Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלנו לשחוט פרות קדושות..

מתחילים באבחון כמובן של מערכת הבלמים במוסך ולא קופצים ישר לניסיונות תיקון כי גם אם לפלוני עבד תיקון מסויים, זה לא אומר שאצל אלמוני זה יהיה אותו דבר.

פורסם
התחלנו לשחוט פרות קדושות..

מתחילים באבחון כמובן של מערכת הבלמים במוסך ולא קופצים ישר לניסיונות תיקון כי גם אם לפלוני עבד תיקון מסויים, זה לא אומר שאצל אלמוני זה יהיה אותו דבר.

הגענו עם הרכב למוסך שאנחנו סומכים עליו. הסברנו למוסכניק את הבעיה והסכמנו שהולכים מהקל לכבד. זה יכול להיות מערכת ה ABS או משאבת בלם או נוזל. החלפנו קודם כל נוזל והבעיה נפתרה. לא רואה סיבה להסתבך עם ספקולציות שעלולות לגרום רק לדיכאון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הגענו עם הרכב למוסך שאנחנו סומכים עליו. הסברנו למוסכניק את הבעיה והסכמנו שהולכים מהקל לכבד. זה יכול להיות מערכת ה ABS או משאבת בלם או נוזל. החלפנו קודם כל נוזל והבעיה נפתרה. לא רואה סיבה להסתבך עם ספקולציות שעלולות לגרום רק לדיכאון.

אחלה! אם המוסכניק שלך התייעץ וסיכם איתך מה עושים ולא פעל כפי שמצופה מבעל מקצוע לפעול בכל תלונה על בלמים, הייתי אומר בזהירות שאולי צריך קצת פחות לסמוך עליו.

חברים, בתלונות על בלמים ולא משנה התופעה, קודם בודקים צנרת, נזילות, מפלס, מגבר בלם, מצב בלמים (רפידות מאוד שחוקות ועם חריצים יגרמו לתופעה דומה) ועוד ואז אם לא מוצאים משהו קונקרטי וחושדים ברכיבים יקרים, כמו משאבת בלם מרכזית או ABS, אז בסדר לגמרי להתחיל מהקל לכבד ולכן רענון נוזל בלמים, אם נראה לא תקין ולא ידוע מתי הוחלף לאחרונה או לכל הפחות לנקז אוויר מהמערכת.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי סיוויק 2008. קורה לי בדיוק אותו הדבר. בנסיעה איטית בזמן לחיצה על הבלם כאשר עולים על בור או פגיעה בכביש. הרכב מתחיל לרעוד ולשמוע רעש של מערכת ABS לאחר מכן הדוושה צונחת עד למטה והאוטו בקושי עוצר למשך 10/20 שניות. למישהו יש תשובה בשבילי לפני שאני ניגש למוסך מורשה? האם מורשה ינסה קודם כל להחליף שמן ואת הדברים הקטנים???

פורסם

הדוושה לא אמורה לשקוע, והרכב לא אמור לאבד בלמים בשום מצב.

הרכב לא תקין, ולא משנה באיזה כביש הוא יבדוק אותו.

יום טוב גם לך

פורסם
הדוושה לא אמורה לשקוע, והרכב לא אמור לאבד בלמים בשום מצב.

הרכב לא תקין, ולא משנה באיזה כביש הוא יבדוק אותו.

תודה רבה חבר. חשבתי שאני לא בסדר

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט

יש לי הונדה סיוויק 2013 אותה בעיה הדוושה שוקעת לה אבל ניסיתי לבלום חזק  האוטו בולם טוב עם נטיה קלות לשמאל 

נורת ABC לא דולקת 

• תוכן חדש...