Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיאט לאון 2012 ויש כניסת USB ו-AUX במיקום נוח ודי מוסתר

האם בהתקנה המערכת אני מאבד את החיבורים האלה?

פשוט ראיתי בדף המוצר את ההערה הבאה:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIUHSwldFJC6bPmrciWwbLA Facebook: https://www.facebook.com/JOYFORWA ● Friendly Tips 1)Joying head unit can't support below items: iPod, original car GPS antenna, original car back up rear camera, original car bluetooth, original car USB as well as original car Microphone.

או שזו הודעה גנרית?

image.thumb.png.09543102c007c5724e54ae4959b780ee.png

פורסם

זה תלוי בחיבורים שיביאו לך

את הצריך מערכת תואמת מקור כלומר חיבורים שקע תקע ובין היתר יהיה לך גם לUSB ולאוקס

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

אם חיישני הרוורס ומצלמת הרוורס הם כאלו שנשלטים דרך הקאן באס - יתכן ומקודד של JOYING בעבור רכבי VAG יוכל לתאם בינם - אתה צריך לפנות לתמיכה של JOYING או לחפש מתאם CAN לסיאט לאון - אפשרות נוספת היא לפנות למוכר הסיני דרך אליאקספרס. 

לגבי הUSB והAUX אני בספק מאוד גדול אם הם יוכלו לעבוד שלא דרך המערכת המקורית אבל תיקח בחשבון שהג'ויינג מגיע עם יציאות USB משלו ואת הAUX אתה כבר לא באמת תצטרך. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי, זה בעיקרון מגיע עם CANBUS עבור שליטה מההגה והצגת פונקציות ומידע הקשורים לרכב כפי שמציגה המערכת המקורית, אין לי מצלמת רוורס והחיישנים הם בהתקנה חיצונית, לא משהו שבא עם הרכב.

ה-ISSUE שלי יותר נובע בפן האסתטי, אני לא אוהב שה-USB תקוע באמצע החיים אלא מוסתר איפשהו. 

פורסם

Hde666e96462e4d14b9013fe6dbe32831X.jpg

בצמת שהם הוסיפו שם ניתן לראות 2 חיבורי בננות זה של האוקס המקורי

יש צמה כזאת גם אם חיבור של USB מקורי  אך לדעתי הכניסות אצלך הם לא מקוריות יצרן אלא של המולטמדיה הקיימת אצלך ברכב

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

אז מה שאתה יכול לעשות זה לקנות כבל מאריך USB שהוא גם ניתן להתקנה ברכב מבלי שיהיה זרוק - אתן לך דוגמא לכמה כאלו

דוגמא אחת

דומגא שתיים

דוגמא שלוש

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...