Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר VERTA 47 אמפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הונדה סיוויק 2009, כרגע בתיקון במוסך מורשה. אני צריך להחליף את המצבר עקב בעייה במצבר. לדבריהם באוטו מתאים מצבר 47 אמפר. מישהו יודע להגיד לי איפה ניתן להשיג מצבר VERTA 47 אמפר באזור הצפון (חיפה-יקנעם). הצעת המחיר שקיבלתי במוסך מורשה היא 850 ש"ח... נראה לי מחיר גבוה יחסית, הלא כך?

האם יש מצבר אחר שיכול להתאים להונדה סיוויק 2009?

תודה

פורסם

אתה מתכוון varta ולא verta וגם 45 אמפר\שעה ולא 45 אמפר...(המספר מתייחס לקיבולת ולא לזרם).

תוכל למצוא מצברים בכל חנות חלקי רכב, חשמלאי רכב וכן ברשתות עשה-זאת-בעצמך.

תוכל גם לקבל הצעת מחיר ושירות החלפה מ חנויות מתמחות במצברים כמו למשל "מקס מצברים" ...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

לא מסרת פרטים מלאים על הרכב שלך, אבל ככל הנראה מתאים לו מצבר 45AH.

אתה יכול להשות מחירים אצל חשמלאים , מתקיני מצברים שמגיעים אליך, וגם ברשתות הגדולות כמו אוטו-דיפו.

בהצלחה,

שרות לקוחות VARTA

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
אתה מתכוון varta ולא verta וגם 45 אמפר\שעה ולא 45 אמפר...(המספר מתייחס לקיבולת ולא לזרם).

אמפר-שעה (אמפר כפול שעה, לא חילוק), אמפר ביחידת מידה של מטען (קולון) לזמן, תכפיל בזמן ותקבל יחידות של מטען.

פורסם
אמפר-שעה (אמפר כפול שעה, לא חילוק), אמפר ביחידת מידה של מטען (קולון) לזמן, תכפיל בזמן ותקבל יחידות של מטען.
צודק בהחלט, הכוונה למכפלה ולא לחילוק

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...