיאפשר 3 כיסאות בטיחות מאחור, באופן בטיחותי וראוי. אין לנו יכולת להעריך נסועה בתקופה כ"כ ארוכה.

אנחנו מתלבטים בין שני רכבים:

הונדה ג'אז 2018, 55K ק"מ. שגרת הטיפולים לא הייתה הכי סדירה, להבנתי טיפול ראשון נדחה בגלל חופשת לידה, טיפול 30K נעשה ב 44K, לא ברור לי לגמרי. אני מצפה לתיעוד טיפולים מלא. טופל במורשה. את בעלי הרכב הכרתי בהקשר אחר והם עושים רושם של אנשים אמינים מאד. יש משמעות גדולה לדחיית טיפולים על האמינות לאורך זמן? בעלי הרכב מבקשים 70K.

חוץ מזה ראיתי פה גם אפשרות ל C4 פיקאסו 5 מקומות קצר, בנזין. יש כמה כאלה בלוחות מליסינג או פרטי ב 55K-60K, שנת 2016/7. מנועי ה 1.6 המוגדשים (165 כ"ס) מזדקנים יפה? אילו בעיות אמינות מאפיינות את הרכב?

תודה!

פורסם

קשה לי להאמין שבג'אז יכנסו 3 כיסאות במושב האחורי. אם זו דרישה מחייבת (ואין לכם כיסאות צרים במיוחד, או שהכיסאות האלו הם בעצם בוסטרים), לדעתי זה פוסל אותה מראש.

אני לא מכיר ספציפית את הבעיות ב-THP165, אבל זה לא אפס בעיות. יש שרשור תחזוקה של פיקאסו כזו (ארוכה, אבל זה בדיוק אותו מנוע) של @system_x, יש שם דיון לא קצר בנושא (למיטב זכרוני).

• אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

גבי הפיקאסו בשנתונים הגבוהים של הדגם כמו 2017 הבעיות דווקא פחותות משמעותית לעומת 2015, כמה וכמה חלקים שהוחלפו בחלקים עדכניים.
סה''כ רכב טוב.
צריך להכיר שסביב ה 100 אלף ק''מ + ישנו לפעמים צורך להחליף קיט טיימינג למרות שמדובר בשרשרת.
יש צינור יניקה שנוטה לההרס ועולה כ 1000 ש''ח.
חוץ מזה? החזקה רגילה בסה''כ.

חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים (היו גם בעיות עם מיכל דלק שהוחלף באחריות אבל לדעתי לא קרה עם דגמי 2017).

מוזמן לראות את השרשור על הרכב שברשותי, קישור בחתימה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, system_x כתב:

(היו גם בעיות עם מיכל דלק שהוחלף באחריות אבל לדעתי לא קרה עם דגמי 2017

קרה לי.

פורסם

הונדה ג'אז לא מתאימה למשפחה עם שלושה ילדים, גם צפוף ולחוץ מדי למי שנמצא בתוך האוטו, גם ועם כל הכבוד לגאוניות האיכסון של הג'אז, בעייתית מבחינת מקום למטען. פיקאסו מתאימה בול ומציעה את ההיפך הגמור בכל הנוגע למרחב פנים למשפחה מהסוג שתיארת. יש הטוענים להבדלי אמינות משמעותיים, אני לא שם אבל גם לא נכנס לסוגיה, מהעדר ניסיון אישי. מכל מקום ולפי מה שאני קורא, גם כאן, גם במקומות אחרים גירסת ה 165 סוסים של מנוע הבנזין 1.6 בפיקאסו החל מ 2017 אמינה ובעובדה ממשיכה להיות המנוע שמאכלס גם היום את הדגמים החדשים של היצרן ( עם עוד כמה סוסים ). 

פורסם

תודה לכולם

@system_x

אין לי כוח לחפש רכב בפרטי, חשבתי לפנות ללובינסקי ולקחת מהם ואם לא אז לקחת את הג'אז. עד כמה שאתה יודע, יש סיבה לא לקחת רכב ליסינג של לובינסקי בהנחה שטופל בזמן? הטיפול שלהם נחות? אם אני קונה פיקאסו, כדאי להזמין חלפים מסוימים שיחכו בבית ליום פקודה (כמו אלו שציינת)? תודה.

פורסם

לא רואה סיבה לרכוש רכב מליסינג שבשוק הפרטי נמכר דיי בהרבה מתחת למחירון, לדעתי עסקאות בשוק הפרטי במקרה הזה עדיפות.
ליסינג זה ליסינג....

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לי יש פיקאסו קצר 2016. קניתי יד ראשונה פרטי מטרייד מובייל- בלובינסקי טרייד מוכרים רכבים מליסינג אבל הרכבים שמגיעים לטרייד אין נמכרים דרך טרייד מובייל.  אני קניתי אחת בת 3 עם 36 אלף קילומטר שטופלה במורשה כל שנה, הם הציגו היסטוריית טיפולים מלאה. הרכב לא חף לחלוטין מבעיות: הייתה לי תקלה אחת (הוחלף שסתום פורק לחץ בשל תקלה) אבל בסה"כ היא די בסדר וכמכונית משפחתית היא מצויינת 

• אהבתי 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

@system_x כי אין כאלה פרטיות ביד 2, זה למה :)

@mcshmupi לפני כמה זמן קנית? ואפשר לשאול בכמה? מהניסיון שלי ההתנהלות מול טרייד מוביל מאוד לא נעימה (ברמת ה"לא מוכנים להציג בדיקה, הרכב טוב").

פורסם
לי יש פיקאסו קצר 2016. קניתי יד ראשונה פרטי מטרייד מובייל- בלובינסקי טרייד מוכרים רכבים מליסינג אבל הרכבים שמגיעים לטרייד אין נמכרים דרך טרייד מובייל.  אני קניתי אחת בת 3 עם 36 אלף קילומטר שטופלה במורשה כל שנה, הם הציגו היסטוריית טיפולים מלאה. הרכב לא חף לחלוטין מבעיות: הייתה לי תקלה אחת (הוחלף שסתום פורק לחץ בשל תקלה) אבל בסה"כ היא די בסדר וכמכונית משפחתית היא מצויינת 
גם לי היה את העניין עם הפורק לחץ, עלות תיקון כ 1000 ש''ח, עלות חלק בחו''ל כ 200 ש''ח (החלפה פשוטה). אצלי קרה אחרי כ 100 אלף ק''מ.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, goslow כתב:

@mcshmupi לפני כמה זמן קנית? ואפשר לשאול בכמה? מהניסיון שלי ההתנהלות מול טרייד מוביל מאוד לא נעימה (ברמת ה"לא מוכנים להציג בדיקה, הרכב טוב").

קניתי לפני שנה וחצי
לי הם הציגו היסטוריה מלאה (כולל תקלה שהיתה ברכב ליד הראשונה)
בדיקה לא ביקשתי שייציגו, לקחתי אותו לבדיקה בעצמי
הבעיה במקרה שלי מולם היתה שהרכב כנראה לא נשטף למרות שהם טענו שהוא נשטף כל שבוע, וכך צואת ציפור שהיתה על הגג אכלה פיסת צבע קטנה מה שגרם לי לצבוע את הגג. 

הפיצוי שקיבלתי מהם היה פחות מחצי מעלות הצביעה אחרי שדחיתי את הצעתם שהם יצבעו. העדפתי לשלם יותר ולצבוע במסוך מומחה ולספוג את העלות.
גם בשביל הפיצוי הנל הייתי צריך לרדוף אחריהם זמן רב.

בסה"כ בהתנהלות מולם יש דברים טובים ורעים, האנשים שהייתי איתם במגע רוב הזמן היו בסדר וכאמור קיבלתי מהם את מה שחיפשתי: רכב יד ראשונה מפרטי עם קילומטראז' נמוך שטופל במוסך מורשה. 

מחיר אשלח בפרטי

אגב, גם אני חיפשתי אחת כזאת מפרטי ובאמת אין הרבה רכבים כאלה למכירה. בגלל זה פניתי לטרייד מובייל.

אגב(2) יש לך חלופות, אבל הן יקרות יותר: קיה קארנס וטויוטה וורסו. קארנס אין הרבה בשוק,
וורסו אפשר למצוע מליסינג. שתיהן מכוניות 7 מושבים שאפשר להשתמש בהן כמו בפיקאסו: מושבים 6,7 מקופלים ומקבלים תא המטען גדול.

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...