Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיקרה הנוכחית פחות טובה בכול תחום מהפיגו.

החדשה שהוצגה עוד לא הגיע ולא ידוע מחירים או איבזור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו כאן כמה המלצות על איביזה - אני לא הייתי קונה רכב עם גיר DSG או גיר רובוטי אחר לנסיעות בעיר.

208 רכב מוצלח ותוכל לרכוש חדש בתקציב, אבל אם שמירת ערך מאוד חשובה לך כפי שרשמת, עדיף לקנות רכב יפני משומש ( יאריס, ג'אז ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

פג'ו 208 2018 אוט', 0 ק"מ, ברמת איבזור אקסס פלוס(הנמוכה ביותר) ב-75,000

או איביזה 2018 אוט', 0 ק"מ, ברמת איבזור רפרנס(הנמוכה ביותר), ב-83,000

מה אתם ממליצים? האם שווה להתאמץ בשביל האיביזה?

*בהתחשב בבעיות סל"ד שצצות פה בפורום על ה-208 והחוסר מענה מלבינסקי, ברור לי שיש הרבה שמרוצים עם 0 תקלות/תקלות משניות. אבל עדיין מחשיד בהתחשב בעבר ובחוסר יכולת לאתר את התקלה.

עריכה אחרונה על ידי Spirox
פורסם

יש פיקנטו 0 ק"מ ב-67K. פחות חסכונית מה-208 והאיביזה, אבל סביר להניח שירידת הערך תהיה הרבה פחות תלולה (לפחות מהפג'ו).

פורסם

תודה. היא פחות התאימה לצרכים.. התחלנו את המסע עם שכלול של מיני, אבל אחרי התנסות החלטנו לדבוק בסופר מיני.

כרגע ההתלבטות היא בין ה-208 לאיביזה והאם ההפרש מצדיק.

פורסם

אם כבר מיני סביב 70 עדיף 10ו, אתה קונה ישר מהיבואן, אבל אתה צודק להעדיף סופר מיני. לשאלתך, אם אתה יכול לרכוש את הסיאט, עדיף, רק אל תשכח לבדוק את הביטוח, יכול להיות הפרש גדול בין שניהן.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

השאלה טובה.

מבחינת הרעידות ברכב חדש אני שמתי לב להם בסיטרואן c3, לאבא שלי זה הפריע יותר לי פחות, מנגד ברכב שנבחן בפורום רשמו שזה ממש הורגש, לכן צריך לבצע נסיעת מבחן.

יכול להיות שזאת בעיה שצצה עם צבירת ה ק״מ ואנחנו לא שומעים הרבה על זה כי השילוב 1.2 די חדש, הסיטרואן הופיגו לא נמכרות בכמויות גדולות על מנת שנשמע על זה כמו על ה dsg.

מנגד, בסיאט גיר ה dsg לא נחשב לשיא האמינות אך מבחינת אופי פעולה עדיף מאשר בצרפתיות, העסק שם מעודן יותר.

הרבה פעמים צמפיון עושים ימי מכירות והייתי ניגש לסוכנות סירט לראות מה המחיר בפועל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מתפלא על קודמי שמעדיף גיר רובוטי על פלנטרי, הראשון מעבר להיותו עם מוניטין לא משהו, מתנהג רע בתנועה איטית ובפקקים. לענין השאלה מה עדיף, אין שום דבר שיענה טוב יותר מאשר התנסות אישית בנסיעת מבחן. בשני המקרים לא צריכה להיות בעיה. הסטרית הרעידות, קצת מוגזמת לטעמי, המנועים הללו רועדים, גם המנוע אצלי בבורה רועד ומעלה טורים כשאני מפעיל מזגן, ההבדל הוא שהבורה עושה זאת מיומה הראשון אצלי לפני 18 שנה ו 210K ק"מ ועד היום כלום לא נפל, אפילו לא הביצועים. ולהזכירכם מדובר במנוע מרובע צילינדרים ולא שלושה שזו תכונתו הטבעית.

פורסם (נערך)

אולי רכב עם מצמד בלוי מתנהג ככה, מצמד תקין מתנהג טוב.

באיביזה החדשה שמתי לב שהתזוזה מהמקום מהירה מידי, אבל בגיר של איסין היציאה לא תמיד הייתה חלקה והיו רעידות באותם בתנאים שציינת.

העניין שבdsg יודעים מה לעשות במקרה של תקלה, אם באמת יש פה בשילוב הצנוע/גיר של הצרפתיות בעיה השאלה אם יודעים מה לעשות עקב שהיא חדשה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

באיביזה החדשה שמתי לב שהתזוזה מהמקום מהירה מידי, אבל בגיר של איסין היציאה לא תמיד הייתה חלקה והיו רעידות באותם בתנאים שציינת.

העניין שבdsg יודעים מה לעשות במקרה של תקלה, אם באמת יש פה בשילוב הצנוע/גיר של הצרפתיות בעיה השאלה אם יודעים מה לעשות עקב שהיא חדשה.

לא רוצה להסית את הדיון לזה, אבל לפי מה שכותב הודעת הסל"ד הציג, נראה שהתקלה לא מקיפה מספיק בשביל שימצאו לזה כרגע פתרון ושיכול להיות שהמקור הוא חשמלי.

רועי,

הבנתי שב-208 הרעידות לא מורגשות. החשש הוא לא מזה, אלא מרעד יותר קיצוני מזה ומזה שהיבואן החליף כמות לא מצומצמת של רכיבים והסתפק במענה של "זה תקין" למרות שבהתחלה היה ברור לטכנאים שם שלא.

יכול להיות שהבעיה באמת לא פוגמת וגורמת לבלאי מואץ, אבל מבאס להשקיע ממיטב כספך ובסוף לקבל רכב עם איזשהי תקלה לא מזוהה. יכול להיות אבל שאתה צודק, שלמרות כל זה, כדאי להתעלם מזה

פורסם

במצב תקין , מורגשות רק בעמידה, והסלד נשאר יציב, ככה היה בבנזין הידנית שנהגתי ובטורבו האוטומטית, בטורבו היה מורגש יותר, אבל לא היה מה שמתואר כאן עם הסלד.

השילוב הזה נמכר כאן 4 שנים , אמנם לא במספרים גדולים , אבל עדיין, צריכה להימצא הסיבה לבעיה הזו.

פורסם

יש לי נסיון מה עם הגיר הזה, האחד באוקטביה 1.2 2014, השני באוקטביה 1.4 דנדשה, הראשונה שהתה אצלי שלוש שנים, השניה גם תגיע לגיל הזה אצלי בבוא העת. על שתי אלו אני נסמך. בשביל ההגינות, עושה רושם שהגיר בחדשה מתנהג טוב יותר ועדיין החוליים הבסיסיים מורגשים לצערי. מעדיף בכל זמן ובכל אוטו גיר פלנטרי נורמלי. הנסיון עם הגיר שבפז'ו מוכר לי מנסיעות לא מספיק ממצות עם 308 שאינה שלי ומדובר בגיר הרבה יותר סימפטי לטעמי.

פורסם

אני נסעתי על איביזה 2015 כשהייתה חדשה, לא יתא לי להיות בפקק ארוך אבל לא הרגשתי משהו בעייתי, הגיר ממהר להלעלות להילוך שני אך בצורה חלקה.

באיביזה החדשה לא נסעתי בפקקים אך מנסיעה קצרה בעיר הגיר עובד חלק, בשניהם היה מנוע 1.0.

מאוד התרשמתי ממנו למעט דייליי כשיש רצון לתת קיק, אולי מצב ספורט היה פותר את זה.

אבל כשעשיתי נסיעת מבחן עם אבא שלי בסיטרואן זה הורגש כמו שלא היה ב dsg, לשנינו.

אגב באחד המבחנים כבר לא זוכר איפה השוו בין האיביזה ל208 או סיטרואן אבל גם שם ציינו שבפקקים הגיר לא הכי מצטיין.

מצאתי:

https://m.auto.co.il/article/110466-test-drives-

peugeot-208

• תוכן חדש...