Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הפתיחה של המולטימידה, כיצד המערכת עובדת, נכנסים עם הטלפון לרכב ומערכת המולטימדיה מזהה מייד את הטלפון ואז יש שיקוף מלא ומדוייק של הטלפון שלך, כלומר רואים את כל האפליקציות שמופיעות במסך של הטלפון ובאותו אופן?

ואז האם ניתן לבצע על גבי מסך המולטימדיה חיפוש בעברית של אנשי קשר ולהתקשר אליהם ישירות מהמסך, להפעיל את הוייז וכל פונקציה בטלפון באופן רגיל באמצעות מסך המולטימדיה?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מערכת android auto and Apple carplay הם מערכות ייעודיות של אפל וגוגל לשימוש ברכב, הם מותאמות לכך, הם עדיפות על כל אינטרנט סיני או מירור לינק, באנדרואיד זה מחולק ל4 רבעים, חיוג, ניווט, מוזיקה, לא כל האפליקציות מותאמות או רשאיות להופיע, תסתכל ביוטיוב ותבין יותר, אני משתמש ונהנה מאוד

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם
לאחר הפתיחה של המולטימידה, כיצד המערכת עובדת, נכנסים עם הטלפון לרכב ומערכת המולטימדיה מזהה מייד את הטלפון ואז יש שיקוף מלא ומדוייק של הטלפון שלך, כלומר רואים את כל האפליקציות שמופיעות במסך של הטלפון ובאותו אופן?

ואז האם ניתן לבצע על גבי מסך המולטימדיה חיפוש בעברית של אנשי קשר ולהתקשר אליהם ישירות מהמסך, להפעיל את הוייז וכל פונקציה בטלפון באופן רגיל באמצעות מסך המולטימדיה?

אתה מחבר את הטלפון שלך עם כבל.

אם ממשק הטלפון שלך באנגלית - חיפוש קולי באנגלית בלבד.

אחרים מדווחים שאם הממשק בעברית חיפוש קולי עובד בעברית.

לגבי מה שכתבת על ביצועים, בכלל לא מתאים למה שאני הרגשתי בנסיעת המבחן שלי.

המנוע החשמלי של הנירו נותן בוסט קטן במהירות נמוכה, אבל כל מערכת ההנעה הופכת לאנמית מהר מאוד לאחר מכן.

פורסם

עקרונית כבר יש אנדרואיד אוטו אלחוטי, אבל לדעתי יעברו אי אילו שנים עד שנראה מערכות וטלפונים תואמים.

אני גם לא רואה את הטעם, במילא צריך לחבר כבל כדי לטעון.

פורסם
מערכת android auto and Apple carplay הם מערכות ייעודיות של אפל וגוגל לשימוש ברכב, הם מותאמות לכך, הם עדיפות על כל אינטרנט סיני או מירור לינק, באנדרואיד זה מחולק ל4 רבעים, חיוג, ניווט, מוזיקה, לא כל האפליקציות מותאמות או רשאיות להופיע, תסתכל ביוטיוב ותבין יותר, אני משתמש ונהנה מאוד

חיפשתי ביוטיוב ולא מצאתי סרטון שמסביר טוב לגבי טלפון אנדרואיד בעברית.

האם ניתן לבצע חיפוש של אנשי קשר בעברית באמצעות מסך המגע (כלומר להקיש שם בעברית במסך המוטימדיה, השם שנמצא יופיע במסך ולחיצה אליו תבצע שיחת טלפון)?

האם לחיצה על פונקציית ניווט פשוט מפעילה את הוייז על מסך המולטימדיה ואז השימוש בוייז רגיל באמצעות הקשת כתובת היעד על מסך המולטימדיה? הזזת מסך הוייז באמצעות האצבעות על גבי מסך המוטימדיה?

האם החיבור בכל פעם מחדש באמצעות הכבל הוא מהיר?

פורסם

לגבי הוויז יש לך באופציה של הניווט או וויז או גוגל מפס, ברגע שאתה בוחר וויז הוא עולה ומופעל מהמסך, כל זמן שהטלפון מחובר, המסך של הטלפון מוחשך החיבור מהיר מאוד, אבל זה תלוי גם במערכת של הרכב, לגבי עברית, לא יודע, אצלי באנגלית

פורסם

סידרתי גם לאמא שלי את כל האנשי קשר באנגלית עוד מפעם, בגלל דיבוריות, אבל אני מתאר שהיא ורוב האנשים יתקשו לדייק בלכתוב כצלנסון באנגלית בוויז

פורסם

לא הבנתי, באנדרואיד אוטו אפשר לכתוב בוייז בעברית או רק באנגלית?

פורסם (נערך)

אצלי בנירו יש מערכת מולטימדיה מקורית של קיה אבל בעברית עם התאמות לישראל.

כשאני נכנס לרכב היא מזהה את מכשיר הטלפון שלי באמצעות חיבור הבלוטוס.

כשאני לוחץ על כפתור פיזי בצידי המסך שנקרא map, הוויז נפתח במסך המולטימדיה ואז התפעול רגיל כמו בטלפון.

כשאני לוחץ על כפתור פיזי phone בצידי המסך, נפתח מסך של מערכת המולטימדיה בעברית עם כל הפנוקציות הרלבנטיות לטלפון, הקשת מספר טלפון להתקשרות, היסטורית שיחות, חיפוש אנשי קשר (סימן של זכוכית מגדלת ולחיצה עליו פותחת שדה לרשום שם איש הקשר בעברית).

זה מאד נוח, נראה לי עדיף על אנדרואיד אוטו.

האם מישהו יודע אם מערכת הטאץ' של סיאט היא למעשה מערכת דומה לזו שבקיה עם הפונקציות הנ"ל של הטלפון, או שמדובר בעצם רק על תוספת אפליקציות של וייז וכיוצ"ב?

עריכה אחרונה על ידי green

פורסם

מה זה אומר

connect?

פורסם
היא כוללת גם connect שמרכיבים בארץ בגיל קאר

בטוח שבמערכת החדשה בנירו מדובר על דונגל חיצוני ?

עד כמה שהבנתי מדובר על מערכת של היצרן שהותאמה בחו"ל לטובת אפליקציות שימושיות בארץ (וויז/פנגו) ולכן היא לא כוללת AA/CARPLAY,כפי שיש בחו"ל.

• תוכן חדש...