Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי חברת סטראטאפ קטנה שזכתה לאחרונה במימון רשות החדשנות, ומתרחבת בימים אלה ממש במס' מהנדסי תוכנה.

אני אומר מתרחבת, אבל לא מצליח להגיע בכלל לעובדים מנוסים [לפחות 5 שנים]

שניה לפני שאני מתייאש ופונה לחברות ההשמה אשר גובות שווי של משכורת חודשית עבור השמה של עובד [כמה עשרות אלפי שקלים], היכן אני יכול למצוא לבד מהנדסי תוכנה מנוסים?

בעבר פירסמתי בלינקדאין, וכל העובדים שלי עד כה הגיעו מפה לאוזן.

בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשאב הכי יקר לסטארט אפ שלך זה זמן. משכורת חודשית אחת זה כסף קטן מתוך מכלול ההוצאות.

חברות השמה מקבלות תשלום לפי הצלחה (גיוס), אני במקומך פונה אליהם עוד היום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

למה שלא תנסה גם פה? נכון, חשיפה קצת פחות ממוקדת, אבל בכל זאת יש פה כמה מהנדסים בכל מיני תחומים, אולי יש מישהו שמכיר מישהו שמחפש:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?368291-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%9D

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא יודע לגבי מהנדסי תוכנה מנוסים, אבל ממש פה בשרשור ליד יש בוגר קורס " משו במחשבים" שלא מוצא עבודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אנשים טובים קשה למצוא. זה או חבר מביא חסבר או לפתות מישהו ולגנוב אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכשל של התעשייה הוא שכל החברות רוצות "מהנדסים מנוסים", סביב 3-7 שנים, לא יותר ולא פחות, שיהיה פרודוקטיבי מהר, שלא יבקש הרבה מדי כסף, שיהיה מוכן לעבוד קשה. הבוגרים חסרי הניסיון והמבוגרים עתירי הוותק נשארים ללא עבודה, בזמן שהחברות עסוקות בלגנוב אחת מהשנייה עובדים.

מציע לך לבחון את האפשרות לגייס עובד ללא/עם מעט ניסיון. כאלו יש הרבה ואתה יכול לבחור את הטובים ביותר. לחילופין, וותיק ומנוסה יכול לתת לך את כל מה שתצטרך, ועוד.

הצע לעובדיך בונוס של (נגיד) חצי משכורת על "חבר מביא חבר" שישולם על גיוס בפועל. מקור מעולה לכח אדם איכותי (וזול מחברת השמה).

:turn-l:
פורסם

מרכזי צעירים/קריירה בערים הקרובות למקום העבודה.

קבוצות בפייסבוק.

לינקדאין.

מודעה בחינם בלוחות שמאפשרים את זה.

משכנתא זה קל

פורסם
הכשל של התעשייה הוא שכל החברות רוצות "מהנדסים מנוסים", סביב 3-7 שנים, לא יותר ולא פחות, שיהיה פרודוקטיבי מהר, שלא יבקש הרבה מדי כסף, שיהיה מוכן לעבוד קשה. הבוגרים חסרי הניסיון והמבוגרים עתירי הוותק נשארים ללא עבודה, בזמן שהחברות עסוקות בלגנוב אחת מהשנייה עובדים.

מציע לך לבחון את האפשרות לגייס עובד ללא/עם מעט ניסיון. כאלו יש הרבה ואתה יכול לבחור את הטובים ביותר. לחילופין, וותיק ומנוסה יכול לתת לך את כל מה שתצטרך, ועוד.

הצע לעובדיך בונוס של (נגיד) חצי משכורת על "חבר מביא חבר" שישולם על גיוס בפועל. מקור מעולה לכח אדם איכותי (וזול מחברת השמה).

לא יודע מה קורה בקרב אנשי היי טק אבל בתחום המכונות קשה למצוא אנשים בלי קשר לוותק. אין לא חסרי ניסיון וגם לא אנשים בני 60+.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העובדים הנוכחיים אצלי בני 50-60

הנסיון שלהם מדהים והוא לעזר רב, בעיקר באלגוריתמיקה

אבל במה שנוגע למימוש בפועל, שיטות העבודה שלנם די מיושנות (win form זה המקסימום, אף אחד מהם לא מכיר אפילו wpf או אפליקציות web)

ומהצד השני, לקחתי גם עובדת בת 20 שסיימה לימודים לפני חצי שניה (הנדסאית בכלל), עם אפס ניסיון ועם ים כישרון. רוצה לתת לה הזדמנות.

כמובן שאם אמצא אדם שיש לו את מה שאני צריך, הדבר האחרון שיעניין אותי זה הגיל שלו. ולא משנה אם הוא בן 20 או 60.

כתבתי 5 שנות ניסיון לפחות, לא בין 3-7 כפי שציירת את זה.

20 שנה (בהנחה והוא התקדם ולמד טכנולוגיות חדשות) עוד יותר טוב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שמח לשמוע שזו גישתך. הרבה חברות לא כותבות וותק מקסימלי אבל בפועל מסננות את ה"זקנים".

גם החברה שאני עובד בה נוקטת בגישה המעוותת הזו. לגיוס האחרון שלי 30 שנות ניסיון, וזה לא עבר לי בקלות.

:turn-l:
פורסם (נערך)

היות ואתה מחפש מישהו טוב ומנוסה, מירב הסיכויים שהוא כבר מועסק.

אם הוא רוצה להחליף מקום עבודה - אתה לא תהיה הבחירה הראשונה שלו, אם הוא בכלל שמע עליכם.

כנראה שפניה לחברת כוח אדם או חבר מביא חבר זה הפתרון שיביא לך אנשים.

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

מי שמודד ניסיון בשנים (כלומר דורש fixed number של שנים) בטח גם מודד תפוקה לפי השעות בנשרד. כך זה ברוב המקרים.

מה למשל מבדיל עובד עם 4 שנות ניסיון מהעובד שאתה מחפש עם 5?

אולי כזה עם 3 שנים צבר x ניסיון בזמן הזה ששקול לy*2 של הבחור עם 5 שיגיד לך מועמדות?

ובכלל למה חברה צריכה סוללה של סניורים?

קח 1-2 סניורים והשאר ג׳וניורים ותן לחברה לבנות את עצמה מבפנים כשאת רוב ״רצפת הייצור״ נותנים לך הג׳וניורים והסניורים מתווים להם את הדרך ודואגים שהמוצר הסופי יהיה מלוטש ואיכותי.

יצא לי לעבוד גם בחברות שי בהן רק סניורים (או הרוב המכריע) וכאלה שיש בהן תמהיל. דווקא אלו שרמות הוותק שלהן היו גבוהות אכזבו אותי ודילגתי משם מהר מאוד

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...