Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ביום שישי האחרון החלפתי נוזל קירור עם חבר בסיאט איבזה 2014 והכל היה תקין.

היום פתחתי מחסה מנוע והסתכלתי על המיכל ואני רואה שהנוזל עדיין מבהבה, השאלה שלי היא אם הוא עדיין מנקז את האוויר אוו שמה עשינו משו לא בסדר. לפי מה שהבנתי באיבזה הוא מנקז את האוויר לבד תקנו אותי אם אני טועה. חשוב לציין שהסתכלתי אצל חבר באיבזה שלו והמים עומדים פלאט (שני הרכבים היו מונעים)

שאלה שנייה שכבר שאלתי בפורום אבל לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה אני מעוניין להתקין מראות חשמליות לרכב לא הגיע סטוק עם הרכב, השאלה היא אם מישהו יודע להתקין אוו כמה זה מסובך חיפשתי מדרכים באינטרנט ותאמת לא מצאתי אף אחד שעשה את זה..

אשמח לעזרתכם!

פורסם

למה החלפת נוזל קירור לרכב בן 3 ואיזה נוזל שמת?

תן לרכב לעבוד 5-6 דקות עם מיכל עיבוי פתוח כשהוא קר ואז תסגור אותו ותמתין לכניסה של המאוווררים.

פורסם
למה החלפת נוזל קירור לרכב בן 3 ואיזה נוזל שמת?

תן לרכב לעבוד 5-6 דקות עם מיכל עיבוי פתוח כשהוא קר ואז תסגור אותו ותמתין לכניסה של המאוווררים.

עשינו את זה כבר, צריך שוב?

ולמה לא להחליף? היה אפשר הרבה יותר?

פורסם

אם המים מבעבעים אז כנראה שמשהו לא נעשה כמו שצריך, המאווררים נכנסים לעבודה כמו שצריך כשהמיכל סגור?

בעיקרון המים המקוריים לא מצריכים החלפה, בייחוד לא אחרי 3 שנים, לפני ההחלפה המים גם הגיעו לרתיחה?

פורסם
אם המים מבעבעים אז כנראה שמשהו לא נעשה כמו שצריך, המאווררים נכנסים לעבודה כמו שצריך כשהמיכל סגור?

בעיקרון המים המקוריים לא מצריכים החלפה, בייחוד לא אחרי 3 שנים, לפני ההחלפה המים גם הגיעו לרתיחה?

כן הוונטה עובדת, ומזאומרת הגיעו לרתיחה?

פורסם
אתה כותב שהמים מבעבעים...בדרך כלל מים מבעבעים כשהם רותחים.

גם שהאוטו קר בבוקר ואני מניע הוא עושה מבעבע..

המים מבעבעים רק שהרכב פועל

• תוכן חדש...