Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן כולם

לאחרונה עברתי מפלאפון לרמי לוי - ואין מאושר ממני. בפלאפון שילמתי 29.9 לחבילה של 12G ושיחות והודעות וכו'.

בכל שיחה אליהם הם דרשו 99 ש"ח למעבר לתכנית אחרת, מה שמייתר את עניין ההוזלה בחלוקה ל-12 חודשים.

אצל רמי לוי אני משלם 19.9 עם 40G וכל היתר, לשנה. שילמתי על כל סים 49 ש"ח ועדיין יצא זול יותר מפלאפון בכשישה שקלים לחודש, 72 ש"ח לשנה כפול שלושה מנויים = 306 ש"ח בחודש.

אממה, השימור של פלאפון (כנראה משווקים) לא מפסיקים לשגע אותי! כל כמה שעות אני מקבל בשבוע האחרון פניות של "ראינו שעברת ורצינו לדעת למה". את כולם אני מנפנף די מהר, אבל מה שהכי מרגיש: הם טוענים שרשת רמי לוי היא לא בדיוק פלאפון (שקר גמור בהחלט כי רמי לוי יושבים על התשתית של פלאפון, כולל מיתוג, לא כמו פרטנר והוא מובייל למשל) ושאני לא מקבל את מה שפלאפון נותנים לי (רשת 4 על 4 - מיתוג שונה של רשת 4G).

הקימו ליד הבית שלי (מרחק של אולי 2-3 ק"מ אוירי) אנטנה של פלאפון (4G). בבדיקה שערכתי עם הסים של פלאפון קיבלתי 80Mbps הורדה ו-68 העלאה. בבדיקה עם הסים של רמי לוי באותו מקום קיבלתי נתונים דומים וקרובים מאוד (78 ו- 70 בהתאמה).

כשאני אומר לנציגה שצפסיק לחרטט היא אומרת לי "נשבעת לך". נו באמת... כ"כ עלוב! איך נפטרים מהשרצים השקצים שנקראים שימור פלאפון?

עריכה אחרונה על ידי roeibf

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תתרגל פעם אחת ולכל החיים אוסף של משפטים שאותו תגיד לכל נציג שימור שהוא, בצורה שלווה ובלי עצבים והכי חשוב (!!!) - בלי להקשיב או להגיב לשום מילה שהוא אומר חוץ ממילות נימוסין. אומרים לך שלום - תגיד שלום יפה בחזרה. מתחילים עם כל קשקוש אחר - אטום אוזנייך וחזור אחריי:

תודה רבה, אני לא מעוניין.

אני לא מעוניין, יום טוב.

אין צורך, להתראות.

יום טוב!

ביי.

*קליק*

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

כן... לפלאפון יש מדיניות שימור דרקונית. לא תעבור יממה מהרגע שהתניידת והמספר שלך נכנס לפול ההצקות. הפתרון הוא פשוט להכניס את כל אותם מספרים (בד"כ לא יותר מחמישה) לבלוק בטלפון ; השיחות תמיד יגיעו מקידומת 050 ובסיוע של עבליקציות כדוגמת טרוקולר קל מאוד לדעת אם מדובר בספאם או לא.

אחרי כמה זמן הם מפסיקים להטריד לבד (או יותר נכון, המערכות שלהם) כך שגם אין טעם לנסות ולבקש מהנציגים שלהם שיפסיקו להטריד אותך, מאחר וזה לא ממש תלוי בהם. ברגע שמסתיימת שיחה אחת, מוגרלת להם אוטומטית שיחה אחרת (שהיא במקרה ממוענת אליך) והם צריכים תוך כמה שניות להבין למה עזבת (גם אם זה למפעיל MVNO שרוכב במאת האחוזים ע"ג התשתית שלהם, כמו רמי לוי) ואיך משאירים אותך.

באשר לעניין ה 4x4, בדומה לסלקום לא נראה שלפלאפון יש פריסה אמיתית של LTE-A (או 4G+). התרוצצתי עם הוואנלוס שלי ברחבי הארץ כשהסים שלהם בתוך המכשיר ולא נתקלתי לרגע בכיסוי של 4G+, לא במקומות הומים ולא נידחים. בפרטנר ושאר המפעילות שרוכבות ע"ג התשתית שלה המצב טוב בהרבה (עם מכשיר תומך ניתן לקבל VoLTE ו 4G+ בלא מעט איזורים כיום) אך מצד שני הרשת מאוד עמוסה, כך שביצועי הרשת גם באיזורים עם כיסוי של 4G+ לא מרגשים יתר על המידה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

לפני הרבה שנים עזבתי את פלאפון שדאגו כל חודש לקחת לי עוד כמה שקלים בחשבונית

למה? כי אפשר. (בסוף תבעתי וזכיתי בכסף, אבל לא על זה השרשור)

במשך חודשים/שנים הם היו מתקשרים אלי והייתי חוזר על המשפט שוב ושוב "אני לא אחזור לעולם לחברה שגנבה אותי" זה לא עזר הם בשלהם. שוב אני עונה באותה רוטינה והם ממשיכים. יום אחד תקשר אלי מנהל בכיר ושואל אותי "אתה באמת מפרסם בכל פורום לברוח מאיתנו כי אנחנו לא ישרים.... בעדינות" אמרתי בנחרצות שכן, ואני לא אפסיק אם זה לעולם עד שהם ירדו ממני. וזה מה שהיה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אני מצאתי שיטה חדשה להתמודד איתם והיא עבדה בהצלחה.

אמרתי שהעבודה מממנת לי את המכשיר והקו, כך שזה לא רלוונטי. הם מוזמנים ליצור קשר עם מנכ"ל החברה שבה אני עובד ולתמודד במכרז שיתקיים עוד ארבע שנים. הם סירבו בנימוס וכך נפטרתי מהצורך לחפש להם מנכ"ל שיטרידו אותו.

כנ"ל גם על הקו של האישה אותו התירוץ.

מאז שקט.

פורסם

תנסה משהו כמו: "אני לא יכול לדבר עכשיו, אני במחלקה האונקולוגית, גילו לי סרטן בראש והרופא הציע לי לתבוע את חברת הסלולר שלי, הוא חושב שאפשר להוכיח קשר."

נראה אותם מתקשרים אליך אח"כ.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

^

אני, בניגוד גמור לאופיי, גידלתי עור של פיל במקרים האלו. שומע: "שלום יוחאי, מה שלומך?".

כבר מבין לאן זה יוביל. עונה: "בסדר".

- "מדבר\ת X מחברת Y, רצינו לעניין אותך ב...".

- אני: "תודה רבה, לא מעוניין".

- קליק.

פורסם

גם אני כך, חוץ ממי שממש מרגיז אותי.

בדרך כלל זה גיאוקרטוגרפיה. אני עונה "גיאוחרטוגרפיה? וטורק. פשו, אחרי מאות פניות התיאשתי מלהיות נחמד ולבקש להסר את שמי מרשימת המוטרדים.

השבוע מישהו הגדיש את הסאה. באמצע שעות העבודה, כאשר אני בשיחה רגישה עם לקוח, שיחה מאיזור המרכז. כיון שחיכיתי לשחה חשובה עניתי - וזו היתה מישהי שהציגה עצמה כנציגה של חברה להגרלות טוטו ולוטו. כל כך רתחתי עד שעניתי לה בכעס בהמלצה להציג את עצמה להגרלה. בינתיים לא חזרו אלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל פעם מדהים אותי מחדש שיש עדיין אנשים שאין להם TRUE CALLER שיחסוך להם את כל השטויות האלה.

לא כולם רוצים להעביר את כול אנשי הקשר שלהם למאגר של חברה חיצונית, שתעשה בו כרצונה.

פורסם

אתה תמים... גם אם מעולם לא הצטרפת באופן יזום לטרוקולר ושות', מישהו אחר שהתקין את העבליקציה ואתה במקרה ברשימת אנשי הקשר שלו עם שם מוגדר, כבר דיווח עליך אוטומטית.

Sent from my OnePlus 6

פורסם

המכשיר שלי שולח זיהוי רק למספרים שנמצאים אצלי באנשי קשר , אז זה לא רלוונטי.

2 אפשר להסיר את המספר מהמאגר שלהם דרך האתר, לא טרחתי לבדוק את זה.

פורסם
המכשיר שלי שולח זיהוי רק למספרים שנמצאים אצלי באנשי קשר , אז זה לא רלוונטי.

2 אפשר להסיר את המספר מהמאגר שלהם דרך האתר, לא טרחתי לבדוק את זה.

זה לא מה שהוא התכוון.

אם המספר לך הוא 050-1122334 וקוראים לך SHAKE, אז מי שמכיר אותך כSHAKE ורשם את המספר שלך, ואז נרשם לTRUECALLER, "דיווח" עליך כSHAKE עם המספר 050-1122334

זה פשוט DATABASE עצום.

• תוכן חדש...