Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב שתומך באפל קאר פליי ובאנדרואיד אוטו

לי יש אנדרואיד וצריך תמיד להוריד דרך הדפדפן מה שגורם לזה שהרבה פעמים נתקע לי הטלפון והוויז ,,,

מי שיש לו אייפון זה ישר מתחבר , כנראה אני צריך למכור ולקנות אייפון:cry:

פורסם

אתה לא צריך להתקין דרך הדפדפן. לך לפליי סטור, תתקין את זה (נרשם בחינם): https://www.surfeasy.com/

אח"כ תחליף איזור דרך האפליקציה ל(נגיד) בריטניה ואז תגלה שהאנדרויד אוטו זמין להורדה. תתקין וזהו. אחרי כן תוכל להסיר את האפליקציה הנ"ל.

מרגע שהא"א מותקן בטלפון, הוא יתעדכן אוטומטית אפילו שאתה בישראל. ככה זה אצלי כבר שנתיים לפחות.

פורסם

הפתרונות אולי לא נוחים למי שצריך לנווט בזה הרגע (לכתובת חדשה), או שחייב עברית.

מבחינתי מאז שהותקן AA ברכב, לא הבטתי אחורה. זה במיוחד בולט על רקע הרכב השני במשפחה, שם יש מערכת עתיקה שאני מתחבר אליה בכבל PL, כמו פעם. ומנשא לנייד, עד שנפטרתי מזה חזרתי אליו.

בניווט, כתובות קבועות נמצאות בדפדוף אחד-שניים אחורה, אפילו לא צריך לרשום במועדפים; ספוטיפאי גם יש והוא ממילא באנגלית - אה, שכחתי - לא צריך בכלל להכנס אליו כי ממילא יש שליטה מההגה.

החלק הכי טוב ב-AA הוא שאתה לא במערכת של הרכב - אתה בתוך הטלפון שלך, ודווקא המגבלות שהוא מטיל עליך (כי אתה במצב נהיגה כמובן, אז אין יוטיוב והממשק מוגבל בכוונה) מצויינות, כי הוא מפשט את העניינים והתפעול. ברכב השני אני מקלל כל פעם שאני רוצה להעביר שיר.

פורסם

אין ספק שזו מערכת מצויינת, עדיפה על המערכת של היצרן, נוח לעבוד איתה, אבל הבעיה והיא באמת מוזרה, למה אין מקלדת בעברית, מה הבעיה?

פורסם

^

לאלוהי גוגל הפתרונים... עד כמה שאני יודע, AA פותח בישראל עצמה, שזה הופך את העניין לעוד יותר אירוני.

פורסם

e

אתה לא צריך להתקין דרך הדפדפן. לך לפליי סטור, תתקין את זה (נרשם בחינם): https://www.surfeasy.com/

אח"כ תחליף איזור דרך האפליקציה ל(נגיד) בריטניה ואז תגלה שהאנדרויד אוטו זמין להורדה. תתקין וזהו. אחרי כן תוכל להסיר את האפליקציה הנ"ל.

מרגע שהא"א מותקן בטלפון, הוא יתעדכן אוטומטית אפילו שאתה בישראל. ככה זה אצלי כבר שנתיים לפחות.

תודה רבה על העזרה :mm_yeah:

פורסם

יותר פשוט לעבור לאייפון...

אף פעם לא הבנתי משתמשי אנדרואיד שצריכים לסבול כל כך הרבה בשביל פעולות פשוטות..

העיקר "טלפון פתוח"

כשהיה לי אנדרואיד, התקנתי ומחקתי אולי 15 מקלדות שונות עד שמצאתי אחת נורמלית, באייפון פשוט קיבלתי אחת טובה מההתחלה, זו רק דוגמא אחת.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...