Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש דירה בבניין בן 7 שנים שאני מתעניין בה.

אולם אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על המוכר שיהיה כנה לגבי תקלות תשתית בבניין כמו סתימות ביוב בגלל תכנון גרוע, דתיים שמשתוללים בשבתות ומשחיתים מנעולים של דלתות כניסה לבניין וכו..

האם מקובל לבקש את הטלפון של ראש ועד הבית ולשאול אותו שאלות לגבי תחזוקת הבניין?

זאת לא הטרדה?

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

תעמוד בחוץ ותראה אם יוצא מישהו עם כיפה, אם כן תבקש מבעל הדירה להוריד במחיר בשביל מנעולים ספייר.

אם באזור יודנרין אתה מעוניין, תחפש דירה בעזה.

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

גם על וועד בית אתה לא יכול לסמוך אם הוא מקושר למוכר. עדיף לבקש ממישהו מהמשפחה לעשות סיבוב בבניין ולראות מה קורה בזמנים שונים, למרות שלא הייתי מונע מעצמי לבדוק בעצמי כמו שהציעו פה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בהחלט מומלץ להגיע 1-2 פעמים בערב/לילה , כמו גם 2-3 פעמים במהלך סופ"ש ולהתרשם מרמת הרעש והצעקות בבניין .לעבור בחדר מדרגות ובחצר, להתרשם מרמת הנקיון.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אתעלם מההערה הלא pc של פות"ש... נראה שיש לו איזו טראומה.
לגבי התוכן - בהחלט לבקר בבניין בשעות שונות, אבל גם לגשת לשכנים מעל ומתחת לדירה. השכנים מתחת זה כדי לגלות על בעיות צנרת בדירה. השכנים מעל זה כדי להבין אם יהיה עם מי לדבר במקרה של מטרדים. את שניהם כמובן תשאל לגבי הבניין והאוכלוסיה באופן כללי. אפשר גם לנסות לתפוס סתם שכן בלובי או משהו ולשאול לגבי הבניין. אין לועד מידע מיוחד שדייר קבוע בבניין לא מכיר.

פורסם

לך תדע, אולי הדתיים מפוצצים מנעולים כי החילונים מפוצצים ווליום במסיבות בשישי...

לעניין, דבר עם מי שאתה מוצא לנכון על מה שאתה רוצה. זו הוצאה רצינית, כסה כל תחום שיכול להיות לך רלוונטי, ומצב הבניין מאוד רלוונטי. פנה בסבלנות ונימוס, ואני מאמין שיענו לך (ולמה שלא?).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אל תשכח לשאול אם אין אתיופים שמבשלים מאכלים עם ריח חריף, ערבים שעושים זיקוקים בלילה, מזרחיים שעושים חאפלות, פולנים שמחשיכים את הבניין כי הם רוצים לשבת לבד בחושך, רוסים שתולים את האדידס שלהם לייבוש בחזית הבניין, רומנים שמכייסים את השכנים שלהם במעלית. יש לא מעט דברים שעליך לבדוק. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בניין לא מתוחזק זה משהו די שקוף, אם יש גינה היא תהיה מלאה בלכלוך ובמקום צמחים יפים יהיו שם מיטב עשבי הבר העונתיים. חדר מדרגות לא נקי. מעלית שבורה. נורות שרופות בשטחים הציבוריים. אתה יכול לשאול את וועד הבית בשביל עוד פרטים, כמו למשל עלות חודשית לדייר. אם אתה חושב שטלפון יפריע שלח לו הודעה ושיענה לך כשמתאים לו.

בשביל תקלות אינסטלציה מביאים חברת בדק בית. הם עוברים עם מכשיר על הקירות ומראים לך איפה יש רטיבויות. תסתכל בעצמך אם המנעולים והאינטרקום בכניסה שבורים או לא. תציץ למרפסת של הדירה מתחת ותראה אם יש שם גריל, במידה וריחות כאלה מפריעים לך.

תבקר בסביבה בשישי בערב, שבת בשעות הבוקר המאוחרות וגם במוצאי שבת כי ערסים של קריוקי יש גם חילונים וגם דתיים.

לא מספיק הבניין עצמו אלא הבתים ליד, יכול להיות שהבניין שלך כולם מושלמים אבל בית ממול זה ערסיאדה למתקדמים.

אם יש גישה לחניה, תציץ שם ותראה איך הניקיון ואיך נראים רכבים של הדיירים. אם יש רכב מוזנח ושבור שנראה כאילו לא זז ומשמש כמחסן, זה מעיד על שכן בעייתי שאוגר זבל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, Ranis7 כתב:

אל תשכח לשאול אם אין אתיופים שמבשלים עם קרינה

תיקנתי לך קצת.

תעשה סיבוב, תחפש מפגעים ויזואלים. אל תהסס לדבר עם הוועד. נסה לתפוס אחד מהדיירים ולשאול בנימוס מה דעתו על הבניין והשכונה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, yotams4 כתב:

נשים שעושות תאונות בחניה?

תיקנתי לך.

• תוכן חדש...