Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי רכב שאני רוצה להעביר לאחותי הקטנה, שככה או ככה נוהגת ברכב כל הזמן.

הבעיה: מחיר הביטוח הוא פי 2 (היא בת 24, אני 30).

הבעיה היא שאין דרך להצהיר על עבר ביטוחי נקי מהרכב של ההורים כי הביטו שם תקף לגיל בוגר יותר (מאז שהיא נוהגת ברכב שעל שמי).

אז:

האם ניתן להוסיף את אחותי לבעלות על הרכב? (אין בעיה לאבד יד)

האם ניתן לאחר מכן להסיר את עצמי מהבעלות על הרכב? קראתי במשרד הרישוי ולהבנתי זה לא תוספת יד, אבל כן נרשם במחשב (שזה בסדר)

המטרה בסוף להתחיל את הביטוח על השם שלי וברגע שהיא תהיה חלק מהבעלים, נוכל בהמשך למחוק אותי מהבעלות וכך הביטוח שלה יוזל בכך שיהיה רכב עם היסטוריה על שמה.

רעיונות נוספים?

לצורך העניין, מקיף במתכונת הנוכחית עלותו 3000 שקלים ואם נעביר את הבעלות המחיר יהיה 6000.

פורסם

הוספת בעלים ללא הוספת יד תקפה רק לבני זוג - לא לאחים.  הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא העברת בעלות לאחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 18 דקות, zvit כתב:

הוספת בעלים ללא הוספת יד תקפה רק לבני זוג - לא לאחים.  הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא העברת בעלות לאחות.

אין לנו בעיה עם הוספת יד, מה שאני מנסה לעשות זה להוזיל את העלות ביטוח לאחותי.

פורסם

הדרך הפשוטה ביותר להוזיל את הביטוח היא לקחת רכב בליסינג פרטי עם חבילת תחזוקה וביטוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן, אחרי שיחות עם כמה חברות ביטוח הבנתי שיש שם בעיה שכניראה לא נוכל לפתור מבלי לשלם את התוספת תשלום הזו

פורסם

האם אין אפשרות להצהיר על נהיגה ברכב שלך? האם אתם רשומים באותה כתובת?

ןשאלה מרכזית - אם.אין בעיה בהעברת בעלות, האם לא מדובר ברכב ששוויו מספיק נמוך כדי להסתפק בביטוח צד ג'?  ואם לא, האם יש אפשרות להוזיל על ידי הגדלת הסיכון (הגדלת ההשתתפות העצמית)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

1. לפי חברות הביטוח, לא. רק הצהרה מרכב של ההורים.

2. לא באותה כתובת ב 6 החודשים האחרונים. בפועל - הרכב בשימוש האחיות שלי מהיום שיצא מהחברה (וגם בביטוח מתועד מי הנהג הכי צעיר שמתוכנן לנהוג ברכב כדרך קבע).

3. לא מדובר בבעיה כי רכבים נשארים אצלנו במשפחה עד שהם לא נוסעים 🤣. אז אם הרכב יישאר 10 שנים (כמו עוד כמה רכבים) להעברת הבעלות מבחינתנו אין משמעות. הרכב לא זול וחייב מקיף (לצורך העניין - תאונה קלה עם פגיעת פגוש ומכסה מנוע, תפח לתיקון של 45k שקלים).

לגבי הגדלת השתתפות עצמית - אבדוק, יכול להיות כיוון מעניין.

מהבדיקה שעשיתי, הוספה שלה לבעלים של הרכב (ללא ההסרה שלי) יכולה לספק ביטוח זול יותר שימשיך על השם שלי וכך היא גם תתחיל לצבור עבר ביטוחי. אבל זה לא יענה על הצורך שלי להתנתק מהאירוע.

בתאכלס - הבעיה הכי גדולה עם הסיטואציה הנוכחית היא שאחותי, הנהגת העיקרית ברכב, היא קצת מעופפת.

כבר פעמיים היא שכחה לשלם דוחות, שהגיעו למצב שמעקלים את סכום הקנס מהחשבון שלי. אז אני רוצה להעביר את הבעלות - שתגלה אחריות על החיים שלה (מעבר לזה שבעיניי זה המצב התקין).

תודה על התגובות.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
  • תוכן חדש...