Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

היום ניתקתי את הדוושות ללימוד נהיגה מהקורולה שלי, ולאחר הניתוק קפצה נורית ה-ESP.

מדובר בקורולה 2010.

אשמח להכוונה שלכם בעניין, המכון טוען שהדבר לא נגרם באשמתו, ויכול להיות שמדובר בגליץ' חשמלי, מיותר לציין שהכל היה תקין לחלוטין לפני כן. לא הייתי במקום, אך מי שהיה שם מטעמי טוען שלא נגעו בגלגלים, אלא "התעסקו" בפנים הרכב בלבד.

יש למישהו כיוון?

עדכון מהרגע - לאחר כיבוי והדלקה הנורית כבתה, אך אני עדיין לא רגוע במאת האחוזים.

IMG-20200616-WA0009.jpg

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

הנורה עכשיו דולקת? אם לא, יכול להיות שניתקו את היוניט הנ"ל כשפירקו את הדוושות הנוספות והחזירו, בגגל זה הנורה נדלקה. בהתנעה הבאה זה כבר תקין.

מדובר במתג שמדווח את מצב דוושת הבלם, מקורי של האוטו, בצד הנהג. 

פורסם
לפני 20 דקות, Buki כתב:

הנורה עכשיו דולקת? אם לא, יכול להיות שניתקו את היוניט הנ"ל כשפירקו את הדוושות הנוספות והחזירו, בגגל זה הנורה נדלקה. בהתנעה הבאה זה כבר תקין.

מדובר במתג שמדווח את מצב דוושת הבלם, מקורי של האוטו, בצד הנהג. 

כרגע הנורית לא דולקת, מספר התנעות מאז שכבתה. אסתכל על הדוושה כשהאוטו יהיה אצלי. 

תודה רבה. 

פורסם

הנחה שלי:

במהלך עבודת פירוק הדוושות הנוספות ניתקו את היוניט אור בלם כדי לפרק את המוטות המקשרים לדוושות הנוספות. 

שכחו להחזיר, הניעו את הרכב. המחשב לפני ההתנעה מבצע בדיקה לכל המערכות, ראה שיש בעיה ביוניט אור בלם. זה חלק קריטי לפעולת ESP, לכן אם הוא לא תקין, המחשב מידית מבטל את ה ESP ומדליק נורה. 

אחרי זה חיברו את היוניט, בהתנעה הבאה המחשב "ראה שהכל בסדר" וכיבה את הנורה.

• אהבתי 1

פורסם

אם כבר נפתח השרשור, מעניין לשמוע על הצד הטכני - איך מוסיפים דוושות, מה אפשרי, למה אין גם הגה וכו'

תודה!

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...