Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה פשוט DATABASE עצום.

לא רק שהוא עצום, אלא אין לאף אחד מהרשומים בו (שזה תיאורטית כולם כרגע) את היכולת להסיר את עצמו מהמאגר באופן מוחלט (פייסבוק סטייל) ועוד עניין, אפילו מציק יותר, הוא שאין לאף אחד שמופיע במאגר את השליטה על כיצד הוא יוצג כשמתקשר לאנשים עם טרוקולר אצלם הוא לא נמצא באנשי הקשר. במקרה כזה הצגת השם רנדומלית לחלוטין ומתבססת על השמות שניתנו מכל אותם אנשים עם טרוקולר ששמרו אותך אצלם באנשי הקשר.

Sent from my OnePlus 6

פורסם

לאחרונה מישהו אמר לי שאני מופיע כ*נתי מונית".

ממש מבאס, אני מקווה שהלקוחות הרציניים שלי לא נשתמשים באפליקציה הנ"ל.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זה בדיוק הקטע, וזה די בעייתי. יש את היכולת להגדיר שם קבוע ברגע שמזדהים עם המספר בעבליקציה, אך לא נראה שזה משפיע על איך אתה מוצג במכשירים של אנשים זרים שגם משתמשים בה.

Sent from my OnePlus 6

פורסם
לא כולם רוצים להעביר את כול אנשי הקשר שלהם למאגר של חברה חיצונית, שתעשה בו כרצונה.

הבעיה היא שלא כולם מבינים שכל רשימת אנשי הקשר שלך נמצאת במאגר שלהם כבר לפני עשור.

זה פארנויה אופנתית ללא ביסוס שדומה לפארנויה של לשלם בכרטיס אשראי בסוף המילניום הקודם.

פורסם

דווקא אני שמח שהם מתקשרים. כפי שהם רוצים לעשות עימי עסקה, כך גם אני. רק שאני מציב תנאי העסקה, אם הצד השני לא מעונין, אומר בנימוס יום טוב.

כל פעם שהם מתקשרים, אני עונה ומבקש תוכנית 100GB ב-30 ש"ח. הם אומרים לא, ומציעים עסקה אחרת, ואני אומר לא תודה ומנתק בנועם. אולי יום בהיר הם יסכימו.

פורסם

כי הוט ואלקטרה חברות קטנות ואמינות.

אני לא מוצא הבדל בין החברות, לטוב ולרע. אז אני נשאר עם מי שאני מכיר, וכבר די הרבה זמן לא עושים לי בעיות.

צריך להוסיף שהפעם האחרונה בה רכשתי מכשיר טלפון בחברת סלולר היתה ב-2011, אם כי שלשום אשתי כמעט חזרה לכך (מכשיר שהוצע בפרטנר במחיר תחרותי מול בסט מובייל). מבחנתי אני רוכש מפרטנר 5 קוי סלולר - קישוריות נטו. מהוט ושלוחותיה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעבר, גם אני הוטרדתי מזבאלהפון. מאד. הייתי לקוח שלהם כ-15 שנה עד שנשבר לי סופית.

אי שם, ב-2014, קיבלתי מהם את השיחה האחרונה.

"שלום, מדברת %$@#%$ מזבאלה'פון, ורציתי..."

(בקול של קריין)-שיואו, אני מאד שמח שהתקשרתם אליי. שיחתכם חשובה לי-השיחה הזו שווה לי כסף. כאלף ש"ח, על פי חוק הספאם, לכל שיחת טלפון. זוהי שיחת הטלפון המוקלטת העשירית במספר שאני מקבל מכם. ראשית, אבקש להסיר את המספר שלי מהמאגר שלכם לאלתר. שנית, מה שמך בבקשה למען הפרוטוקול? ומאיזה צוות את?

ניתוק.

מאז לא קיבלתי שיחה אחת. בעסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הבעיה היא שלא כולם מבינים שכל רשימת אנשי הקשר שלך נמצאת במאגר שלהם כבר לפני עשור.

זה פארנויה אופנתית ללא ביסוס שדומה לפארנויה של לשלם בכרטיס אשראי בסוף המילניום הקודם.

מפנה אותך למדינות הפרטיות שלהם,בטוח שתרגיש יותר טוב אחרי שתקרא למה הסכמת.

https://www.truecaller.com/privacy-policy#row

אתה גם מוזמן לעשות השוואה בין המדיניות לתושבי אירופה ולכל השאר, אבל העיקר לצעוק פראנויה .

• תוכן חדש...