Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים,

אז המגבת הנ"ל נמצאת אצלי כשנתיים פחות או יותר, אך השימוש בה ממש לא היה אגרסיבי.

שמתי לב לאחרונה שהמגבת סופחת נוזלים משמעותית טוב מבעבר, והיא ממש לא מייבשת כמו שצריך..

האם המגבת "התעייפה" ודורשת החלפה?

ומה מומלץ נכון להיום? שמעתי המלצות על carpro dehydtate, מה אתם אומרים? והאם יש מקום שניתן לרכוש במחיר סביר?

תודה!

פורסם

כל מטלית גם האיכותית ביותר מאבדת מאיכות הספיגה שלה. דווקא UBER יחסית איכותית ומחזיקה

יותר מעמד מאשר מטליות אחרות. (במידה ומדובר על הצהובה, גם על האדומה היו הרבה תלונות בעבר)

יש לי אחת שהשתמשתי בה 6 שנים, העברתי לרכב אחר בבית, ולקחתי את החדשה (היו לי שתי יחידות)

כלומר ממשיכה לייבש על הרכב השני. על מנת לשמור על איכות הסיבים של המטלית חייבים לכבס אותה 

מידי פעם עם חומץ שמרענן את הבד וגורם לו להיות יותר רך וכתוצאה מזה - לספוח יותר נוזלים. 

לא מכיר את המטלית של קארפו, השתמשתי ברבה מטליות כלל של הקוריאני הכבדות שלו 1100GSM  (פחות נוחות לייבוש)

נסה Chemical Guys Wooly (עכשיו מכרתי אחת) מטלית טובה אך מאוד גדולה ולא מתאימה לי מכוון שאני מייבש/שוטף

מעל בוץ על הרצפה. (מתאימה למקומות נקיים) אני מעדיף 800GSM לייבוש זו למשל, למרות שמטלית UBER היא 1000gsm. 

גם SONAX  שווה לבדוק. (קראתי עליה לפני כמה שנים חוות דעת חיוביות. 

לגבי carpro  בדוק מול יבואן קארפו אולי הוא יכול להביא לך את המטלית. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

תודה יוגב, אני אכבס את המגבת במכונה על 30 מעלות ואעדכן.

בינתיים הזמנתי מטלית לבאפינג של MJJC. מכיר?

פורסם

נשמע שהמגבת עשתה את שלה.. ממליץ על המגבות של הקוריאני, משתמש איתם כבר כמה שנים טובות. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כתבתי לפרטי פרטים כולל קישורים לכל מטלית.

אני לא עושה את זה תמיד, כי רוב המידע נמצא בדביקים - במיוחד עכשיו אחרי שעשיתי שם סדרו והוספתי קישורים רלוונטיים.

ממליץ להיכנע לשם, אין את הבלגן שהיה פעם, שלא היה ניתן למצוא שם כלום.

פורסם

אובר חייב כביסה. לאחר כביסה כמו חדשה. אצלי החזיקה סביב 6 שנים ועדיין תפקדה מצויין.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...