Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראיתי סרטון אנבוקסינג ביוטיוב של אייפון 10, הייתי בטוח שאני רואה סרטון אנבוקסינג רגיל, אבל ראיתי משהו אחר לגמריי. והשיא היה שהתחילה לנקוש עם ציפורניה על גב האייפון, זה הכניס אותי למין רוגע, שלווה כזו. באמת שלא נתקלתי בדבר כזה. ראיתי בסרטונים בהצעות בצד, עוד כאלה של יוטיוברים אחרים, תחת הכותרת ASMR.

עכשיו, תצחקו עליי אני יודע.. אני מודע לזה שאני פותח פה את עצמי להנחתות ודחקות :-D

אבל חברוס, פשוט נסו את זה! שימו על ווליום גבוה, תסגרו את הדלת לרעשים חיצוניים ואני מבטיח לכם שתרגישו את האפקט מיד. סוג של מדטיצית יוטיוב חינמית שתגרום לכם להירדם מהר:

[video=youtube;8ZAx5Oa5-_8]

https://www.youtube.com/watch?v=6oYFeM0bFLU&t=3s

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב היא כנראה הכי פופולרית בתחום הASMR (שעדיין אין לי שמץ מה זה בדיוק)

ואם הסרטון הבא שלה לא גורם לכם להירדם תוך עשר דקות אני ארנב -

Lao tzu

פורסם

מה זה החרטא הזה.... מצאו ז'אנר (תת-פורנוגרפי) חדש למשוך צפיות ולהרוויח כסף ביוטיוב.

בטוח שלא היו לשטויות האלו כ"כ הרבה צפיות אם המציגות היו מכוערות....

פורסם
מה זה החרטא הזה.... מצאו ז'אנר (תת-פורנוגרפי) חדש למשוך צפיות ולהרוויח כסף ביוטיוב.

בטוח שלא היו לשטויות האלו כ"כ הרבה צפיות אם המציגות היו מכוערות....

אז מה תגיד על זה? סרטון ASMR מאוד פופלרי ביוטיוב בכיכובו של גבר, שקיבל לא פחות מ14 מליון צפיות.

הכי קל לצחוק על זה, אבל זה אשכרה עובד.

[video=youtube;jbAy9MwBR-I]

Lao tzu

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נרדם עם זה לפעמים כשיש לי הרבה דברים על הראש והמחשבות לא נרגעות.

להתייחס בביטול או לצחוק על משהו שלא מכירים זה חלק מהתרבות כאן, למה ציפית?

אותו הדבר בכל תחום שתרצה, כמו הבורות בתחום הרכב לדוגמא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני נרדם עם זה לפעמים כשיש לי הרבה דברים על הראש והמחשבות לא נרגעות.

להתייחס בביטול או לצחוק על משהו שלא מכירים זה חלק מהתרבות כאן, למה ציפית?

אותו דבר בכל התחומים, כמו הבורות הכללית בתחום הרכב לדוגמא.

גם אתה?? חשבתי שאני כאן היחיד :lol:

גיליתי את זה רק היום! זה פשוט מעולה! פשוט עובד. בהתחלה אכן הרגיש קצת מוזר, אבל מהר מאד הכניס אותך לרוגע ושלווה. רטלין טבעי חינם אין כסף.

עכשיו ברשותך, אלך לישון עם הסרטון האחרון שהעלתי של הבחור עם ה10 שעות סאונד ברקע (ממליץ לך לשמוע אותו, הוא מצויין). לילה טוב :)

Lao tzu

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסרטונים האיכותיים מוקלטים ב3DO שזה מדמה סאונד תלת מימדי. מספיק לשים אזניות, לעצום עיניים וללכת לישון. לא צריך לראות את הסרטון עצמו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא נראה לי שהבנתי את המטרה ,זה נראה קצת טיפשי אם כי מחרמן מאוד.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה לעז....

בכל אופן, יש מספיק דברים להאזין להם ב-loop של עשר שעות כדי להירדם. זמרת אוברטונים נמוכה תמיד מנמנמת אותי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זה נראה כמו סוג של ארוטיקה לאנשים אודיאליים (כאלה שמושפעים מקול, יש לא מעט כאלה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...