Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ערכת שלטי נוחות לרכב מאלי אקספרס, השלטים הנוכחיים הלכו לאיבוד.

אני רוצה להתקין אותם בסוזוקי איגניס 2005 שלי.

זה הקישור לשלטים: https://www.aliexpress.com/item/33059403550.html

איך מתחילים? יש איזה מדריך גם באנגלית לכל החיבורים של הרכב?
אשמח לכל הפניה בנושא. 

אני מקווה לנסות ללמוד קצת על חשמל הרכב תוך כדי.

תודה!

פורסם

קיבלתי עם הערכה הוראות התקנה. הבעיה היא לא בערכה אלא בהבנת מערכת הרכב, יש כ״כ הרבה חוטי חשמל שלדעתי לא נעשתה עבודה נקיה כ״כ.
מי שעבד עם החוטים ברכב נראה שעשה סלט.

פורסם

אני מבין את הרצון ללמוד, אבל הייתי מתחיל בפרויקטים קטנים יותר ולא דברים יחסית מסובכים כמו מערכת הנעילה ברכב. בכל אופן, אם אתה עדיין מוכן לקחת סיכון - למה שלא תעלה לפה את ההוראות ואת המצב הנוכחי וננסה להבין יחד מה ניתן לסייע?

2016 BMW M235i.

פורסם

לא חשבתי שזה יהיה מסובך כי כבר מותקנת מערכת ברכב, לפעמים זה רק החלפה. טעיתי הפעם.

בכל מקרה, מוכן לקחת את הסיכון, זה רכב שני ומבחינתי אני לומד עליו.

העלאתי תמונות של החשמל ברכב באיזור הנהג. ועוד תמונה של המוח של הערכה מאלי אקספרס.

IMG_20200520_100732.jpg

IMG_20200520_100735.jpg

IMG_20200520_100747.jpg

IMG_20200520_100758.jpg

IMG_20200520_100823.jpg

IMG_20200520_100835_1.jpg

פורסם

נראה כמו בלאגן אטומי שלם, קצת קשה להסיק מהתמונה מה הולך שם. אתה לא יכול להתחיל לעבוד ככה. הייתי ממליץ לחפש (טוב) באינטרנט את האזור הזה ואיך הוא אמור להראות ללא מערכת כזו, להסיר את המערכת הקיימת, לסדר חוטים ולהתחיל מחדש עם המערכת החדשה.

2016 BMW M235i.

פורסם

בדיוק מה שאמרתי, מי שעבד על החשמל פשוט עשה בלאגן אחד גדול.

לפני שפניתי לפורום חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום, אולי לא חיפשתי נכון.

תוכל יותר למקד אותי מה לחפש? תודה.

• תוכן חדש...