Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חג שמח .

לאחר נסיעת מבחן שעברה טוב והעיצוב המושך (רק לא בצהוב חרדל המזעזע) 

הדבר האחרון שצריך לברר לגבי הרכב הוא אמינות מכלולים מכניים .

אשמח אם תוכלו לענות על השאלה בכותרת .

מהמעט שידוע לי ,בxceed אין מנוע היברידי שיודע להוריד עומס מהתיבה הרובוטית (כמו בנירו) .

במידה ורוב הנסיעות הן בית - עבודה דרך כביש 1 כ 40 ק"מ סה"כ  (לפעמים ישנם פקקים עד שיוצאים לכביש 1 , בימי חמישי יש פקק קבוע ביציאה ממקום העבודה ).

האם אפשר לרכוש את הרכב בראש שקט או שעדיף לוותר  ?

תודה 

פורסם

קצת קשה לענות על השאלה.

הגיר זהה לגיר של הספורטאגי הרובוטית.

אומנם קיים כאן בפורום בחור עם ספורטאגי שהלכו לו הקלאצים בגיר אחרי זמן די קצר, אבל חוץ ממנו לא שמעתי על עוד מקרים.

בעקרון, אם תנהג באופן נורמאלי, ולא  תתפרע עם "קיקים", כל הזמן, זה אמור להחזיק הרבה זמן.

לגבי הפקקים,  גירים רובוטיים בדרך כלל אינם "אוהבים פקקים". 

תשתדל להחזיק את ההילוך משולב בנסיעה איטית, כמה שיותר זמן.

• אהבתי 1
פורסם

הוצאתי רישיון על גיר אוטומט (מטעמי בריאות) , לא כ"כ הבנתי למה הכוונה "להחזיק את ההילוך משולב בנסיעה איטית  כמה שיותר זמן" . 

אשמח להסבר נוסף וכן, אם ישנם טיפים לנהיגה על גיר רובוטי ,  שעוזרים להאריך את חיי הגיר (המצמדים , המוח או כל רכיב רגיש אחר ) הייתי רוצה לדעת במה מדובר .

האם ישנו מעין דירוג אמינות (גם אם הוא מתבסס על חברי הפורום-הרי מדובר בקצומה די גדולה של צרכנים)

של גירים רובוטיים ?

ב- 3 רכבים המעניינים אותי נעשה  שימוש בגיר רובוטי-

1.אוקטביה 1.5

2.קיה  xceed   

3.רנו קפצ'ור החדש (לאחר מתיחת הפנים בו המצמדים רטובים)

פורסם

לאוקטביה גיר יבש אמנם, אבל ותיק מאוד (יחסית) וכנראה שהורסיה הנוכחית שלו כבר די טובה מבחינת שרידות ואמינות.

לקיונדאי ככל הידוע לי גיר יבש גם. נתקלתי בדיווחים על כשלים והחלפות מצמדים ומכלולים בתדירות גבוהה מהמצופה.

לקפצ׳ור ולשאר תוצרת רנו יש כיום גיר רטוב, על הנייר אמור להיות בעל יתרון מבחינת אמינות ושרידות, בפועל הגיר הזה נמצא רק שנתיים בשוק הישראלי אז קצת מוקדם לדעת. בכל אופן טרם נתקלתי בדיווחים כלשהם על בעיות בגיר זה.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

• תוכן חדש...