Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לומר שהייתי שבוע+ עם מיקרה והמחמאה היחידה שיש לי לתת על הרכב האיום הזה זה המזגן שלו - באמת אחד המזגנים היותר חזקים שנתקלתי בהם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזגן חזק זה משהו שאופייני למכוניות אסייתיות - אני זוכר שכשהייתה לי דייהו נובירה, הדבר היחיד שהיה בה טוב זה המזגן.

כנ"ל כל המכוניות האסייתיות שהיו ועדיין יש לי - קורולה, פריוס, לנסר, איוניק - בכולן המזגן מקפיא לעומת סיטרואנים ופורדים שהיו לי, במיוחד באיוניק (אולי כי היא חדשה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אל תיקח מה שאומרו לך במוסך היבואן כדברי אלהים חיים. לפעמים הם מנסים לחרטט /לחפף בבדיקה. לך למישהו וותיק עם המלצות , שיבדוק ואם התוצאות רעות תחזור ליבואן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אצלינו במשפחה יש 4 פיג'ו

206

108

208

301

בכולן ללא יוצא מן הכלל המזגן מעולה, פות"ש סע למוסך ותבדוק את המזגן, תוודא שאתה מפעיל את המדחס, אולי הכפתור כבוי, תנסה להשוות עם רכב אחר מאותו דגם.

פורסם

אני כחודש וחצי עם 208 שכורה מאותו השנתון כרכב גישור ולא אומר שהמזגן מעולה(כי הוא לא)אבל הוא גם לא גרוע.

אמרת שאתה נוסע יחיד בדרך כלל, תנסה לכוון את 2 הפתחים האמצעיים אלייך(משפר בלא מעט).

אם עדיין קיימת בעיה תלך למוסך שמתמחה בזה לאבחון הבעיה

פורסם

הרכב מיוצר כבר כמה שנים ולא נשמעו טענות מסוג זה.

אני חושב שכדאי לפנות לשירות הלקוחות של לובינסקי שימצאו פתרון.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

זה לא רק מזגן, הקיץ חם מאוד ולרכב קשה מאוד לקרר.

אולי הציפיה שלך מוגזמת? אולי אתה מצפה לקפוא מקור ברכב וזה דבר שכמעט לא קורה בחום שלנו כאן (40 מעלות על שמש חשופה).

תפתח חלונות 3-4 דקות בתחילת נסיעה, תן לרכב להתקרר. אם אפשר תחנה בצל ושים סכך שמש....

לך תבדוק את המזגן במסגרת אחריות אם טרם עשית את זה...וזהו.

לא הייתי מחליף על זה רכב.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הבעיה טמונה בהגדרת מערכת המיזוג במחשב הרכב.

הרכבים המגיעים לארץ מוגדרים במערכת המיזוג כ-חם. שינוי ההגדרה ל-חם מאוד משפר משמעותית את הקירור. מניסיון אצל מכר ששינה את ההגדרה. בקש במוסך לנסות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הרכבים המגיעים לארץ מוגדרים במערכת המיזוג כ-חם. שינוי ההגדרה ל-חם מאוד משפר משמעותית את הקירור. מניסיון אצל מכר ששינה את ההגדרה. בקש במוסך לנסות.

אלעד

זה מעניין. יש לי פונקציה דומה גם בפיקנטו?

פורסם (נערך)

אצלי במחשב היו שלוש רמות אקלים . נבחרה האמצעית וזה עובד יופי ( לא צריך יותר מפס אחד בתצוגה כדי לקרר טוב)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
תודה אני נוסע נהג יחיד בדכ

הכל מכוון אחי העוצמה מקסימאלית

אן אני מכוון בכפתור ל 5 מתוך 6 יש רעש נוראי ואויר לא הכי קר

באוטו אפור כהה אז זה כנראה גם משפיע

אמרו לי שהצרפתיות שבאותו מאירופה פשוט המזגן חלש

אולי זו אבחנה נכונה באופן כללי אבל לא הייתי בונה על זה.

לי יש סיוויק 2012 והמזגן עובד יפה. אבל לא קרוב להקפאה הטוטאלית ברכבים הקודמים (פוקוס 2002, איביזה 1998)

לאבא שלי היה קליאו 0.9 טורבו. החליף אותה בגלל המזגן הכושל.

היתה באחריות ולא הצליח לשפר את המצב. לדעתי אצלו זה היה רכב תקול.

אגב, החליף לקליאו 1.2 טורבו והמזגן טוב בהרבה.

פורסם

אלעד

זאת הגדרה שניתן לשנות אותה רק עם התחברות של סורק פיגו?.

פורסם

אלעד

שמעתי על הפתרון הזה בבעיה דומה שהיתה לידידה שלי בסיטרואן c1 חדשה.

לכן אמרתי לפותח השרשור לפנות ליבואן.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...