Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאצ'יה 4X4

shimiefr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , בזמן האחרון יש בי רצון עז לשדרג את הרכב המשפחתי (זוג +2) לרכב עם יכולת שטח טובה - לא משהו ארד קור אבל עם עבירות טובה ואמינות בתקציב לא קורע כיס - עד גג 75K עבור יד שניה.

נורא הופתעתי לטובה ממבחני הדרך של הדאצ'יה אבל כמו מרבית הישראלים החשש מרכב לא יפני קצת מרתיע ..

מודע לזה שהרכב הוא לא שיא הטכנולוגיה והנוחות גם לא (לא מפונק נסעתי שנתיים באלטו :))

חשוב לי נושא האמינות יותר מהנוחות

האם הדיזל עדיף על הבנזין גם אם ממוצע הנסיעה שלי היא בין 15K-20K ..?

אשמח לחוות דעת ממי שיש ברשותו את הרכב הנ"ל

מודה מראש ,

פורסם

רוב רכבי השטח הם דיזל. הדיזל נותן יותר מומנט לשקל ובשטח יש לזה שימוש כדי לצאת ממקומות קשים. כמובן שעל היכולת הזו משלמים ולכן אם אתה רק נוסע בשבילי קק"ל : קח בנזין 4x4. אם הדיזל באותו מחיר : קח דיזל.

פורסם

יש לי דיזל 4×4.

לי אישית, הרכב מתאים בול.

נוסע כ 5000 ק"מ בחודש בכביש + טיולי סופ"ש בשטח קל עד בינוני.

הדיזל נעים לשימוש בכביש ובשטח.

ההילוך הראשון קצר יחסית ומאפשר תנועה איטית בשטח קל ובינוני. יחד עם זאת ברור שלא מדובר על הילוך כח אמיתי והציפיות צריכות להיות בהתאם.

אם אתה מחפש רכב בסיסי שנעים לשימוש יומיומי + טיולי משפחות בשטח קל עד בינוני - הרכב מתאים.

106GTI - Deus ex machina

פורסם
יש לי דיזל 4×4.

לי אישית, הרכב מתאים בול.

נוסע כ 5000 ק"מ בחודש בכביש + טיולי סופ"ש בשטח קל עד בינוני.

הדיזל נעים לשימוש בכביש ובשטח.

ההילוך הראשון קצר יחסית ומאפשר תנועה איטית בשטח קל ובינוני. יחד עם זאת ברור שלא מדובר על הילוך כח אמיתי והציפיות צריכות להיות בהתאם.

אם אתה מחפש רכב בסיסי שנעים לשימוש יומיומי + טיולי משפחות בשטח קל עד בינוני - הרכב מתאים.

תודה על השיתוף ! שבוע נפלא ...

פורסם

הדיזל עדיפה לטעמי וזה בזכות ביצועים עדיפים (לא מדבר רק על נתוני יצרן אלא מבדיקות בפועל של חברים), צריכת דלק עדיפה, מזגן עדיף, ויכולת שטח מעט טובה יותר (למרות שאני בספק שיהיו הרבה מקומות בהם דאסטר דיזל יעברו ובנזין יתקע).

נוחות הנסיעה אגב טובה.

פורסם

היהי לי הדגם הידני בנזין בחול לשבוע ,לרכב לא חסר כוח ,המושבים היו נוחים והנסיעה היתה נעימה.

הרכב ששכרתי היה עם 30000 ק"מ ולא הראה סימנים של בעיות

• תוכן חדש...