Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מה השם של תוכנת פורד אירופה המקורית לבדיקת מחשב הרכב?

אם מישהו גם יוכל לצרף לינק לקניית התוכנה הנ"ל.

בתודה

אלי

פורסם (נערך)

למיטב הבנתי יותר מהתוכנה הזו יש צורך בכבל עם מתאם מיוחד לאורכו.

בנוסף, יתכן וחלק מהדברים ניתן לבצע עם תוכנת Forscan לאנדרואיד ומתאם OBD מתאים לה עם שני מצבי סריקה - HS-can ו- MS-can.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
למיטב הבנתי יותר מהתוכנה הזו יש צורך בכבל עם מתאם מיוחד לאורכו.

בנוסף, יתכן וחלק מהדברים ניתן לבצע עם תוכנת Forscan לאנדרואיד ומתאם OBD מתאים לה עם שני מצבי סריקה - HS-can ו- MS-can.

עם forscan באנדרואיד לא ניתן לבצע בדיקה.

יש לי elm327 והפורסקאן רק מראה שהוא כביכול מבצע בדיקה 5 דקות אבל ללא תוצאות.ניסיתי פעמיים אבל כלום.

איזה מתאם obd מתאים ל forscan?

פורסם

בס"ד

אתה צריך מתאם obd טוב עם forscan, יעשה את העבודה, אצלי בכל אופן עובד סבבה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אלי עבור forscan צריך מתאם ייעודי שעשו לו שינוי קטנטן בפינים והוסיפו לו מתג קטן כמו בקישור בהודעה מעל .

בכל אופן בגלל רגישות התהליך הייתי ממליץ על מתאם עם כבל ולא כזה אלחוטי

פורסם

יש לי מתאם חוטי כזה (מתחבר ללפטופ), שצריך לעשות לו את השינוי המוזכר ואז הוא יעבוד עם forscan. לא הגעתי לזה כשהיתה לי פוקוס, כרגע אין לי שימוש אז מוכן למסור חינם (בחיפה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אלי עבור forscan צריך מתאם ייעודי שעשו לו שינוי קטנטן בפינים והוסיפו לו מתג קטן כמו בקישור בהודעה מעל .

בכל אופן בגלל רגישות התהליך הייתי ממליץ על מתאם עם כבל ולא כזה אלחוטי

בס"ד

אני חולק על כבודו, לי יש מתאם wifi עם המפסק שעובד פיקס.

המתאם עם הכבל מגביל אותך לשימוש עם מחשב נייד.

מומלץ לדעתי, או wifi או BT.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שכחתי לענות לך

זו אכן התוכנה ועולה 17.4 ש"ח. היא דורשת מתאמים מאוד מסויימים והיא בפירוש לא עובדת על כל מתאם. ממליץ לך מאוד להוריד קודם את Forscan demo, בתפריט הגדרות התוכנה לבטל את האופציה "מצב דמו" - כלומר עובדת ומראה נתוני אמת מהמתאם ורק אם התוכנה והמתאם עובדים אז רק אז להוריד בתשלום התוכנה המלאה. גם במצב "אמת" ולא "דמו" התוכנה מוגבלת ומטרתה רק לוודא אם הגירסה המלאה - LITE - עובדת אצלך. גירסת הFULL נדמה לי לא זמינה בגוגל פליי כלל ויש לפנות למפתח לשם רכישתה.

בשום אופן אל תשלם מראש ואז תגלה שהמתאם לא מתאים לתוכנה זו - גם אם קנית מתאם שהמוכר מצהיר שעובד עם Forscan.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...