Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה חומר יש לניקלים? Apc? ואיך אני מעלים שריטות מהניקלים? אפשר לעשות על זה פוליש ידני עם אפליקטור?

פורסם

ומה לגבי שריטות בפנסים, אפשר להשתמש בפוליש רגיל? אני פצעתי את הניקלים עכשיו כשעשיתי ליטוש לפנס אחד ולא כיסיתי כמו שצריך את האיזור מסביב. אקפיד יותר בפנס השני. לגבי הפנסים, הליטוש חשף שהפנס ממש פצוע משריטות, מבאס. הוא עכשיו מלוטש אבל אני רואה שיש לא מעט שריטות (לא בגלל העבודה של הליטוש). 

לפני 19 דקות, yogev20 כתב:

יש פוליש מיוחד לניקלים וכרום. גם לחברת Meguiar's  ויש עוד כמה.

לא כל השריטות יוסרו, במיוחד לא העמוקות. אני בעבר העברתי מעל השריטות צבע. 

העברת צבע של ניקל אתה מתכוון? את הפוליש הזה קל ליישם ידנית עם אפליקטור ספוג? הוא יותר טוב מפוליש רגיל שלא בשביל ניקלים?

פורסם

פנסים, יש מדריך שלם בדביק איך לבצע את זה במינימום נזקים.

אם אתה גורם לשריטות, כנראה שהתהליך לא נכון. (נייר לא מתאים או גס, אין מספיק מים וסבון, תנועות לא ישרות, וכד')

פוליש לניקלים אני מעדיף באופן ידני כי אלה חלקים עדינים וקטנים. כן צבע תואם לניקל. (אני בכלל משתמש גם בטוש שחור לפגמים)

פורסם

איפה משיגים אגב צבע תואם לניקל? לגבי פוליש לפנסים, במידה ואני אעשה בשביל להסיר את השריטות (לא הצצתי עדיין בדביק), האם זה לא יסיר את הלכה שיישמתי בתהליך ליטוש פנסים (מצורף הקישור לסרטון, עבדתי ממש לפיו). השריטות היו כל הזמן בפנס, פשוט עכשיו כשהוא נקי ומבריק, ניתן לראות אותן יותר בבירור. יישמתי שלוש שכבות לכה כמו בסרטון, אחרי שיוף עם אותם ניירות. השאלה מה יקרה עכשיו אם אשתמש בפוליש להסרת שריטות, אם זה לא יהרוס את הלכה ויהיה כאילו לא עשיתי כלום?

 

×
×
  • תוכן חדש...