Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה יטי 2017. חיישני רוורס מובנים. כיוון שאני גרה בתל אביב והחניות הן תמיד צפופות ודורשות ריכוז, הצפצופים של הרוורס מוציאים אותי מדעתי ובמיוחד אם הילדה ישנה.

ללחוץ על כפתור השתק כל פעם זו אופציה, אבל היא גם מוציאה מריכוז. לא בשביל זה קנינו אוטו חדש.

במוסך מורשה לא מוכנים לגעת בזה.

כולה אני צריכה לנתק איזה פיוז. איפה אפשר או רעיונות אחרים?

פורסם

לעניות דעתי ברכבים חדשים החיישנים מחוברים למחשב הרכב, והציפצוף מגיע מהרמקולים של מערכת השמע.

א. אפשר לבדוק בהגדרות הרכב אם ניתן להשתיק באופן תמידי.

ב. בחלק מהרכבים נתקלתי בכפתור ביטול לחיישנים (p עם קווים כמו של רשת אלחוטית)

בהצלחה.

פורסם (נערך)

ייתכן שבאמת זה קשור למחשב הרכב, אבל קשה לי להאמין שלא מדובר בהתקנה מקומית :shock:.

בכל מקרה, אם לא מנסים לא מצליחים :)

הייתי בכל זאת מנסה את מזלי אצל חשמלאי כלשהו.

אגב, אין איזה אזכור לחיישנים בספר הרכב?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...