Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך האתר של משרד התחבורה

https://www.gov.il/he/departments/news/mot_updates_covid19

"תוקף רישיונות רכב שאמור לפוג בין התאריכים 25.09.2020 ועד ה-15.11.2020, הוארך ב-60 ימים."

רשיון הרכב שלי פג תוקף בתחילת נובמבר.

מה זה אומר בעצם?

הרשיון הוארך בעוד 60 יום וזה התאריך החדש שלו מעכשיו גם לשנים הבאות?

או שפשוט יש לי את הזכות לעשות את הטסט באיחור של 60 יום אבל הרשיון עדיין יהיה עם התוקף המקורי שלו לשנים הבאות?

שאלה קטנה נוספת - אם שילמתי את הרשיון באינטרנט אבל לא קיבלתי שום דבר בדואר, האם אני יכול לגשת לטסט?

תודה!

פורסם

מה אתה חושב?   מה נראה לך הגיוני? 

בוא נזרום קצת , נניח שהתאריך נדחה לכל החיים, אז יש 2 בעיות שצריך לפתור.

1) כל הרכבים האלה קיבלו חודשיים חינם ללא אגרה - איך פותרים את זה? המדינה לא תוותר על הרבה כסף.

2) פתאום, בשנים הבאות אין רכבים שצריכים טסט ב 25/9 עד 15/11 ויותר גרוע,  יהיו כפול רכבים שצריכים טסט ב 25/11 עד 15/1. 

לגבי תשלום באינטרנט, הייתי יכול לענות לך שאם שלמת באינטרנט אז אתה כבר יודע את התשובה.

בקיצור, שנכנסים לשלם - הכל כתוב. מזינים כתובת מייל ומקבלים את הרשיון למייל, אם טעית במייל אז תכנס לאיזור האישי שלך ויש לך שם אפשרות להדפיס את הרישיון 

פורסם

למיטב הבנתי - סך הכל קיבלת הארכה לגשת למבחן עצמו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אבל תוקף רישיון של השנה הבאה יתקצר בחודשיים, לא? 

ס"כ לפי איך שאני מבין את זה, אפשר להגיע לטסט באיחור של חודשיים ואם בזמן הזה יעצרו אותך לביקורת, זה יחשב תקין ולא יהיו סאנקציות. 

כשתעשה באיחור של חודשיים טסט, את הטסט הבאה תעשה אחרי 10 חודשים ולא אחרי שנה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

זה גם מה שאני מבין.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה? להבנתי תוקף הרשיון קשיח - כמו שאתה יכול לגשת לטסט לפני שהוא פג תוקף ולקבל ליותר משנה או לאחר ולקבל לפחות משנה.
מבחן הרישוי עצמו אינו קשור לתוקף האגרה.
את האגרה צריך לשלם 'רשמית' כבר עכשיו (פשוט אין איך לאכוף את זה ונראה שלא ביקשו מהנהגים להסתובב עם אישור תשלום).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תוקף הרשיון נשאר זהה ושנה הבאה יהיה שוב לפי תאריך הרכישה ההתחלתי.

אפשר לעשות מבחן גם חודש לפני התאריך ברשיון ועדיין התאריך הקובע לא ישתנה.

בסהכ מאשרים השנה חריגה של 60 יום בביצוע מבחן רישוי בלבד בגלל הסגר וללא הוצאת אישור זמני או שקר כלשהו.

פורסם

מאוד פשוט, רשיון רכב אינו תקף ללא מבחן רישוי, אם מאשרים דחיית רישוי של 60 יום אז זה תופס גם לרישיון רכב. 

זוהי החרגה שלא משנה את התאריך הרישוי המקורי.

• תוכן חדש...