Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי את שיר הטרטע. טרטע טרטע טר טר טע (*4). חרטא טרטע.

אבל כמו שעגנון אמר במילים אחרות, לכל סיר יש מכסה, ואם יש מישהו שזה מרגיע אותו - בכיף, לא מפריע.

באופן אישי, כשאני שומע מישהו מחכך את אצבעותיו בכיסוי הספוג של המיקרופון, כל מה שאני שומע זה... מישהו שמחכך את אצבעותיו בכיסוי של המיקרופון ובחיאת זומזום תיזהר על המכשירים!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזכיר לי שהיה פעם sound drugs.

ושוב פעם, בחורה לוחשת זה סקסי, אז אולי זה למה זה הולך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עשה לי אפקט הפוך, מעצבן טילים.

כן.

ממש.

בא לי להביא להם בוקס. זה פשוט הצליח לעצבן אותי ממש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מעצבן כשאתה מנסה לנתח את זה כדי להבין על מה אתה מסתכל. צריך להתייחס לזה כסוג של היפנוזה, זה לא מנסה ללמד אותך משהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבחור עם הרעשים נסבל +.

הבנות עם הליחשושים הביאו לי תחלסטרה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא ניסיתי ללמוד כלום.

הדלקתי, עצמתי עיניים ונשענתי לאחור.

תוך דקה בא לי לתת בוקס.

העברתי לאמצע הסרטונים, אותו דבר.

מחרפן.

לא בשבילי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו עם דמיון מודרך, זה לא עובד על כולם. אין ספק שמהצד זה נראה מוזר מאד למישהו שלא מכיר את העניין או לא מושפע מהאפקט.

הבחור עם הרעשים נסבל +.

הבנות עם הליחשושים הביאו לי תחלסטרה.

בערך 70% מסרטונים כאלה של בנות זה בשביל הצומי בלבד וכנראה רוב העוקבים שלהן הם בני נוער חרמנים. אפשר בקלות לזהות מה זה מה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבחורה העמידה לי בדקה הראשונה שלה אבל אחרי זה רציתי לשבור את הטלפון כי הזיון לא הגיע וזה חירפן לי את המוח. מה זה הסיוט הזה? נשמע כמו טריפ רע מאד.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

סיקרנתם אז ניסיתי עכשיו את הבחורה בנסיעה באוטובוס.

א. היא לא יפה, לפחות לא לטעמי.

ב. הלחשושים מציקים.

ג. עד עכשיו לא התחברתי לקטע.

אתן לזה עוד צ'אנס במקום מבודד יותר, הגבר בלי לחשושים אני מקווה?

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
סיקרנתם אז ניסיתי עכשיו את הבחורה בנסיעה באוטובוס.

א. היא לא יפה, לפחות לא לטעמי.

ב. הלחשושים מציקים.

ג. עד עכשיו לא התחברתי לקטע.

אתן לזה עוד צ'אנס במקום מבודד יותר, הגבר בלי לחשושים אני מקווה?

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

הגבר לא מדבר בסרטונים שלו אז אולי תתחבר יותר.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• תוכן חדש...