Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע על יותר ויותר אנשים שיוצאים חיוביים בבדיקה ביתית ופשוט עוברים למוד נדבקתי.

לדעתי כן רצוי שיהיה אישור רשמי. לתחושת אנחנו נשמע על עוד מחלות קשורות בטווח הרחוק.

מחלות/סרטן קורונה יהיה שמם. זה קצת אולי תלוש, אבל לתחושתי זה למה הסינים בפאניקה על זה, כי אם זה נגיש שדלף/שוחרר/ברח ממעבדה סינית, למי יש הכרות איתו??

פורסם
לפני 24 דקות, DareDevil כתב:

אני שמעתי אתמול שמי מעשן קנאביס, לא קיבל קורונה עד כה. מאוד קשה לי להאמין שזה המצב באמת. רק מעלה פה. אולי יש פה עוד כאלה שמכירים מעשנים ומכירים את התופעה הזו. 

חרטא..
יש לי זוג חברים צרכני קנביס די כבדים. שניהם חלו בגל הזה

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

4. לי באופן אישי? אולי הצינון הכי קל שהיה לי בחיים.

5. בדיקה ביתית שקניתי והוציאה אותי חיובי, במדא יצאתי שלילי ביותר, ועשיתי שם שתי בדיקות. רק יום למחרת יצאתי אצלם חיובי. 

אם היה לי שקל על כל מי שסיפר לי על מקרה 5...

אגב, יש לזה פיתרון - כשניגשים למתנדב הזחוח במדא צריך לבקש ממנו באופן מפורש וברור "תעשה בדיקה יסודית" ואז הסיכוי לחיובי עולה פלאים.

בעצם, כמו כל דבר במדינה, אני לא אמור להיות מופתע מזה שלא מעט אנשים פרטיים מבצעים את הבדיקה בצורה יותר מדויקת/מסודרת מ"בדיקה מוסדית".

בנוגע לסימפטומים - ילדים מחוסנים מפגינים אפס סימפטומים מההתרשמות שלי. לא צינון אפילו, כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

בכלל ילדים זה שונה. ראיתי לא מעט ילדים לא מחוסנים,  חיוביים ושמחים מתמיד. אין סימפטומים. בדקו אותם כי התגלה בכיתה מישהו.

יש ילדים עם חום ליום אחד וזהו . מסקירה בשכונה הקרובה : זו פשוט לא מחלת ילדים . מחפש את ה pims אבל כנראה מוקדם מכדי שיופיע. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 36 דקות, KipodYam כתב:

אני שומע על יותר ויותר אנשים שיוצאים חיוביים בבדיקה ביתית ופשוט עוברים למוד נדבקתי.

לדעתי כן רצוי שיהיה אישור רשמי. לתחושת אנחנו נשמע על עוד מחלות קשורות בטווח הרחוק.

בגלל זה אני רושם לכו תבדקו בPCR ולא ביתית. כי לך תדע מה יהיה בעתיד. 

לפני 53 דקות, Blaz00r כתב:

נו באמת, איזה בולשיט

רק כותב את מה ששמעתי, גם לי זה נשמע חרטא

לפני 52 דקות, David32 כתב:

יש לי חבר שאוכל מלא חריף, אבל מלא, לא מחוסן, ועדיין לא קיבל.

מלא חריף = חיסון.

בגלל זה תימנים לא נדבקים כל כך..

לפני 51 דקות, vadim6385 כתב:

שמעתי את זה גם, נראה לי כמו חרטא בפיתה

אולי רק אם אתה יושב כל היום לבד בבית ועסוק בwake and bake, אז אין לך כל כך ממי להידבק

כן זה יכול לתרום לאי ההידבקות בקורונה

לפני 47 דקות, SlowRide כתב:

זה דווקא הגיוני כי אם אתה מעשן כל היום, סביר להניח שאין לך עבודה, אין לך כח לצאת מהבית ואתה רוב היום יושב מול הנטפליקס ואוכל נאצ'וס עם קטשופ ופיצות. עם אורח חיים כזה קשה להידבק בקורונה.

איפה קארספורום בכל הסיפור?

לפני 39 דקות, Igalz כתב:

חרטא..
יש לי זוג חברים צרכני קנביס די כבדים. שניהם חלו בגל הזה

לפחות זה היה עם הנגיף ה"קל" יותר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אגב, לגבי אנטיגן-

יש ערכות שצריך שלוש טיפות , ארבעה טיפות וגם כאלה עם חמש (של חברות תרופות מערביות, חולקו בתחילת שנה''ל). יש לי אוסף מהבתי ספר והגנים.

אין מה לעשות חוץמ RTFM.

הבעיה שמוכרים ערכות מפורקות. בעקרון זה טוב לצרכן ומוריד מחירים. הבעיה שהם לא מצרפים הוראות.

שמת שלוש טיפות בערכה של הארבע/חמש?? סיכוי גבוה לתוצאת false negative

בעיה נוספת זה טעויות הקלדה באנטיגן, בדיקה חיובית מקבלת שלילית ומישהו שיצא שלילי מקבל חיובי. נהדר ! החולה האמיתי עדיין מסתובב ומפיץ מחלה והחולה המדומה חושב שהוא מחוסן לחודשיים הקרובים, עוד שבוע שבועיים כשהוא יהיה חולה באמת, הוא יקח אקמול וימשיך להדביק.

מגיפה שמועצמת עי בדיקות אנטיגן מוסדיות חאפריות בחלקן. אני בטוח שיש בודקים רציניים, אבל עובד ממוצע שם גלש בטלפון או למד רוב היום עד לפני שבועיים. ועם הכמויות אנשים, זה כבר יותר קשה מאשר החבר'ה שלוקחים pcr

פורסם (נערך)

אני לא בטוח לגבי האנטיגן, אני חושב שפשוט יש בדיקות פחות רגישות ויש יותר רגישות.

צחקתי על זה שהבדיקה שקניתי הגיעה מסין חיובית מהמפעל... אז בשביל לתקף אותה עשינו בדיקה על מחלימה מהגל הזה והיא יצאה שלילית. 

בקיצור לפי הסימפטומים שלי - אפשר לאבחן שאני ילד.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

בטוח שיש קצת הבדלים בבדיקות,  ממה שאני רואה במשפחה, כולן זיהו, והיו פה שלוש או ארבע חברות סיניות, שתיים מיובאות עי זר והשלישית עי הדסה או משהו כזה.

כולל אחת עם המטוש הכי מסכן שראיתי.

אבל עשיתי כמו שצריך- העברתי כמה פעמים באף, עירבבתי טוב במבחנה וסחטתי את המטוש.

בכלל, בגדולים ובאישתי התעללתי - לקחתי גם מהגרון. כולם שליליים. זה היה בראשון בבוקר ואתמול בערב. נראה מה ילד מחר בבוקר. הסתכלתי גם על הדף שהגיע איתן, נראה שבתכלס זה מוצר לא רע.

פורסם

קפצתי אתמול לחצי חינם 40 שקל ל5 בדיקות, מנפלאות השוק החופשי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 18 שעות, korola כתב:

לא צריך לחכות שבועיים, למי שמנוי בטלגרם על ההודעות של משרד הבריאות, יש את ההיסטוריה של ההודעות שלהם.
בטלגרם שהם מוציאים הודעה יש גם תאריך וגם מספר המתים כל יום.

ביום שישי בצהריים 28 לחודש הם דיווחו על 8,556 מתים מצטבר ואז ביום ראשון בבוקר כבר עלו ל8,669 

לכן בתקשורת דיווחו על מעל 100 נפטרים ביממה, אבל זה היה קצת יותר מיממה אבל פחות מ 2 יממות. 

היום (24 שעות מהדיווח הקודם ) המספר עלה ל 8,724  לכאורה 55 מתים ביממה.
אבל אם אפשר לשחק במספרים , אז אין בעיה למרוח אותם אחורה על הימים הקודמים. 

באתר של משרד הבריאות לא מתקרבים אפילו ל 50 נפטרים ביום, השיא הוא 42 נפטרים והוא בכלל היה שבוע שעבר.
אני מניח שאם מספרי הנפטרים ילך וירד אז זה יעבור בלי בעיה.
אבל אם המספרים יעלו בימים הקרובים , אז יעדכנו אחורה את המספרים של הימים האלה ל 50 (או כל מספר יאפשר לשטח את העקומה). 

רק שימו לב שמיום שישי בצהריים מספר החולים קשה עלה ב 200 ומספר המתים עלה ב 220.

בדיווח הערב של היום אנחנו כבר על 1,139 חולים קשה  ומספר נפטרים של 8,805.  
שזה 81 נפטרים שנוספו רק היום !
לא יודע איפה זה בא לידי ביטוי בגרפים שלהם ? 

image.png.6a35bdcd5a9113ea0d6dfba87ad00bf4.png

image.png.673b0f36847c59d76ce6f004b7b7bad2.png

image.thumb.png.a4b501647fd4ef946d111f90ab4bf675.png

חלפו פחות מ 24 שעות , מספר הנפטרים בדיווח ערב היום עלה ל 8,894 כלומר 89 נפטרים במהלך היום,
אבל גרף הנפטרים היומי עדיין יושב על פחות מ- 50 ביום. 

אם בוחנים את הגרף לעומק, רואים שהוסיפו 10 היום 10 אתמול ואת ה -79 הנותרים פרסו על פני 8 ימים אחורה.
כאילו כל מה שחשוב זה להראות את הגרף שכאילו עבר את השיא ומתחילים בירידה.
הרי אם היו מכנסים את המספרים בצורה נכונה היינו מקבלים גרף שאנחנו עדיין בעלייה. 
לא ממש מבין למה ומה האינטרס 

image.png.8233aee393ddc8605ff9cbc952ce0fbd.pngimage.png.98f18ba0fd1ec0ba7a9a1f62bfe7bb89.png

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, korola כתב:

חלפו פחות מ 24 שעות , מספר הנפטרים בדיווח ערב היום עלה ל 8,894 כלומר 89 נפטרים במהלך היום,
אבל גרף הנפטרים היומי עדיין יושב על פחות מ- 50 ביום. 

אם בוחנים את הגרף לעומק, רואים שהוסיפו 10 היום 10 אתמול ואת ה -79 הנותרים פרסו על פני 8 ימים אחורה.
כאילו כל מה שחשוב זה להראות את הגרף שכאילו עבר את השיא ומתחילים בירידה.
הרי אם היו מכנסים את המספרים בצורה נכונה היינו מקבלים גרף שאנחנו עדיין בעלייה. 
לא ממש מבין למה ומה האינטרס 

לא מעניין אף אחד

העולם ימשיך להתקיים ואתה סתם מבזבז לך ולנו זמן עם הניתוחים בשקל האלה

אתה לא שם לב שאפילו בחדשות מעדיפים לדבר על ביסלי ולא על הקורונה ? דיי תשחרר מזה יורם לץ

הבנו שעובדים על כולנו ורק אתה רואה פה כאוס וסכנה קיומית

לא מפחיד אף אחד

לך תראה איזה סידרה בנטפליקס או תחקור התפתחויות גנטיות של עציצים בחצר, תעסיק את עצמך ותשחרר מהאובססיה הזאת אנחנו כבר לא ב 2020

43243.png.bc2d2e541aaa768fdf0c920cbed4c41b.png

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • מצחיק 3
פורסם

בחורה שעובדת אתי חזרה מחופשת נישואין. את ירח הדבש בילתה בבידוד קורונה - כמו כל האורחים בחגיגה.

@Transporter שמור על עצמך!!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

בחורה שעובדת אתי חזרה מחופשת נישואין. את ירח הדבש בילתה בבידוד קורונה - כמו כל האורחים בחגיגה.

@Transporter שמור על עצמך!!

אני לא מפחד משום דבר

יותר מפחיד אותי להחליק על הרמפה ולהפצע 

אנשים נדבקים וימשיכו להדבק  אף אחד לא טען שזה לא יקרה

כנראה גם עוד חצי שנה שנה יהיו הדבקות

אבל צריך לחזור למציאות ולשכוח מזה

מי שכל כך מפחד יכול להמשיך לשים מסכה ולהתרחק מהתקהלויות זה בסדר גמור

פורסם (נערך)

לשים מש\סיכה? אולי מסיכת ברווז. מסיכה שאינה N95 (או מקבילה) לא מגנה עליך.

להמנע מהתקהלויות זה, בין השאר, להמנע ממופעים וחתונות, במיוחד כאלה שבמקומות סגורים או שצפופים.

שלשום פורם שקופות החולים מחסנות כל אחד מעל גיל 18, כי משהב"ר התיר חיסון "כל מי שבסיכון" - כולל בשל עיסוקו. בני הסטודנט החליט שגם להיות סטודנט זה סיכון גבוה - בגלל התנהגות הסטודנטים האחרים. נראה האם הוא יחליט להתחסן, כי בפעם הקודמת היה די חולה איזה יומיים אחרי החיסון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...