Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע לא מצויין נפח המנוע ( TDI) ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

למה כשאומרים שלאוטו יש מנוע TDI לא אומרים של כמה הוא?

אף פעם לא הבנתי את זה, כלומר אז בסדר המנוע הוא מנוע דיזל ויש לו טורבו, אבל עדיין המנוע הוא בנפח מסוים.

האם כל הTDI הם אותו נפח או נפחים שונים? אם כולם זהים אז מהו הנפח?

בכל מקרה למה לא רושמים של כמה הוא?

***אם זה לא שייך לכאן נא להעביר, לא ידעתי איפה לרשום את זה***

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

כן אבל במכוניות שיש להן TDI לא רושמים איזה נפח המנוע שלהן (אני מתכוון באוטו מאחורה)ורציתי לדעת למה זה נגיד יש פולקסואגן בורה 1.6 2.0 ו-TDI ,כמה זה הTDI הזה?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
כן אבל במכוניות שיש להן TDI לא רושמים איזה נפח המנוע שלהן (אני מתכוון באוטו מאחורה)ורציתי לדעת למה זה נגיד יש פולקסואגן בורה 1.6 2.0 ו-TDI ,כמה זה הTDI הזה?

1.9 - בבורה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ככה פשוט נקרא שם הדגם, אני חושב שזה משתנה מיצרן ליצרן, פשוט שתדע שהדגם הזה הוא דגם טורבו דיזל... למשל סיטרואן קסארה הוא 2 ליטרים וברכבים אחרים הוא 1.9

פורסם

במקרה של קונצרן VAG הנפח הוא 1.9.

למה ?כי ככה התחשק ליצרן.

ב-PSA ה-HDI הוא 2.0.

בעבר רוב המנועים היו בנפח 1.9 (דיזל) עקב שיקולי מיסוי (כמו 1.4 בבנזין). כך שרוב המנועים פותחו בנפח זה.

פורסם

ומה בנוגע למנוע ה-TDI החדש, כברכבו של ידידנו gibsonlp?

האם גם ברכב המונע ע"י יחידת כוח זו על עכוזו יופיע תג ה-TDI כברוב מכוניות הדיזל של הקונצרן?

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

מופיע - 2.0TDI

אם כי אודי כמעט תמיד טרחו לציין את נפח המנוע.

בכל מקרה - גם על הגולף החדשה רשום 2.0TDI ע"מ לא לבלבל.

מצ"ב תמונה:

http://a3.disatnik.com/5.jpg

(לא קישרתי כתמונה ע"מ לא להרוס את השרשור לאלו שעובדים עם רזולוציה נמוכה).

פורסם
מופיע - 2.0TDI

אם כי אודי כמעט תמיד טרחו לציין את נפח המנוע.

בכל מקרה - גם על הגולף החדשה רשום 2.0TDI ע"מ לא לבלבל.

מצ"ב תמונה:

http://a3.disatnik.com/5.jpg

(לא קישרתי כתמונה ע"מ לא להרוס את השרשור לאלו שעובדים עם רזולוציה נמוכה).

אולי זה רשום באודי אבל ברוב המכוניות זה לא רשום. נראה לי שזה ככה בגלל שלכל דגם יש כמה סוגי נפחים(1.4,1.6.2.0 ועוד) אבל בדיזל לכל דגם יש רק נפח אחד....

אם אני טועה אז תתקנו אותי

פורסם
תיקון קטן: TDI הוא Turbodiesel Direct Injection.

בימינו TDI של VAG באים גם ב-1.9 וגם ב-2.0 ליטר.

וגם 2.5 V6 :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לדעתי יצרנים עושים טעות שהם רושמים איזה מנוע הרכב.

למשל דיזל, למה שאני נוסע על הכביש צריכים לדעת שאני קמצן?

ואם למשל יהיה שורה של רכבים זהים לצורך העניין סדרה 7. עכשיו אם יש מספר רכבים שהם 730 ויש מספר רכבים שהם 760 אז יהיה נטייה לגנוב את ה-760 ולכן לדעתי כל העניין של הסמלים מיותר לדעתי.

פורסם
לדעתי יצרנים עושים טעות שהם רושמים איזה מנוע הרכב.

למשל דיזל, למה שאני נוסע על הכביש צריכים לדעת שאני קמצן?

ואם למשל יהיה שורה של רכבים זהים לצורך העניין סדרה 7. עכשיו אם יש מספר רכבים שהם 730 ויש מספר רכבים שהם 760 אז יהיה נטייה לגנוב את ה-760 ולכן לדעתי כל העניין של הסמלים מיותר לדעתי.

צודק. בגלל זה כשאני קונה סדרה 7 ישר אני מוריד לה את הסמל של הדגם ואת הסמל של ב.מ.וו, ושם במקום זה סמל של סוסיתא ונעל של תינוק על האגזוז.

רגע, בעצם אני מקווה שאתה לא כותב את זה כהצדקה להורדת סמלים ממכוניות...

אנשים קונים רכב, בין השאר, כסמל סטאטוס. במיוחד בסגמנט עליו אתה מדבר. רוב האנשים שקונים לדוגמא מרצדס S500 היו יכולים "להסתפק" במרצדס S300. אז למה הם מוציאים עוד אקסטרה ימבה בישליקים? בשביל הסטטוס. חלק גדול ממה שהם משלמים זה בשביל הסמל.

פורסם

לגבי הTDI של VAG יש עכשיו כמה מנועים שרשומים על הרכב

SDI - מנוע דיזל 1.9 ליטר

TDI - מנוע דיזל 1.9 ליטר יותר חזק

2.0 TDI - את זה כבר מציינים זה מנוע חדש בנפח 2.0 ליטר שמתברג מעל לTDI הרגיל שנמצא בגולף החדשה, ב-A3 ובטח יהיה גם בפאסאט

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
צודק. בגלל זה כשאני קונה סדרה 7 ישר אני מוריד לה את הסמל של הדגם ואת הסמל של ב.מ.וו, ושם במקום זה סמל של סוסיתא ונעל של תינוק על האגזוז.

רגע, בעצם אני מקווה שאתה לא כותב את זה כהצדקה להורדת סמלים ממכוניות...

אנשים קונים רכב, בין השאר, כסמל סטאטוס. במיוחד בסגמנט עליו אתה מדבר. רוב האנשים שקונים לדוגמא מרצדס S500 היו יכולים "להסתפק" במרצדס S300. אז למה הם מוציאים עוד אקסטרה ימבה בישליקים? בשביל הסטטוס. חלק גדול ממה שהם משלמים זה בשביל הסמל.

אם אלה היו הבעיות בחיים שלי הייתי קונה מרצדס S320 וקונה מהחברה את ה- 5 וה-0 במקום לשלם עוד כמה מאות אלפי שקלים. ובכלל מי צריך S500 במקום S320 בזמן שהמהירות מוגבלת ל-110 קמ"ש (לא שזה יעניין אותם).

• תוכן חדש...