Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ברכב מסוג אופל אסטרה 1.6 2012 - מנוע "מגרגר" ונכבה

lidorag
שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, ברשותי אופל אסטרה מנוע 1.6 2012

יש לי 2 בעיות חמורות ברכב,

1. תוך כדי נסיעה הרכב "נכבה" ונדלק לשנייה , כלומר הלוח שעונים והכל מתאפס ונדלק מחדש כך גם המנוע אבל שאר מערכות החשמל עובדות רגיל ברכב ( המזגן ממשיך לעבוד, אורות נשארים דולקים )

2. לפעמיים בעת ההנעה של הרכב המנוע ממש משתגע, הטורים עולים ויורדים מ 1000 סל"ד ל 200 סלד ועולה ויורד עד שהרכב נכבה ואני מניע מחדש

אציין שהרכב עשה עד כה 169,000 ק"מ

לפני שנתיים החלפתי סלילי הצתה

לא ידוע לי מתי נדרש להחליף פלאגים. ( יתכן ושהם הבעיה? )

אשמח להצעות

במידת הצוך אני יכול לעלות סרטון של הבעיה

תודה רבה, לידור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתנצל על ההודעה הכפולה, אני לא מוצא כיצד לערוך הודעות

להלן הסרטון של המנוע שנכבה תוך כדי נסיעה, ניתן לראות כי הטורים והמד מהירות "נופלים" ועולים וה TRIP הופך ל ---- ומתאפס בחזרה

ה- D לא נכבה וכך גם שאר המערכות ברכב

[video=youtube_share;YhhZ3FQe80k]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

לא, אין שום תקלה המופיע בלוח השעונים.

החלפתי השבוע פלאגים וביצעתי טיפול לרכב, הטיפול לא עזור וזה לא בעיה בפלאגים

האם יתכן והבעיה היא רמת מתח נמכוה במצבר? למרות שכלל המערכות החשמליות ברכב עובדות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...