Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שבי קמארו מתחילת שנות ה90 עם 4 פנסים מלבניים מקדימה, הפנסים הללו אטומים מאחורה ולא ניתן להחליף רק את הנורה עצמה, למה עשו את זה ככה פעם? מה ההגיון בזה? יש פנסים כאלה מלבניים אוניברסליים לא אטומים שכן יהיה אפשר להחליף רק את הנורה בעתיד בעת הצורך?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

זה היה תקן בארה"ב משנות ה 40 עד 1984, פנסים אטומים שבאים עם הנורה יחד, Sealed - beam Headlamps. היו תחילה בצורה עגולה ובהמשך גם מלבנית.

השיקולום - אטום למים ואבק, חוסך טעיות בהחלפת נורה ומיקוד אור לא נכון עקב כך. 

ב 1984 התקן השתנה, הותר שימוש בפנסים עם נורה שמוחלפת בנפרד.

עוד מידע פה:

https://www.carid.com/articles/brief-history-of-sealed-beam-headlights-in-us.html#Sealed_Beam_Headlamps_Timeline

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 שעות, Buki כתב:

זה היה תקן בארה"ב משנות ה 40 עד 1984, פנסים אטומים שבאים עם הנורה יחד, Sealed - beam Headlamps. היו תחילה בצורה עגולה ובהמשך גם מלבנית.

עוד מידע פה:

https://www.carid.com/articles/brief-history-of-sealed-beam-headlights-in-us.html#Sealed_Beam_Headlamps_Timeline

בוקי שיחקת אותה, איזה כתבה מפורטת.

בעיקרון הרכב שלי ייבוא אישי מקנדה, זה אומר שאני רשאי להרכיב גם פנס עם עדשה סימטרית וגם עדשה א-סימטרית?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני לא בקיא בפרטים מה מותר/מה אסור.

אם זה היה האוטו שלי הייתי קונה פנס אטום כזה בדיוק כמו זה שנשרף ומחליף. זה חלק מהייחוד של הרכב, של התקופה ושל המקוריות. לא הייתי משנה את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ומה תגיד על מכוניות מודרניות עם לדים שמובנים בפנס? הרבה יותר יקר ומסורבל מהsealed beams האלה שהם אוניברסליים להרבה רכבים. זה חלק מהעיצוב של האוטו, כדאי לשמור על זה.

הייתי מאד רוצה לשים חזית אמריקאית עם פנסים כאלה ברכב שלי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 27.10.2020 בשעה 12:36, Buki כתב:

עוד מידע פה:

בישראל מוסכניקים קוראים לזה סילבים וביחיד סילב.

בתאריך 28.10.2020 בשעה 03:25, SlowRide כתב:

ומה תגיד על מכוניות מודרניות עם לדים שמובנים בפנס? הרבה יותר יקר ומסורבל מהsealed beams האלה שהם אוניברסליים להרבה רכבים. זה חלק מהעיצוב של האוטו, כדאי לשמור על זה.

הייתי מאד רוצה לשים חזית אמריקאית עם פנסים כאלה ברכב שלי.

מצד שני, אורך החיים של פנסי LED הרבה יותר גדול משל נורות הלוגן.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם
אני לא בקיא בפרטים מה מותר/מה אסור.

אם זה היה האוטו שלי הייתי קונה פנס אטום כזה בדיוק כמו זה שנשרף ומחליף. זה חלק מהייחוד של הרכב, של התקופה ושל המקוריות. לא הייתי משנה את זה.
אני איתך, בקורבט, בגרנדוויל ובעוד כמה רכבים יש לי פנסים אטומים כי אני הכי נהנה מהאותנטיות, גם הטכנולוגיה השתפרה ויש אחלה נורות בשוק.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...