Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

צריכים לקנות רכב והחלטנו ללכת על היברידי משפחתי

ההתלבטות היא בין איוניק 2017 או פריוס 2016 - יוצא פחות או יותר אותו מחיר עם נתוני ק"מ זהים

אני חושב שעבור האיוניק יש אחריות יותר ארוכה מול היבואן

מעבר לכך, נקודות נוספות שצריך לחשוב עליהן? תודה

פורסם

השאלה הגדולה שקשה לענות עליה לפחות כרגע היא ירידת הערך- איוניק יש המון בציי הרכב/חברות וחברות השכרה ויתכן,שזה מה שיוביל לכך,שהמחיר שלה בעוד 5 שנים יהיה נמוך בפער לא קטן מהפריוס.

בנוסף,בדוק אם טויוטה נותנת הארכת אחריות על הסוללה מעבר לאחריות הרגילה- אם כן היא תהיה עדיפה על היונדאי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הפריוס נמכרה בשנת 2016 ללא מערכות בטיחות אקטיביות. רק משנת 2017 הוסיפו מערכות כאלו בפריוס. לכן שנת 2016 לא כדאי לרכוש.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
היי

צריכים לקנות רכב והחלטנו ללכת על היברידי משפחתי

ההתלבטות היא בין איוניק 2017 או פריוס 2016 - יוצא פחות או יותר אותו מחיר עם נתוני ק"מ זהים

אני חושב שעבור האיוניק יש אחריות יותר ארוכה מול היבואן

מעבר לכך, נקודות נוספות שצריך לחשוב עליהן? תודה

לאיוניק יש אחריות ארוכה יותר ע"ח היבואן (7 שנים) אבל בפריוס ניתן להרחיב אחריות בתשלום עד 12 שנים.

אני יודע שמדובר ברכבים באותה קטגוריה אבל ההבדל בניהם מהותי מאוד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
השאלה הגדולה שקשה לענות עליה לפחות כרגע היא ירידת הערך- איוניק יש המון בציי הרכב/חברות וחברות השכרה ויתכן,שזה מה שיוביל לכך,שהמחיר שלה בעוד 5 שנים יהיה נמוך בפער לא קטן מהפריוס.

בנוסף,בדוק אם טויוטה נותנת הארכת אחריות על הסוללה מעבר לאחריות הרגילה- אם כן היא תהיה עדיפה על היונדאי.

גם קורולה ומאזדה 3 יש המון ובשפע לציי רכב והשכרה ולא נראה שזה משפיע באופן מיוחד

השאלה כמה הוא יהיה מבוקש לעומת קורולה...

לפות"ש, כמו שאמרו לך ההיתרונות של האיוניק זה שהוא מאובזר במערכות בטיחות אקטיבים כולל הכל

מה שאין בפריוס

• תוכן חדש...