Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של ההורים עבר טיפול במוסך מורשה היום. ביקשתי שישלחו לי תמונה של החלקים והשמנים שהשתמשו בהם.

התמונה של השמן גורמת לי לחשוד קצת, אין עליו שום פרטים (אפילו צמיגיות לא רשומה), גם באתר של פז אין. 

בנוסף, לפי ספר הרכב יש להשתמש בשמן שהוא בתקן C3 עבור הרכב הנ"ל (קרוסאובר 2015), נראה שהשמן לא עומד בתקן.

IMG_20210311_101458.thumb.jpg.df6f0529c356952d1cbe18334e5c39f5.jpg

האם יש למישהו יותר מידע או פרטים לגבי השמן הזה?

תודה.

פורסם
Just now, Max_igo כתב:

הרכב של ההורים עבר טיפול במוסך מורשה היום. ביקשתי שישלחו לי תמונה של החלקים והשמנים שהשתמשו בהם.

התמונה של השמן גורמת לי לחשוד קצת, אין עליו שום פרטים (אפילו צמיגיות לא רשומה), גם באתר של פז אין. 

בנוסף, לפי ספר הרכב יש להשתמש בשמן שהוא בתקן C3 עבור הרכב הנ"ל (קרוסאובר 2015), נראה שהשמן לא עומד בתקן.

תודה.

לפעמים בספר רכב חסר מידע. אצלי ברכב גם C3 וגם API SN מתאים.לגבי איכות השמן אין לי מושג..אבל הוא סינטתי מלא..

פורסם

יש טעות בספר. לא יכול להיות שיש המלצת יצרן למשהו אחד והמלצה נוספת למשהו אחר. 

השמן הזה מתאים. 

20210311_135833.thumb.jpg.14bfe411a186c24f5ceb39ed23d52b69.jpg

פורסם
לפני 6 שעות, Buki כתב:

יש טעות בספר. לא יכול להיות שיש המלצת יצרן למשהו אחד והמלצה נוספת למשהו אחר. 

בוקי, צדקת.

לא יודע בדיוק אם מדובר בטעות או סתם עדכון, אבל יצרתי קשר עם היבואן במייל ושלחתי להם תמונות של השמן (אני יודע שזה קצת טרחני...) 

יש לציין לטובה את המענה המהיר שלהם, זה לא מובן מאליו.

נאמר לי שהשמן במוסכים עומד בכל התקנים שהיצרן דורש. בספר הרכב באנגלית מצוינים כל התקנים.

IMG_20210311_135250.thumb.jpg.5bf7e6e41d568bfe2bc776b615faf14e.jpg

פורסם
בתאריך 11.3.2021 בשעה 13:17, Max_igo כתב:

תודה.

היי.

השאלה היא כמה הם לקחו על שמן פז ?

כמה עלה כל הטיפול ומה הוא כולל.

אחת הסיבות שאני לא רוצה לבצע טיפול במורשה זה בגלל השמן הזה.

פורסם
בתאריך 12.3.2021 בשעה 21:23, alechko01 כתב:

השאלה היא כמה הם לקחו על שמן פז ?

כמה עלה כל הטיפול ומה הוא כולל.

השמן עלה כ-180 ש"ח. זה הרבה, אבל זה מה ששמים במוסך מורשה.

שאר החלפים והעבודה דווקא לא יקרים בסוזוקי.

אני גם מעדיף לשים שמן שאני מכיר ברכב. אבל ההורים שלי לא יתעסקו עם זה ומעדיפים לנסוע למוסך מורשה בשביל השקט.

אני מניח שאם סוזוקי משתמשים בשמן הזה במשך שנים במוסכים שלהם, הוא אכן בסדר, מתאים לתקן ולא יקרה שום דבר (גם אם יש שמנים איכותים ממנו).

פורסם
לפני 8 שעות, Max_igo כתב:

השמן עלה כ-180 ש"ח. זה הרבה, אבל זה מה ששמים במוסך מורשה.

שאר החלפים והעבודה דווקא לא יקרים בסוזוקי.

אני גם מעדיף לשים שמן שאני מכיר ברכב. אבל ההורים שלי לא יתעסקו עם זה ומעדיפים לנסוע למוסך מורשה בשביל השקט.

אני מניח שאם סוזוקי משתמשים בשמן הזה במשך שנים במוסכים שלהם, הוא אכן בסדר, מתאים לתקן ולא יקרה שום דבר (גם אם יש שמנים איכותים ממנו).

עם כל הכבוד לסוזוקי לא מצאתי מפרט לשמן שצולם ,לא רשום גם מה מספר סמיכות שלו אפילו .

מעניין מה זה Synt MT ,לא מצאתי באתר של פז דבר כזה.

דרך אגב קיים אצלם באתר שמן אחר של פז והוא רשום אצלך בספר רכב ,רק שמפרטים של פז לא מציגים כמעט שום נתון חשוב.

פורסם

אתה גם יכול להביא להם שמן והם ישתמשו בו, אם מדובר על אריזה סגורה של משהו איכותי שעומד בתקן, למה שתהיה בעיה?

180 ש"ח לגלון? קסטרול אדג' עולה פחות מזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
בתאריך 16.3.2021 בשעה 01:04, shellcase כתב:

אתה גם יכול להביא להם שמן והם ישתמשו בו, אם מדובר על אריזה סגורה של משהו איכותי שעומד בתקן, למה שתהיה בעיה?

לא הסכימו. אני יודע שזה לא חוקי, אבל לי אין כח למריבות האלה וההורים שלי בטח שלא הולכים לעשות את זה גם.

החל מהטיפול הבא אדאג שיעבירו את הרכב למוסך רגיל.

בתאריך 15.3.2021 בשעה 23:18, alechko01 כתב:

מעניין מה זה Synt MT ,לא מצאתי באתר של פז דבר כזה

חשבתי רק בשביל העניין לשלוח לשירות הלקוחות של פז בקשה לקבל את המפרט של השמן הזה, מעניין אם יענו לי.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • תוכן חדש...