Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע לא מצויין נפח המנוע ( TDI) ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אלה היו הבעיות בחיים שלי הייתי קונה מרצדס S320 וקונה מהחברה את ה- 5 וה-0 במקום לשלם עוד כמה מאות אלפי שקלים. ובכלל מי צריך S500 במקום S320 בזמן שהמהירות מוגבלת ל-110 קמ"ש (לא שזה יעניין אותם).

אני לא חושב שמדובר פה רק על מהירות...

כלומר אם הם יכולים להרשות לעצמם אז למה לא... זה לא תמיד רק כדי שאחרים יראו שיש לו 5 ליטרים אלא גם שהוא עצמו ידע שיש לו 5 ליטרים מקדימה וככה הוא יוכל לישון בשקט כי לאף אחד באיזור אין כזה...

פורסם

תחשוב שלמשל הS500 יש בה יותר פינוקים ותוספות מאשר הS320 ולכן אנשים קונים אותה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תחשוב שלמשל הS500 יש בה יותר פינוקים ותוספות מאשר הS320 ולכן אנשים קונים אותה
S320+ כל האופציות (עד גבול הטעם הטוב כמובן) עולה הרבה פחות וסביר להניח שתפנק יותר מ-S500 בסיסית.
פורסם
S320+ כל האופציות (עד גבול הטעם הטוב כמובן) עולה הרבה פחות וסביר להניח שתפנק יותר מ-S500 בסיסית.

בולשיט.

בדיוק הפוך!

בגלל שהS320 הוא הדגם הבסיסי של הS - זאת הגרסא הכי פחות מאובזרת. בדיוק כמו במקרה של האודי (A8 3.0).

ההפרש במחירים לא כל-כך גדול.. ולעומת זאת, אם תזמין את הS320 עם כל התוספות כמו בS500 - היא תעלה כמה עשרות אלפי שקלים בודדים.. (20-30-40-50).

אז בשביל עוד 20-30-40-50 אלף שקל, לא שווה לך כבר לקחת עם מנוע 5 ליטר?

תיקח בחשבון שמי שמוציא 750 אלף שקל על רכב, לא משנה לו עוד 50 לפה או 50 לפה..

אני יודע שבאודי לדוגמא, הA8 בעלת מנוע ה3 ליטר, מגיעה בלי אבזור שב3.7 וב4.2 הוא ממש בסיסי..

ואם אתה מוסיף את כולו אתה מגיע להפרש של 18 אלף שקל מה3.7 ליטר, שהוא גם קוואטרו - דבר שאי אפשר להוסיף לA8 בעלת ה3 ליטר.

-----

ובנושא אחר..

לקונצרן VAG יש גם מנוע דיזל בנפח 3 ליטר. זהו מנוע חדש, שלפי מיטב ידיעתי, מסופק כעת עם הA6 החדשה בלבד.

(וסביר להניח שביסופק גם עם הA4 והפאסאט ואולי אף הפייטון)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אולי זה רשום באודי אבל ברוב המכוניות זה לא רשום. נראה לי שזה ככה בגלל שלכל דגם יש כמה סוגי נפחים(1.4,1.6.2.0 ועוד) אבל בדיזל לכל דגם יש רק נפח אחד....

אם אני טועה אז תתקנו אותי

טועה, לדגומה באודי, יש 1.9 TDI, ויש 2.5 TDI

פורסם
בולשיט.

בדיוק הפוך!

בגלל שהS320 הוא הדגם הבסיסי של הS - זאת הגרסא הכי פחות מאובזרת. בדיוק כמו במקרה של האודי (A8 3.0).

ההפרש במחירים לא כל-כך גדול.. ולעומת זאת, אם תזמין את הS320 עם כל התוספות כמו בS500 - היא תעלה כמה עשרות אלפי שקלים בודדים.. (20-30-40-50).

אז בשביל עוד 20-30-40-50 אלף שקל, לא שווה לך כבר לקחת עם מנוע 5 ליטר?

תיקח בחשבון שמי שמוציא 750 אלף שקל על רכב, לא משנה לו עוד 50 לפה או 50 לפה..

אוף קצת תחשוב לפני שאתה פולט שטויות.

נתחיל בזה שאין כבר S320 ה-S350 החליפה אותה, מחירה 714 אלף שח.

ה-S500 עולה כ-860 אלף שח וחוץ ממנוע ועוד דבר או שניים אין שום שינוי באבזור!!!

אז כן, S350 עם כל האופציות תפנק יותר מ-S500 מהסיבה הבולטת.

פורסם

ילדים קטנים דיי לריב

יש לי בבית קופת חיסכון עם מלא מלא שקלים... מי מוכן לבוא לעזור לי לספור 700000 שקלים בלי טעויות?

למי שיעזור לי אני מבטיח לתת לו לקרוע נילון ממושב אחד, וגם סיבוב על האוטו....

שלא יגידו שאני קמצן.....:)

על מה הוויכוח כאילו שיש $$$ לקנות את האוטו הזה...

פורסם
נתחיל בזה שאין כבר S320 ה-S350 החליפה אותה, מחירה 714 אלף שח.

ה-S500 עולה כ-860 אלף שח וחוץ ממנוע ועוד דבר או שניים אין שום שינוי באבזור!!!

מנוע זה דבר דיי מרכזי במכונית, כמו שאנשים מוכנים לשלם 10000 שקל יותר בישביל מנוע 2 ליטר לעומת מנוע 1.6, ככה אנשים עשירים מוכנים לשלם 146 אלף שקל יותר בישביל S CLASS חזקה יותר.

אני בטוח שאם היו לך 714 אלף שקל להוציא על רכב הייתה גם שוקל את אופציית ה 860 אלף, לא הייתה צריך לעבוד שעות נוספות כדי ליסגור את החודש אם הייתה בוחר בה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לגבי דגמי פולקסווגן (בארץ) עד שנת 2004:

TDI:

90 כ"ס.

TDI :

110 כ"ס.

TDI :

130 כ"ס.

מ- 2005 מצויין ליד ה-TDI נפח המנוע.

• תוכן חדש...