Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשרת השרשורים הגדולים של 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחרתיים כולנו נהיה עם הנגאובר, אז בינתיים שאנחנו פיכחים, הגיע הזמן לסיכומי שנה.

אני לא חזק בסנטימנטליות, ומבחינתי תאריך - כמו גיל - הוא רק מספר (בגלל זה אני מתנהג כמו ילד בן 8), אבל כולם עושים את זה, אז יאללה, שיהיה.

לפני שאנחנו עוברים לרשימת עשרת הגדולים של שרשורי הכתבות שלנו ב-2019, אם יש לכם רעיון לסיכום אחר, תכתבו כאן ואולי נעשה מזה משהו.

במקום העשירי עם 81 תגובות: מה אתם רוצים.

מעולם לא טענתי שאני יודע הכל, או הכי חכם. ולפעמים גם האנשים שעושים משהו בתור עבודה יכולים להיעזר בדחיפה לכיוון כזה או אחר. בעקבות השרשור התחלנו תהליכים שבתקווה יולידו תכנים מעניינים נוספים שתוכלו לקרוא בשנה הקרובה.

במקום התשיעי עם 86 תגובות: קבלו את מתי.

כחלק מהרחבת הדברים שאנחנו רוצים לאפשר לגולשים שלנו לעשות באתר, וכחלק בלתי נפרד מההבטחה שלנו להמשיך להקפיד על אובייקטיביות גם כשגופים אחרים נופלים ל"תוכן בשיתוף", השקנו את מתי, יועץ הרכב האוטומטי. מתי, בדיוק כמונו, אובייקטיבי לחלוטין בייעוץ שלו, אבל שלא כמונו - הוא גם זוכר את כל הדגמים שמשווקים או אי פעם שווקו, את הנתונים שלהם, ואפילו אין לו "מותג אהוב" או טעם בעיצוב.

במקום השמיני עם 95 תגובות: מבחן הדרך למאזדה MX-5.

מה עוד אפשר להגיד על המכונית שנראה שהמציאו את האינטרנט כדי שבעלים שלה יוכלו לחלוק תמונות וטיפים אחד עם השני? מסתבר שלא מעט, וכבעלים מזה שמונה שנים של הדור הקודם, גיא אכן מצא המון מה להגיד עליה ולהפיק מבחן שונה בתכלית מזה של בוחנים רגילים.

במקום השביעי עם 97 תגובות: מבחן הדרך לפיג'ו 508.

ממכונית שנולדה מכישלון של שתי מכוניות אחרות, לאחד הדברים הכי יפים בקטגוריה. הדור החדש של פיג'ו 508 כל כך בילבל אותי, שלקח לי הרבה יותר מדי זמן להצליח להביא את המבחן שלו למילים.

במקום השישי עם 102 תגובות: מבחן הדרך של פיג'ו 308GTi.

ככה באמצע החיים, מני החליט לזנוח את היטי ההגיוני והמיושב, ולעבור ל-208GTi קטנה, צפופה, לא פרקטית, אבל מגניבה בטירוף. כדי להראות לו מה הוא פספס, שלחנו אותו לבחון את האחות הגדולה. כאלה אנחנו, מתחשבים.

במקום החמישי עם 106 תגובות: מנועים חדשים לגולף וחבילת ביצועים ל-GTI.

על פניו, שום דבר מעניין במיוחד. אבל ההודעה על תחילת שיווקה של גרסת ה-Performance Pack של גולף GTI עוררה דיון ארוך ומעמיק על הרכב, ובתורו גם הוליד מבחן למכונית שללא ספק מועמדת לפרס "הכי משתפרת" השנה.

במקום הרביעי עם 111 תגובות: שאלות? השקה ונהיגה ראשונה בסיטרואן C5 איירקרוס.

עוד דבר שמייחד אותנו מכל מקום אחר הוא אתם. לא "קוראים", לא "גולשים", לא "מבקרים" ואפילו לא "אורחים". אתם חברי קהילה. חברים ושותפים לדרך ולבניית ותחזוקת המותג "קארספורום". וחברים ושותפים, הם לא רק קוראים פאסיביים שמקבלים את הדרשה של הכתב כחקוקה בסלע, אלא שותפים שעוזרים לנו לשאול את השאלות שבאמת מעניינות אתכם, ולא מה שמישהו חושב שמעניין אתכם. וכשזה מוביל לכתבה שמסתיימת ב"יש! זאת סיטרואן של פעם!" אז בכלל מצוין.

במקום השלישי עם 152 תגובות: תרימו את עצמם מהספה!

אינטרנט זה נחמד והכל, אבל כמו שאנחנו לא גוף מדיה שגרתי, אנחנו גם לא אתר אינטרנט שגרתי. קהילה וירטואלית זה נחמד והכל, אבל אין כמו לפגוש את האנשים שמאחורי הכינויים, ככה, כמו פעם - בלי טלפונים, וואטסאפ, פייסבוק ותקשורת דרך מקלדת ומסכים. השרשור הזה, בזכות היענות עצומה שאני עד היום מתרגש כשאני חושב עליה, היווה את יריית הפתיחה למסורת מפגשים שתמשיך ותתקיים, ומי יתן שגם תתפח ותגדל ותוליד אירועים נוספים.

במקום השני (יותר נכון שלישי וראשון, אבל לא הוגן לתת לאותה מכונית את שני המקומות הראשונים) עם 165 (ו-240) תגובות: מבחן דרך ליונדאי i30N (ושאלות? השקת יונדאי i30N).

ללא ספק, אין ויכוח על כך שמדובר על אחת המכוניות היותר מעניינות שנחתו במחוזותינו בשנים האחרונות והעניין שהיא עוררה - בהתאם. על הדרך, גם itaysamurai עבר (בהצלחה רבה, אם אתם שואלים אותי) טבילת אש עם מבחן מלא ראשון שיצא מעניין, קולח, רהוט ומשובח באופן כללי. ולמי שזה מעניין אותו - אנחנו עדיין עובדים מול הונדה על ניסיון לתאם את הסיוויק Type-R כדי ליישב את השאלה האם היא יותר או פחות טובה מהיונדאי.

במקום הראשון עם 176 תגובות: מבחן ארוך טווח למיצובישי אקליפס קרוס.

מבחנים ארוכי טווח הם ללא ספק כלי עיתונאי וצרכני חשוב. יש דברים שאי אפשר להבין, לקלוט, או לשים לב אליהם, במבחן של יומיים-שלושה. אבל חצי שנה אצל אותו בן אדם מהר מאוד הופכים לדיווחים גנריים על כמה קניות אפשר לדחוף לבגאז' ו/או הדיווח המחייב של "נסענו לאילת, לא נתקענו". אז אנחנו, בלי שום בושה, ניצלנו עוד קלף שמבדיל אותנו - מובילי הדעה, והכרחנו שמונה מהם לקחת את האקליפס לשבוע כל אחד ולחוות עליו את דעתם. וכאילו שזה לא מספיק, גם דרשנו מהם לענות על השאלות שלכם תוך כדי. אה, בסוף גם שמנו אבטיחים בתא המטען. כי אתם ביקשתם, ומה לא נעשה בשבילכם?

מה לדעתכם היו השרשורים/כתבות הכי מעניינים/ות של השנה? מה היו הריבים הכי קשים? העקיצות הכי מצחיקות? הממים הכי טובים? התמונות הכי יפות? בואו נהיה נוסטלגיים, סנטימנטליים וזקנים קצת. מה קרה? גם לנו מותר לפעמים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...