Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באטקה סטייל יש פול לינק, אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי, אבל הם נעולים, כדי לפתוח אותם יש לשלם 1400שקל.

באטקה סטייל פלוס יש הנעה עם מפתח רגיל ואין fulllink במולטימדיה (כנראה שזה אומר שאין שיקוף ואפילו אופציה לשיקוף) ומערכת המולטימדיה אינה מאפשרת חיפוש אנשי קשר בעברית.

בקארוק אמבישין יש הנעה עם כפתור ושיקוף במולטימדיה.

כנראה שיש עוד הבדלים, צריך לבדוק במפרטים.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

סטייל פלוס

באטקה סטייל יש פול לינק, אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי, אבל הם נעולים, כדי לפתוח אותם יש לשלם 1400שקל.

פורסם

באטקה אקסלנס יש fulllink בסטייל פלוס אין. השאלה אם אין fulllink האם זה אומר שלא ניתן לפתוח את האופציות שאמרת ורק כאשר יש fulllink ניתן לפתוח אותם?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
למיטב ידיעתי גם באירופה אין לאטקה בקרת סטייה מנתיב מקורית.

אותו דבר גם בארונה, בפולו ובאיביזה.

קיים גם קיים (מהאתר הבריטי) : Ateca.PNG

לגבי הארונה,איביזה ופולו אתה צודק.

פורסם

יש לי אטקה סטייל פלוס בבית, כל מה שכתבתי זה מנסיון אישי, המסך באטקה הוא תומך בכל הקישוריות הקיימות כולל פול לינק אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי, הוא זהה למסך באקסלנס, ההבדל שבסטייל פלוס הוא מגיע נעול, כאשר מנסים ללחוץ על הכפתור של app רשום שזה נעול וצריך ללכת למרכז שירות, הפתיחה היא ע"י קוד שצריך להכניס בלבד, אין כלום יותר מזה, הבעיה שצריך ציוד דיאגנוסטיקה כדי להכניס אותו, לי זה עלה 1400שקל.

פורסם

הדר מהיי לד גם יכול לפתוח את הפול לינק. לא בדקתי עלויות כי עדיין לא רכשתי רכב שזקוק לשירות כזה.

פורסם

שם פתחתי, אצלו זה עולה 1400, אפשר לקנות את הקוד באינטרנט, המחיר של הקוד הוא 230דולר,קצת מעצבן, מכוון ששאלתי את איש המכירות אם הרכב תומך באנדרואיד אוטו, אמר לי שכן, הוא לא ציין שזה מגיע נעול.. בסוף קניתי מ0 ק"מ, אז לא יכול לחזור אליהם אז פתחתי לבד וזהו

פורסם (נערך)

השאלה אם גם באקסלנס שבמפרט רשום שיש fulllink האם הוא לא נעול, כי בשרשור אחר בפורום ובאתרים אחרים הבנתי שגם כאשר יש fulllink הוא נעול וצריך לפתוח אותו.

אתמול במקרה עוד לפני ההודעה על הוזלמת המחירים הייתי בנסיעת מבחן על האטקה בשביל חבר, נסענו על דגם האקסלנס.

התרשמתי שהרכב מאד איכותי בחומרי הפנים וגם שהנוחות טובה לגמרי (תוואי נסיעה סלול טוב ברובו אז לא לגמרי מייצג), למרות ביקורות לא טובות באספקט הזה בחלק ממבחני הרכב. הרכב גם שקט מלבד במצב ספורט שאז שומעים את המנוע.

תנוחת הישיבה טובה מבחינת יחס זרועות- הגה- משענות יד, רגליים- דוושות, אבל במעבר מהנירו לאטקה הרגשתי כאילו אני עובר מרכב קליל וספורטיבי לרכב גדול ומגושם כאשר באטקה ניצב דשבורד גדול מולי וההגה בכל זאת גבוה מדי כאשר אני בתנוחת נהיגה עם הידיים על משענות היד ורוצה לראות את לוח המחוונים, תנוחת נהיגה פחות מהנה לנהיגה מהנירו לדעתי, כבר שכחתי איך ההרגשה בג'יפון שהוא גבוה יותר מהנירו.

לגבי הביצועים התאכזבתי, הנתונים הרשמיים והתשבוחות על מנועי טורבו בכלל ועל מנוע הזה בפרט גרמו לי לחשוב שאכנס לחיית מירוצים, בפועל התחושה אנמית, לא יותר ממנוע 2 ליטר אטמוספרי וגם אופי הפעולה דומה, כאשר אין תחושת כוח בנהיגה מנהלתית ורק כאשר לוחצים חזק על הדוושה הכוח מגיע בהדגתיות במעלה הסל"ד. אולי הדבר נבע מהעלאה מוקדמת מדי של ההילוכים, לא יודע לא הסתכלתי על מחוון ההילוך בלוח השעונים.

מצב ספורט ניסיתי מעט אבל גם בו התרשמתי שתחושת הכוח לא משתנה אלא ההילוכים רק מושכים יותר.

הנירו שלי מרגיש פשוט יותר חזק ובסל"ד נמוך ומיידי, בוודאי במצב ספורט שהוא נותן בוסט רציני והנסיעה בו נעימה יותר מבחינת הכוח המיידי.

הנסיעות היו עירוניות, אולי הכוח באטקה בא לידי ביטוי בתוואי פרברי, בינעירוני.

דרך אגב התרשמתי מגיר ה- DSG הוא רך מאד, תחושה כמו בגיר אוטומטי, אין את ההשהייה בזינוק שדיברו עליה וגם מערכת העצור וסע אינה מורגשת.

צריכת הדלק שהופיעה במולטימדיה במהלך 600 הק"מ שהרכב עבר (רכב הדגמה חדש לגמרי), הייתה מאכזבת, 8.4 ק"מ לליטר, אבל כנראה שהיא אינה מייצגת.

עוד נקודה בסימן שאלה, באקסלנס יש גג פנורמי, במצב פתוח של כיסוי הבד יש כניסת שמש חזקה, במצב סגור הבד ממש דקיק ושקוף ונראה שיש כניסת שמש שמחממת את הרכב (מעבר לקרינה הלא בריאה) ועלולה לגרום לצורך בהפעלה חזקה יותר של המזגן.

למרות שהמזגן קירר מצויין ועוצמת האוויר בפתח המיזוג מאחור חזקה משמעותית מזו שבנירו.

איפה קנית את האטקה? האם יד ראשונה מליסינג או פרטי, מתי קנית אותה? איך ההתרשמות שלך ממנה ומהי צריכת הדלק?

עריכה אחרונה על ידי green

פורסם

קניתי שבוע שעבר ב0 ק"מ, עלה לי 136 עם 3 שנים אחריות, כרגע אחרי ירידת המחיר ותוספת האיבזור זה לא משתלם כ"כ.. האקסלנס מגיע פול לינק פתוח, אצלי הוספתי 1500 שקל, דווקא מבחינת הביצועים אני לא מסכים איתך, הרכב מהיר מאוד, הרבה יותר מקיה ספורטאז, צריכת דלק לא יצא לי לבדוק, רכב חדש. הסקודה יותר רכה, העדפתי את הסיאט יותר זולה ויפה.

פורסם

תנוחת הישיבה טובה מבחינת יחס זרועות- הגה- משענות יד, רגליים- דוושות, אבל במעבר מהנירו לאטקה הרגשתי כאילו אני עובר מרכב קליל וספורטיבי לרכב גדול ומגושם

קצת (הרבה) מצחיק להשתמש במילה ספורטיבי בהקשר לנירו. מהנסיעת מבחן הקצרה שעשיתי באטקה (כשהוצגה בפריז) התרשמתי מרכב שמרגיש קליל ומהנה בשביל ג׳יפון, ורוב הביקורות גם תומכות בכך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כנ"ל, האטקה הייתה ברשותי סופ"ש ואני ממש לא מסכים עם מה שמר גרין כתב. עלתה את פרויד בקלילות רבה. לרכב בפירוש לא חסר כוח.

מנסיעת מבחן בקארוק לא התרשמתי שישנו הבדל משמעותי בנוחות.

מבדיקה מול היי לד נאמר לי שפתיחת המולטימדיה בסטייל פלוס עולה 1700 ש"ח. מעניין אם מציעים את השירות במוסכים המורשים.

פורסם

בבירור טלפוני שעשיתי אמרו לי לדבר עם גיל קאר, אבל הם מצדם אמרו שהם לא פותחים רק מתקינים אנדרואיד על גבי המערכת, הם רוצים על הלבשת המערכת 2500 שקל, לדעתי עדיף אנדרואיד אוטו ולא שעטנז של גיל קאר

פורסם (נערך)

לגבי מה שכתבתי על הביצועים, נסיעת המבחן הייתה מאד קצרה, חצי שעה, בתוואי עירוני, ההתרשמות שלי הייתה שאין מחץ מיוחד, תחושה של נסיעה ברכב ממוצע מבחינת הכוח ואופן מסירת הכוח, לצורך העניין התחושה גם בפיז'ו 3008 1.6 דיזל בזינוק הייתה בשרנית בהרבה ובאטקה לא הרגשתי את זה, למרות שבמבחני רכב האטקה הייתה מהירה יותר משמעותית מה-3008 דיזל ויותר מכל ג'יפון מולו היא נבחנה (גם מול הקארוק 1.5 דרך אגב במבחן בחו"ל).

אולי מדובר בהרגשה מוטעית מול מדידת זמנים אם הייתה נערכת מול השעון ו/או שלא בחנתי מספיק מצבי נסיעה, או שאולי במהירויות עירוניות תחושת הכוח לא באה לידי ביטוי.

זאת הבעיה במבחני רכב קצרים, הם מגלים טפח אבל מסתירים טפחיים ואתה נשאר עם שאלות פתוחות :shock:

עריכה אחרונה על ידי green

פורסם
בבירור טלפוני שעשיתי אמרו לי לדבר עם גיל קאר, אבל הם מצדם אמרו שהם לא פותחים רק מתקינים אנדרואיד על גבי המערכת, הם רוצים על הלבשת המערכת 2500 שקל, לדעתי עדיף אנדרואיד אוטו ולא שעטנז של גיל קאר

חד וחלק. פתיחה לשימוש באנדרואיד אוטו\קאר פליי ולא קשקושים של היבואן.

• תוכן חדש...