Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני מספר חודשים נכנס בי רכב מאחור לי לא היה ביטוח לא מקיף ולא צד גם החלפנו פרטים הוא טען שאני אשם למרות שהוא זה שנכנס בי ולא שמר על מרחק, עכשיו עבר כמה חודשים וקיבלתי טביע מהביטוח שלו, מה אני אמור לעשות?

פורסם

קצת יכאב ויכעיס..

לא נוסעים ללא ביטוח צד ג'! זה המינימום כדי לשמור על התחת שלך. חלק מהחברות מספקות גם שירות משפטי בביטוח כזה.

מה דורשים ממך בתביעה?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בתביעה יש סיפור מעשה כיצד קרתה התאונה

מה נכתב שם?

מה מקרה למזק שנגרם לך?

מה סכום התביעה שקיבלת?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרכב שלי היה בלי ביטוח כי נגמר לו ובדיוק שבוע אחרי זה הוא נמכר ביגלל זה לא עשיתי ביטוח, רשום שם 'אני נכנסתי לנתיב שלו ופגעתי בו אבל לא היה ככה, פשוט עברתי לנתיב שמאל ואחרי כמה רגעים שנסעתי הוא נכנס בי , נגרם לו נזק דיי קטן אבל הוא טובע בסכום של 7000

פורסם

לתביעה מצורף דו"ח שמאי עם תמונות

היכן הפגיעות שלו לפי התמונות ודו"ח השמאי?

האם אתה צילמת את הפגיעות אצלך ? אצלו?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא היו תמונות מצורפות ואני בדיוק ביום שקיבלתי את זה מחקתי מהפלאפון את התמונות שהיו לי כי עברו 3 חודשים וחשבתי שהעניין הזה נשכח

פורסם

כנראה קיבלת דרישה לתשלום מהביטוח שלו , לא תביעה משפטית עדיין.

ענה להם כי הנהג שלהם אשם כי נכנס בך מאחור

ןלמען הסדר הטוב תבקש שיישלח אליך דוח השמאי + תמונות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תעשה בדיוק את מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תתחיל מלימוד עצמי מודרך בצורת ההתבטאות . במיוחד בבית משפט . תקרא את ההודעה שלך שוב פעם.
אם אין לך משהו יותר חכם להגיד אז לא להגיב בבקשה ולא צריך לחנך אותי
פורסם

דווקא מה שהוא אמר לך מאוד חכם ומאוד מועיל.

אתה צריך להחליט אם אתה אשם או לא. אם אתה מדבר במונחים של "נזק שגרמתי לו", אז כבר הודית באשמה ועכשיו השאלה היחידה היא גובה הנזק, ואת זה קובע השמאי.

פורסם

הוא טוען שזה נזק שאני גרמתי לו אבל זה נזק שהוא עשה לי כי הוא נכנס בי מאחור אני לא אמרתי שאני אשם בנזק. כול השאלה שלי בנושא זה מה לעשות כדי שאני לא אצתרך לשלם על נזק שלא אני אשם בזה שנגרם

• תוכן חדש...