Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו! (האישה התחדשה) GX460 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, אם היה מתייעץ איתה זה מקלקל את כל ההפתעה.

תתחדשו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לי ממש מוזרה ההתייחסות לרכישת רכב בתור "החלטתי לפנק את האישה".

כאילו, אם המצב הכלכלי שלכם הוא כזה שלקנות ג'יפ זה כמו להביא בקבוק יין הביתה - אז מברוכ ומפרגן ובאהבה, אבל אחרת, זה מכניס אלמנט מבאס לעניין.

אני מאוד שמח לקבל החלטות גדולות *יחד* עם אשתי, ולא עבורה.

אלא אם כן זו הסגנון שהאשה רצתה והיא אוהבת מפלצות כאלה. את אשתי אני בכוח לא אכריח לנהוג ב-SUV שלי, היא רוצה את המיניקופר שלה.

פורסם (נערך)
לי ממש מוזרה ההתייחסות לרכישת רכב בתור "החלטתי לפנק את האישה".

כאילו, אם המצב הכלכלי שלכם הוא כזה שלקנות ג'יפ זה כמו להביא בקבוק יין הביתה - אז מברוכ ומפרגן ובאהבה, אבל אחרת, זה מכניס אלמנט מבאס לעניין.

אני מאוד שמח לקבל החלטות גדולות *יחד* עם אשתי, ולא עבורה.

תודה לכולם על הפרגון!

אני לא רואה איפה המצב הכלכלי נכנס פה למשוואה. איך לקבל רכב מתנה יכול לבאס מישהו ?

היה לה את הדגם של שנת 2014, לכן כשדיברנו בצורה היפותטית על מנת להוציא ממנה מידע היא אמרה שהיא מאוד אוהבת את האוטו ובעתיד הרחוק הייתה שמחה לשדרג את הרכב לדגם החדש. אני לא רואה מה הבעיה בלהפתיע אותה, החלטות גדולות שוות להפתעות גדולות. כמובן אם היא לא הייתה מרוצה היינו מחזירים אותו. :)

עריכה אחרונה על ידי leston46

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

א. תתחדש ותיהנה.

ב. מחכה לתמונות הפנים , מת לראות מה עשו עם תא הנוסעים העצוב והעתיק של הלנד קרוזר ?

ג. והכי מעניין אותי , האם הרכב הזה רלוונטי למי שלא נכנס לשטח , כל פעם שאני רואה בניורק כזה לקסוס מבריק, אני שואל את עצמי מה הבאנדם עושה עם רכב כזה.במקום ככ עירוני

לך בטח יש התשובה...

תודה לכולם על הפרגון!

אני לא רואה איפה המצב הכלכלי נכנס פה למשוואה. איך לקבל רכב מתנה יכול לבאס מישהו ?

היה לה את הדגם של שנת 2014, לכן כשדיברנו בצורה היפותטית על מנת להוציא ממנה מידע היא אמרה שהיא מאוד אוהבת את האוטו ובעתיד הרחוק הייתה שמחה לשדרג את הרכב לדגם החדש. אני לא רואה מה הבעיה בלהפתיע אותה, החלטות גדולות שוות להפתעות גדולות. כמובן אם היא לא הייתה מרוצה היינו מחזירים אותו. :)

פורסם

המצב הכלכלי לא כל כך רלוונטי, הכוונה שלי הייתה שאם זה נחשב להוצאה זניחה אז הגיוני לעשות את זה באופן חד צדדי, אבל שאם מדובר בהוצאה כספית משמעותית, אני חושב שהגיוני ששני בני הזוג יקבלו את ההחלטה יחד. אבל זה כנראה פונקציה של דינמיקה בין בני זוג, ולא אומר שום דבר :)

בכל אופן, הרכב נראה מדהים ותהנו!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
א. תתחדש ותיהנה.

ב. מחכה לתמונות הפנים , מת לראות מה עשו עם תא הנוסעים העצוב והעתיק של הלנד קרוזר ?

ג. והכי מעניין אותי , האם הרכב הזה רלוונטי למי שלא נכנס לשטח , כל פעם שאני רואה בניורק כזה לקסוס מבריק, אני שואל את עצמי מה הבאנדם עושה עם רכב כזה.במקום ככ עירוני

לך בטח יש התשובה...

הרכב בהחלט רלוונטי במקרים של שלג ו/או מים גבוהים יחסית. אני למשל רוצה שאישית תשב ברכב יחסית גבוה ממשתמשי הדרך האחרים וכמובן שתוכל לצאת מכל סיטואציה שלא תהיה אם היא צריכה.

הנה התמונות של פנים הרכב (סליחה על החפיפניקיות) עצרנו רגע אצל חמותי שתזכה לאריכות ימים. אני אעלה עוד בהמשך:

59AAFA88-D18F-4E71-8198-9ECEFA3A9FA6.jpeg

3F1B346C-3AAE-45B3-A05D-2E46B0E137B9.jpeg

99C1E2DC-3003-4A13-B98B-B1C6C0C2A6EA.jpeg

Lexus GX460 Luxury

פורסם

קנית רכב שמתנהג כמו נדל"ן - הערך של הדבר הזה רק עולה.

בארה״ב? לא נראה לי...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
בארה״ב? לא נראה לי...

Sent from my iPhone using Tapatalk

תתפלא, הGX הLX והלנדקרוזר שומרים על הערך שלהם גם במיילג׳ גבוה.

Lexus GX460 Luxury

פורסם
דומה לקרוזר של טויוטה, אבל ממש.

יש ביניהם משהו משותף?

אותו הבסיס, זה המקביל של הלנדקרוזר בלקסוס

Lexus GX460 Luxury

פורסם
אותו הבסיס, זה המקביל של הלנדקרוזר בלקסוס

מתמונות שראיתי באתר לקסוס , זה אחד לאחד לנד קרוזר מבפנים , כמובן עם הבדל גדול באיבזור , אבל פתחי המיזוג והעיצוב המרובע מסגירים מייד את המקור.

ולחלוטין אפשר לאהוב את זה , אני ממש לא.

פורסם
דומה לקרוזר של טויוטה, אבל ממש.

יש ביניהם משהו משותף?

זה בגדול אותו רכב כמעט חוץ מכמה שינויים בעיקר מנוע גדול יותר ועיצוב שונה אבל ניתן לראות שזה לנד קרוזר בתחפושת מאוד יפה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• תוכן חדש...