Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו! (האישה התחדשה) GX460 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפלץ מכוער ברמות קשות, אבל ככה זה לקסוס, כל קו העיצוב שלהם הוא כזה, נטול חינניות או עידון במתכוון.

אני בטוח שהרכב נהדר, אגב - גם שימושי וגם עם יכולות שטח. הכי חשוב ששימחת את האישה וששניכם מרוצים, רק בריאות!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחלה פראדו, תתחדשו!

כמה אינץ הטלויזיה ששוכבת בבגאז? :lol:

:lol: 55״ עיניים חדות, תודה רבה!

מבחינת נוחות הוא דומה בנוחות לאח התאום או משהו אחר לגמרי?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

חווית הנהיגה וכמובן כל פנים הרכב שונה ולכן חוץ מהדמיון בעיצוב הוא לא מרגיש כמו קרוב משפחתו. ( לפחות מנסיוני )

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

פראדו או בשמו טויוטי LC150 לא נמכר בארה"ב. מבחינת נסיעה, אלא אם כן לקסוס התחילו להשתמש במתלי אוויר בלי שאנחנו יודעים, הם די זהים עם רכות מסויימת על חשבון התנהגות שטח פחותה אצל לקסוס.

פורסם
פראדו או בשמו טויוטי LC150 לא נמכר בארה"ב. מבחינת נסיעה, אלא אם כן לקסוס התחילו להשתמש במתלי אוויר בלי שאנחנו יודעים, הם די זהים עם רכות מסויימת על חשבון התנהגות שטח פחותה אצל לקסוס.

לא יודע על בסיס מה אתה אומר שאין להם מתלי אוויר ושהתנהגות השטח שלהם פחותה.

לשלי יש מתלי אוויר ולקודם היה מתלי אוויר עם הגבהה על כריות אויר.

Lexus GX460 Luxury

פורסם (נערך)
לא יודע על בסיס מה אתה אומר שאין להם מתלי אוויר ושהתנהגות השטח שלהם פחותה.

לשלי יש מתלי אוויר ולקודם היה מתלי אוויר עם הגבהה על כריות אויר.

כאמור. GX וLX לא נמכרות בארץ ואין לנו מושג בתצורות. הנסיון שלי עם GX הוא מדגם 460 שהיה לפני הקודם שלך ומבוסס LC120.

אם יש מתלי אויר אז כמובן זה שונה ולכן סייגתי את עניין מתלי אויר. כל מתלה אויר יכול לשנות גובה. זה טבעו. אין לך מה לקחת אישית. יש לאישתך רכב סבבה לגמרי ומפרגנים לך על הפרגון ועל היכולת.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם
כאמור. GX וLX לא נמכרות בארץ ואין לנו מושג בתצורות. הנסיון שלי עם GX הוא מדגם 460 שהיה לפני הקודם שלך ומבוסס LC120.

אם יש מתלי אויר אז כמובן זה שונה ולכן סייגתי את עניין מתלי אויר. כל מתלה אויר יכול לשנות גובה. זה טבעו. אין לך מה לקחת אישית. יש לאישתך רכב סבבה לגמרי ומפרגנים לך על הפרגון ועל היכולת.

תודה על הפרגון, האי הבנה היתה שלי. אתה בוודאי מתכוון לGX470 שבנוי על הLC120.

מזל טוב והמון בריאות.

אין על אמריקה (לפחות אם אתה חובב הגה)

רכב הצגה!

תודה רבה :beerchug:

Lexus GX460 Luxury

• תוכן חדש...