Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה רכב מרווח לשלוש כיסאות בטיחות. אני בודק הצעה לסיטרואן פיקאסו דיזל BlueHDi 1.6 שנת 2015 עם 170 אלף קילומטר ב30 אלף שקל. הרכב מתוחזק באופן פרטי ע"י המוכר (נהג מונית לשעבר שהשתמש ברכב שנה אחת בתור מונית ואז הפך לפרטי) וחבר שלו ששניהם טכנאי רכב. ברור לי שהמוכר מבין טוב יותר מכל בדיקה שאעשה את המצב של הרכב. אני רוצה שהרכב יחזיק לפחות 3-4 שנים עם טיפולים של 5-20 אלף שקל לכל התקופה. האם שווה לי להתעניין בבדיקה רצינית וקנייה של כזה רכב?

פורסם

אם לא אכפת לך שהדגם הזה עם גיר רובוטי ואם הוא יפתור ברכב הספציפי את הרעידות בסרן הקידמי בשיוט לדעתי זו עסקה מצויינת. כי המנוע והגיר מוכרים ואמינים.

פורסם (נערך)

הרכב הזה צריך טיפול 180 אלף מיוחד? מה כלול בטיפול כזה ומה העלויות?

הגיר הרובוטי הזה (שאמרת שהוא די אמין) מצריך טיפולים יקרים?

עריכה אחרונה על ידי שלומו
פורסם (נערך)

ראיתי ש save כתב על פיקאסו C4 דיזל (אולי זה רק למנוע 2.0 ולא 1.6 ? ) :

"מצבר כל שנתיים . מצבר זה אלפייה.

צמיגים לפי הצורך. צמיג זה ₪500 .

לקראת 80K תושבות מנוע מתעייפות. תושבת זה ₪1500.

לפעמים בית טרמוסטט מפלסטיק מתעוות .בית כזה זה ₪1500 (בלי עבודה) .

ראיתי גם החלפת מזרקים ב 180K קמ ואז גם מגיע זמן רצועת תזמון. מזרק סולר מקורי אינו מק"ט זול "

עריכה אחרונה על ידי שלומו
פורסם

תזכור זה פיקאסו שונה ממה שאתה רגיל לקרוא פה בפורום. לא טעיתי.

זה מנוע 1.6 דיזל DV5 שיובא לארץ עם גיר רובוטי. שווק בלעדית למוניות סביב ₪97K ..

זה שונה ממרבית הדיונים פה על הרכב שזה או בנזין 1.6 או דיזל 2 ליטרים שניהם גיר אוטומטי פלנטרי. (לאחרונה גם 1.2 ליטרים)

לכן תפריד מה שכתבתי לפי הפוסט והמנוע הרלוונטי. זה טיפה מבלבל אבל חייבים להבדיל. אני לדוגמא לא חסיד של גירים רובוטיים . לא אוהב את התחושה.

למזלך יש פה אנשים שיש להם מנוע כזה ויתנו לך ייעוץ יותר טוב ממני.

חפש דיונים על ברלינגו . פרטנר .

פורסם

מצאתי פיקאסו אחר שהיה מונית. פיקאסו דיזל 1.6 2016 אוטומטית רגילה עם 178 אלף קילומטר במצב טוב לפי חבר מוסכניק שלי. איזה טיפולים גדולים רכב כזה היה צריך היה לעבור בעבר וצריך לעבור בעתיד? המוכר אמר לי שהטיפול הגדול היחידי שעשה לרכב זה החלפת רצועת תזמון. איך אפשר לדעת אם יש קריאות שירות שצריך לעשות לרכב, יש לו כבר מספר רישוי חדש ולמספר הזה לא מופיעים קריאות שירות באתר של לובינסקי. איזה מוסכים מומלצים באיזור עפולה וחיפה יש בשביל סיטרואן? האם טיפולים שוטפים שנתיים צריך לעשות במוסך מתמחה כזה או אפשר בכל מקום?

פורסם

האתר של לובינסקי מבחינת עדכוני רכב הוא פח. אתה חייב להתקשר למוסך יבואן או שירות לקוחות אם אתה רוצה לדעת אם יש לרכב קריאות שירות וגם לשגרת טיפולים מומלצת .

בגדול , גם מוסך רגיל יכול לעשות טיפולים כאלה כל עוד החלפים בתקן היצרן. מישהו פה כתב על מוסך ויקטורי בקרית אתא. אני לא מכיר .

https://carsforum.co.il/index.php?/topic/676786-פיג'ו-508-2011-שנכשל-בטסט-על-זיהום-אויר---טיפול-180K-הגיוני?#entry6040688

• תוכן חדש...