Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון - לאחר הרהורים על מכירת הרכב (ללא מנוע) בסוף הוחלט על תיקון ובוצע שיפוץ.

למה לשים לב עכשיו?

לאור מה שקרה אני קצת חשדנית כלפי המוסך שלי...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

בחודש הראשון כל יומיים שלוש לבדוק שאין חוסרים של שמן ומיים...

פורסם
עדכון - לאחר הרהורים על מכירת הרכב (ללא מנוע) בסוף הוחלט על תיקון ובוצע שיפוץ.

למה לשים לב עכשיו?

לאור מה שקרה אני קצת חשדנית כלפי המוסך שלי...

איזה שיפוץ בדיוק בוצע? יודע להגיד איזה צינור נקרע?

פורסם
צרי קשר עם שלמה נאור יבואן מנועים.

מושב בית נקופה.

יש לו מוסך צמוד אצלם מתבצעת ההתקנה.

דווקא אני שמעתי דברים פחות טובים עליהם. מעולם לא החלפתי מנוע אבל שווה לעשות השוואת מחירים

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
בחודש הראשון כל יומיים שלוש לבדוק שאין חוסרים של שמן ומיים...

מאור לא יכול להיות שמפלס המים קצת ירד כי לא ניקזו את כל האוויר מהמערכת?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
מאור לא יכול להיות שמפלס המים קצת ירד כי לא ניקזו את כל האוויר מהמערכת?

בטח שיכול להיות...במיוחד בימים הראשונים בגלל שמערכת הקירור הייתה ריקה לחלוטין אז ייתכן ויהיו קצת חוסרים אבל גם החוסר הזה צריך להיגמר לאחר מספר נסיעות בודדות. ברגע שזה חוסר שחוזר על עצמו זה כבר בעייה ומצריך בדיקה מעמיקה.

פורסם

תודה לכל העונים.

רק אבהיר שבסוף המנוע לא הוחלף אלא שופץ. לגבי מה בדיוק הוחלף במערכת הקירור, לא יודעת (יכולה לברר אם זה קריטי).

אז מלבד בדיקות שמן מים סדירות + בקשת אחריות כמה שיותר מורחבת על השיפוץ יש משהו נוסף לשים לב אליו?

פורסם

בעיקר לבדוק שהמנוע לא "מנפח". מה שאומר:

שהצינור גומי העבה שמחובר לרדיאטור לא קשה מאד ללחיצה כשהמנוע עובד.

כמו כן, כשהמנוע עובד וקר(!!!) לפתוח מאד מאד בזהירות(!!!) מכסה רדיאטור. לראות שאין בועות במים/ מים גולשים.

סימן נוסף- כמות גדולה של נוזל קירור שעובר למיכל העודפים מיד עם כיבוי המנוע אחרי נסיעה הגונה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
בעיקר לבדוק שהמנוע לא "מנפח". מה שאומר:

שהצינור גומי העבה שמחובר לרדיאטור לא קשה מאד ללחיצה כשהמנוע עובד.

כמו כן, כשהמנוע עובד וקר(!!!) לפתוח מאד מאד בזהירות(!!!) מכסה רדיאטור. לראות שאין בועות במים/ מים גולשים.

סימן נוסף- כמות גדולה של נוזל קירור שעובר למיכל העודפים מיד עם כיבוי המנוע אחרי נסיעה הגונה.

לא הייתי ממליץ בשום אופן לאדם לא מנוסה לפתוח פקק מכסה רדיאוטר כשהרכב מונע גם אם הוא "קר".

פורסם

האמת, מאד התלבטתי אם לכתוב את זה.

תראה לפי כל סימני הקריאה.

אבל אנחנו בכ"ז בפורום טכני, וזו אינדיקציה מצויינת כדי לוודא שעבודת השיפוץ בוצעה כראוי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ברגע שהיא תראה שנעלם נוזל קירור בקצב סידרתי ולא חד פעמי אז היא כבר לא תצטרך לפתוח שום מיכסה רדיאטור ולא לבדוק צינורות מנופחים אלא לגשת ישר למוסך שבשניה וחצי יבין שהוא בבעיה, אבל נכון לעכשיו בואו ניתן לשירשור להתעדכן על ידה מידי פעם לראות שבאמת הפעם השיפוץ נעשה כמו שצריך.

פורסם
דווקא אני שמעתי דברים פחות טובים עליהם. מעולם לא החלפתי מנוע אבל שווה לעשות השוואת מחירים

גם אני שמעתי דברים פחות טובים, וגם עברתי דברים פחות טובים איתם מניסיון עבר...

לא מומלץ מבחינתי

פורסם

חברים,

העצות שלו (שנמחקו בינתיים) לא עיניינות בכלל והם לאחר מעשה, אופן ההתבטאות לא עומד בקנה מידה של הפורום וזה יטופל.

המלצה הכי טובה זה לבדוק מפלס נוזל קירור במיכל עיבוי ומפלס שמן מנוע כל כמה ימים ולחזור למוסך לביקורת, אחרי שהרכב גמע כ 1000-2000 ק"מ.

• תוכן חדש...