Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשה-i10 והפיקנטו החדשות נחשפו עם גיר רובוטי, הדבר הראשון שטלקאר עשתה היה להתארגן על מלאי שיספיק לזמן ארוך ככל האפשר של הפיקנטו האוטומטית. היום, שנה וחצי אחרי שהוא הוצגה - המלאי הזה נגמר, והיבואנית מתחילה בשיווק הדגם מתוח הפנים, והרובוטי. 

עוד פרטים בידיעה המלאה: https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3601/חדשות/קיה-פיקנטו-המחודשת-בישראל

קיה-פיקנטו-2021-1.jpgקיה-פיקנטו-2021-3.jpgקיה-פיקנטו-2021-7.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

יבואן שברולט ברגעים אלו:

2A06A0D9-320B-4D5E-B76B-411C2262917E.thumb.jpeg.caa9857aed317ef076602206825c88a8.jpeg

• מצחיק 21
  • מעניין 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפעם נראה כמו מיני ג'יפון, "רכב לנשים", הדבר היחיד שטוב ברכב הזה זה המרווח ל 3 אנשים.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

תודות לגיר הרובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה זמן שהוא פשוט לא נורמלי בעיני, גיר רובוטי או לא.😐

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)

אכן נתון מטריד ומהווה סכנה בטיחותית של ממש כשנדרשת האצת ביניים או נסיון השתלבות בדרך מהירה מנתיב השתלבות קצר.

מדהים איך שהבחירה האומללה הזו לוקחת את הרכבים החביבים+ האלו לביצועים של שנות השמונים, או כמו שטום קשתי היה נוהג לומר - "שלא נדע מטומאה".

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Super_T כתב:

קראתי נכון? 15.7 שניות 0-100 ?

😲

כן, ויחד עם זאת זה נתון עם משמעות די נמוכה במכונית כזו. כי בהאצות קצרות ו/או במהירויות נמוכות היא כן מצליחה להיות זריזה (אני מתייחס לפיקנטו הקודמת, ביחס ל-i10 הקודמת, אז אני מנחש שהפעם זה יהיה דומה).

בהאצות ארוכות שכוללות לפחות שתי העברות הילוכים למנועים קטנים, בטח ובטח כאלה שמשודכים לתיבה רובוטית, פשוט נגמר האוויר. אבל זה הרבה פחות מורגש ביציאה לעקיפה או זינוק מרמזור ועד 50-60 קמ"ש.

פורסם

לפני 3 דקות, איש חדש כתב:

תודה פבל כבר התגעגעתי לכתבות עם תמונות שלך,

בפיקנטו אלה תמונות של היצרן... אבל מחמיא לי שאתה חושב שהן שלי :D 

כתבות עם תמונות שלי יחזרו להתפרסם מאוד בקרוב. 

פורסם

כמו שטויוטה לפני 12 שנה החזירו במיוחד את התיבה האוטומטית לקורולה בזמן שבכל אירופה היא שווקה עם גיר רובוטי.

לדעתי זה עוד יקרה בפיקנטו וב-i10.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

או שיש להם כבר דגם חשמלי בקנה.

כל התיבות הרובוטיות ושאר המצאות מוזרות כדי להיכנס לתקנות זיהום (טורבו, היברידי, S&S, אוריאה) מזכירות קרבורטורים מסוף שנות ה80 - תחילת שנות ה90.

נהיו יותר ויותר מורכבים, פה צינור וואקום, פה שריפה חוזרת של גזים, פה צ׳וק אוטומטי, פה שליטה אלקטרונית, עד שנכנסו תקנות זיהום חדשות, ששמו לזה סוף והשליטו הזרקה אלקטרונית.

ככה יהיה גם עם תיבות רובוטיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 שעות, ALÞћÃ כתב:

אכן נתון מטריד ומהווה סכנה בטיחותית של ממש כשנדרשת האצת ביניים או נסיון השתלבות בדרך מהירה מנתיב השתלבות קצר.

מדהים איך שהבחירה האומללה הזו לוקחת את הרכבים החביבים+ האלו לביצועים של שנות השמונים, או כמו שטום קשתי היה נוהג לומר - "שלא נדע מטומאה".

יש את זה ביותר מוגזם? לא קרוב לסכנה בטיחותית אפילו לא קצת. לא התיבה המהירה או הזריזה ביותר, אבל גם לא תיבה כזאת רעה, לפחות מההתרשמות שלי מה-i10. לא משהו שנהג עם חצי קואורדינציה לא יכול להסתדר איתה. לא נותן לה שום סיכוי שיווקי או משהו, אבל היא לא באמת נוראית.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שעתה היפה של הספארק נכנסת,

אני צופה צניחה במכירות של הפיקנטו, השאלה היא האם המהנסים של המכונית לא עושים נסיעות מבחן לפני שהם משווקים את המוצר? הם באמת חושבים שזה סבבה?

אחת מהעבודה לקחה I10 חדשה ("המפוארת") בליסינג פרטי אחרי שבוע היא כבר הייתה בדיונים האם אפשר להחזיר את הרכב...

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...