Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה מקרה מצער ועפה לי אבן לשמשה בכביש מהיר. השימשה קיבלה סדק ונדרש להחליף אותה.

דיברתי עם חברת הביטוח וקיבלתי את פרטי בית העסק שהביטוח עובד איתו, ורק לשם אני יכול לגשת לטובת ההחלפה. 

הביקורות בגוגל על העסק המדובר לא מהללות, יותר בכיוון מקללות. אבל כאמור אין לי יותר מידי ברירה.

על מנת להחליף את השימשה, נדרש פירוק של כמה וכמה חלקי פלסטיק בתוך הרכב ומחוצה לו מסביב לשימשה. 

הדרך שבה חשבתי למזער נזקים, היא לפרק את החלקים בעצמי, ולהביא להם את הרכב "ערום" מפלסטיק, ורק שיעשו את מה שהם עושים הכי טוב - יחליפו שימשה.

האם לדעתכם ומניסיונכם זה לגיטימי? ומקובל?

הרי סך הכל אני חוסך לבית העסק עבודה ופוטנציאל נזק..

יום טוב גם לך

פורסם

זה הסניף שהביטוח שלך עובד איתו באזור שלך.

אתה יכול לבקש סניף מאזור אחר (הרי מי שגר בקצה הארץ לא יגיע לקצה השני להחלפת שמשה נכון?) 

בכל מקרה, לא רואה סיבה שהיה אכפת למישהו אם תעשה זאת. 

הם מבחינתם רוצים לסמן V ולקבל כסף מהביטוח, כל השאר פחות מעניין אותם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מאד לגיטימי.

זגג הוא לא פחח או מרכיב.  העבודה שלו זה להחליף רק את הזכוכית.

לכן הייתי מגדיל ראש ופונה לפחח טוב או לא משנה מי בשביל שיוריד את הפלסטיקה מבלי לשבור אותה וגם יחזיר אותה למקום.

כשאני תקנתי את הרכב אז מוסך הפחחות עשה הכל בשביל שהזגג לא יגע בפלסטיקה.

• אהבתי 1
פורסם

אני בהחלט ממליץ להכין את הרכב ובנוסף לעמוד לידו לאורך כל תהליך ההחלפה. עושה פלאים למזל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הספק מקבל תשלום פר קפיטה מחברת הביטוח.
כלומר האינטרס שלו - לא להחליף לך חלון.

לפני הרבה שנים - כמה חודשים אחרי שרכשתי רכב עפה לי אבן קטנה לחלון ושהלכתי הם ניסו להתנער ודרשו בדיקת תקינית שמשות (נו באמת?!) או לפחות בדיקה לפני קנייה שהרכב היה תקין וכו׳. בכל מקרה - מה שאני רוצה לומר זה - שאם תבוא עם רכב מפורק - הם יוכלו לטעון שבגלל זה קרה הנזק.

אל תחשוב אוטומטית שהם מעדיפים שתביא את הרכב ככה.

אני אישית הייתי הולך לפני, מראה להם ואומר להם שאתה רוצה לפרק את הפלסטיקה מסביב בשביל שהם לא ישברו (ובאמת שאין יותר מדי מה לפרק). שוב, זה מאוד תלוי על מי תיפול.

עוד משהו, לא יודע באיזה חברת ביטוח אתה מבוטח, אבל תקרא היטב את הפוליסה שלך. יש לכל הזגגי הסדר האלו את קומבינת הגומיות. השמשה כלולה - הגומיות לא וגובים עליהן תשלום נוסף. חלק מהפוליסות מכסות את זה (aig לדוגמא).

השמשות שתקבל הן ברוב הרכבים תוצרת osg ישראל.
לפעמים בדגמים נדירים יותר ישנן שמשות מתוצרת אירופאית.

בהצלחה.

פורסם

מניסיון שאולי מייצג ואולי לא, צוות שטיפל בהחלפת השמשה היה מקצוען בפירוקים והרכבה חוזרת של מדבקות והתקנות.

עשה את זה בצורה יותר טובה ממה שהייתי עושה לבד.

פורסם

אני לא יודע מה הפוליסה שלך מכסה, אך לרוב יש שלל מקומות שניתן לתקן בהם את השמשה. אני אישית תיקנתי במקום בשם "בני זגגות רכב" ברעננה שראיתי עליו ביקורות באינטרנט. כבר בחוץ כשאתה רואה שהבן אדם עובד על רכבי יוקרה, אתה מבין שמדובר במקום איכותי. אתה מוזמן לקרוא את החוויה האישית שלי פה.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 2 שעות, Fraysa כתב:

אני לא יודע מה הפוליסה שלך מכסה, אך לרוב יש שלל מקומות שניתן לתקן בהם את השמשה. אני אישית תיקנתי במקום בשם "בני זגגות רכב" ברעננה שראיתי עליו ביקורות באינטרנט. כבר בחוץ כשאתה רואה שהבן אדם עובד על רכבי יוקרה, אתה מבין שמדובר במקום איכותי. אתה מוזמן לקרוא את החוויה האישית שלי פה.

הפוליסה שלי היא דרך שגריר, מהשיחה שלי עם נציגה של שגריר, הם עובדים רק עם סניפים של אוטוגלאס.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 3 שעות, Fraysa כתב:

אני אישית תיקנתי במקום בשם "בני זגגות רכב" ברעננה שראיתי עליו ביקורות באינטרנט. כבר בחוץ כשאתה רואה שהבן אדם עובד על רכבי יוקרה, אתה מבין שמדובר במקום איכותי. אתה מוזמן לקרוא את החוויה האישית שלי פה.

סביר להניח שיגאל לא ילך לבני, אבל הייתי אצלו באמת לפני 7 וחצי שנים והבן אדם עשה עבודה לא פחות ממושלמת. ממליץ בכל אופן לקוראים נוספים.

פורסם

חוזר לעדכן..

במשך השבוע פגשתי באופן אישי כמה אנשים שהחליפו שימשה בעסק המדובר פה בבאר שבע, וכולם כאחד אמרו לי להתרחק מהמקום כמו מאש. לכולם היו בעיות איטום ורעשי רוח לאחר ההחלפה, וכולם דיווחו על שירות מחריד.

כרגע כפתרון ביניים החלטתי לתת צ'אנס לערכות תיקון הבייתיות דוגמת מה שהוצע בהודעה הרביעית פה בשירשור.

רכשתי את הערכה שהמרן כריספיקס שליט"א ממליץ עליה של פרמטקס, בעלות לא מבוטלת של 120 ש"ח.

עקבתי אחר כל ההוראות, וכל הטיפים שקריס פיקס נותן בסרטונים שלו.

קשה לומר שנפלתי מהתוצאה.

אמנם המילוי של השקע שנוצר מפגיעת האבן סביר מאוד, אבל חלק מסדקים מסביב לשקע נותרו כפי שהיו.

אמשיך לעקוב ואם הסדקים יתחילו לגדול אז אחפש בית עסק סביר להחלפת השימשה..

הנה כמה תמונות מהתהליך

לפני:

20200624_065713.thumb.jpg.4298c4540461034fa9493237baeeb612.jpg

יוצרים ואקום על מנת להוציא לחות מהסדקים

20200624_070347.thumb.jpg.b7067365db57f02884559ab92654a33e.jpg

יוצרים לחץ על מנת שחומר המילוי יחדור לסדקים

20200624_073822.thumb.jpg.333dfa66864fb27ddb02fe6830f26479.jpg

התוצאה לאחר התקשות המילוי

20200624_084306.thumb.jpg.1c1aa103a0c740b88228efe6306d373c.jpg

• אהבתי 1
  • מעניין 3

יום טוב גם לך